Birlikte olup evlenen varmi ?

Hanımlar,
derin nefes alıyoruz, birkaç saniye nefesimizi tutup sonra geri bırakıyoruz, bunu yaparken klavyelerden uzaklaşıyoruz, bugün banlama yapmaktan parmaklarım yoruldu, sıradaki şanslılar olmamanız için, bansız bir dünya için eller havaya diyoruz:KK14:

Kim sevisiyormu yazdim ? Bakin ya iyi okuyun benim sinirimi attirmayin elbet vardir ama ne gibi sorunlar olur yazdim ne yaran varda gocundun anlamadimki

Ooo mükemmel analiz yaptın kanka, evet acayip yaram var dshjgdj. Böyle saçma soru olmaz, sevgilinin kafa yapısı sorunluysa sorun olur; mantıklı akıllı bir adamsa sana bunun sorununu yapmaz yani. Ne gibi bir sorun olmasını bekliyorsun? Evlendikten önce de sonra da aynı seksi yapıyorsunuz, imza atınca farklı bir seks yapılmıyor. Tek sorun adamın kafa yapısı olur "Ben bakire kadın isterim" diye seni terk edecek bir yobaz olursa sevişme. Adamakıllı yorumumu da yaptım yine de, Behlül kaçar.

Bakin soru su biri evlenmeden once sevgilisiyle birlikte olsa ve bunlar sonra evlense ilk gunun onemi bozulurmu
asıl mesele, ya evlenmezseniz.
adam seni terkederse, bekaretin gitti diye her gün ağlar mısın, yoksa umursamaz mısın?
cevabın burada.

:) utandi sadece cunku ben onun sevdigi kisiyim baska bi kiz olsa anlatmasinidi bilirdi siz hic merak etmeyin
Ya nasıl bu kadar sevgilisinden emn olur insan benm sevgilim yapmaz aldatmaz beni sever 6 yıllık kocama diyemiyorum kocm burayı okusa bak millette ki kadın şansına der hey allahım işi gücü olmayan adamla maldvlere balayı düşünüyorsun fazla mı pembe hayat

Konu sahibi evlenmeden sakın böyle bir hataya düşme.
Yarinin garantisi bile yok evleneceginin de.
Sonra cok pişman olursun.
Elbette birlikte olursan evlendigin günün de büyüsü bozulur.
Yaşından dolayi düşünemiyorsun belki ama evlenmeyi bekle.

Hanımlar,
derin nefes alıyoruz, birkaç saniye nefesimizi tutup sonra geri bırakıyoruz, bunu yaparken klavyelerde uzaklaşıyoruz, bugün banlama yapmaktan parmaklarım yoruldu, sıradaki şanslılar olmamanız için, bansız bir dünya için eller havaya diyoruz:KK14:
Ben kaçtım abla hem konu sahibi tarzı değil:D

Ya nasıl bu kadar sevgilisinden emn olur insan benm sevgilim yapmaz aldatmaz beni sever 6 yıllık kocama diyemiyorum kocm burayı okusa bak millette ki kadın şansına der hey allahım işi gücü olmayan adamla maldvlere balayı düşünüyorsun fazla mı pembe hayat
Onun yok diye benimdemi yok ? Ben biriktiriyorum illa onunmu yapmasi lazim sizin kafa yapiniza gore

Cinsellik yaşayanlar için evlendiği gün her zamanki günlerden bir gün olur..
Farklılık olmaz herhalde.

Zaten her anlamda birbirlerini tanıyorlar, yasayacaklarini yaşamış çiftler için farklı olan şey imza atmaları olur sanıyorum.

Ilk gece diye bir şey olmaz herhalde.

Hanımlar,
derin nefes alıyoruz, birkaç saniye nefesimizi tutup sonra geri bırakıyoruz, bunu yaparken klavyelerden uzaklaşıyoruz, bugün banlama yapmaktan parmaklarım yoruldu, sıradaki şanslılar olmamanız için, bansız bir dünya için eller havaya diyoruz:KK14:

ben bunu görmemiştim :deli:

Ayni kişiyle birlikte olduysan bir şey olmaz yatar uyursun o yorgunluğa sonra ki günler girersiniz ilişkiye.
Başkasıyla birlikte olduysan esin acim gorusluyse yine bir şey olmaz. Olmayan biriyse zaten anlayıp nişanı atmalisin

Sen o sevgilinle evlenmeden birlikte olma sakin, onun kafasi kaldirmaz. Gerci ondan ayrilsan sen gene o kafada birini bulursun, hem senden hem de Turk erkek profilinden oturu. Yuzde yetmisi boyle konularda sanki kadin tek basina yapmis gibi davraniyor.(kusuratli salladim) Senin sevgilinin de kafasi belli zaten konularindan.

Kim sevisiyormu yazdim ? Bakin ya iyi okuyun benim sinirimi attirmayin elbet vardir ama ne gibi sorunlar olur yazdim ne yaran varda gocundun anlamadimki
Sen yapma sakin evlenmeden. Kirlendim diye aglayacagina kalibimi basarim.
Onun yok diye benimdemi yok ? Ben biriktiriyorum illa onunmu yapmasi lazim sizin kafa yapiniza gore
Ah ah. 21.yuzyil insani taklidi yapmiyor musunuz, cok etkileniyorum.

Fazla merak iyi degildir evlenince kocan ogretir sana ders gerektiren birsey deil zamani gelince gerceklesen bir eylem :halay:

Back
X