• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birlikte olmak gzel ite sonucum

canım taşındım ve işler bitmek üzere....reglime bir hafta var....ne yapsam başlasammı diye düşünüyorum.....oğlumda yazlığa gitmek istiyor.geçen yıl ilk denememi haziranda yapmıştım...hamilelik ve düşük derken tatil yapamamıştık....çok kararsızım......böyle güzel haberleri okudukça hemen başlamak geliyor içimden....bakalım bir hafta düşünmeye vaktim var....hayırlısı.....

canım evet hayırlısı valla bende bu son uç yıl hep ağustosta denemıştım tatıl yapıp gelıp planlamıştım yanı bu kez herşey ani oldu...........plansız............ve tututu............oğlum çıok sevındığı için bu yıl tatıl fılan bıle sozetmıyo...................ınş canım hayırlısı ols...........ama bazen plansız lolmak gerek fgalıba..............taşınmanda olmuş................duşun bı canım .............

canım....hamilelik nasıl gidiyor....normal yaşantına devam etmeye başladınmı....senin yanında sana yardımcı kimse varmıydı.....

canım hayır kımse yoktu eşım yaptı herşeyı...............zaten kımseye solemedım............ıkı arkadaşım bılıyodu o kadar şimdi ufaktefek işler yapıyorum .........ıyıyım şukur ınş hep böle devam edr canım keselerı haftaya gorcem ınşşşşşşşşşşş.....................merak edıyorum bakalım canım

canım nasılsın muallimim.....................................hamileligin sıkıntılı gitmiyordur inşaallah................beni yalnız bırakmadıgın için teşekkür ederim.................inşaallah sende bebişinde hep saglıklı olun..............

nzmyhn canuıımm çok sağol şımdılık ıyı gıdıyo canım.........keselerı haftaya gorcezzz...............ınşşş................sen ne yaptın canım ıyısın dımı

herkese gunaydın...............hayırlı bereketlı bı gun nşşş
amerıkalı canım nasılsın ..................

Merhaba Muallim...Cumartesi akşamı yine sinirlerim bozuldu, detay anlatmayayım, hatırlamak istemiyorum...Ya şu keseler bi görünse, kalp atışları bi duyulsa artık di mi? Neler oluyor içimde çok merak ediyorum....
Sen nasılsın?

ayy canım benımde aklım sendeydı evet canım haftaya goruruz ınşşşşşşşş.............doktorun senı ne zaman cağırdı..................ıyısın dımı ya nıye canımya ..................sınırlerını bozma canım yınemı eşın..................sen bebışlerı dusun canım ınşş gorcezzzzzzzzzzzzzzz

Burdayım canım, gebelik bölümüne takılayım biraz dedim, soru sordum ama cevap yok...benneyaptımki
Bugün çağırdı dr kese için ama gider miyim bilmiyorum...Tüpü yapan dr ise bu haftanın sonuna doğru görülür demişti...

bencede sonuna doğru gıt canım ıkı defa gıdıp gelme ................cuma nıyetım var benımde ınşşşşşşşşşşşşşşşgorulurde rahatlarız canım..............daha net ve kesın olur ınşş,,,,,,,,,,kenduıne ıyı bakkk

nzmyhn canuıımm çok sağol şımdılık ıyı gıdıyo canım.........keselerı haftaya gorcezzz...............ınşşş................sen ne yaptın canım ıyısın dımı

iyiym elhamdülillah......ne hissediyosun kaç kese var sence.....amaaannn kız boşver saglıklı olsunda hepsine razıyız biz degilmi??????????????opuyorumnanaktan

canım haklısın hayıelı sağlıklı tasım de ınş bır tane yada ıkı farketmez uç olursa korkarım ya taşıyamam ..........daha gormedım beklı bu cuma gıderım canım...........sen ıyısın .....guzel ınş.......rabbım daha ıyı etsın canım.................nerdesın sımdı

fıgencım sağol canım..........ınş bı gorım hayırlısı...............sende gelıyosun yavaş yavaş ınşşşşşşşş

canım ...ınş etmem mı ..........tum yurekler burda bebış ıçın atıyo rabbım kucaklarınızı doldursun ınş...........ol desınde oluversın ınş canım senıde haftaya toplanır dimı............

Back
X