:) utandi sadece cunku ben onun sevdigi kisiyim baska bi kiz olsa anlatmasinidi bilirdi siz hic merak etmeyinİyi anlatamadı demek ki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) utandi sadece cunku ben onun sevdigi kisiyim baska bi kiz olsa anlatmasinidi bilirdi siz hic merak etmeyinİyi anlatamadı demek ki![]()
Kim sevisiyormu yazdim ? Bakin ya iyi okuyun benim sinirimi attirmayin elbet vardir ama ne gibi sorunlar olur yazdim ne yaran varda gocundun anlamadimki
asıl mesele, ya evlenmezseniz.Bakin soru su biri evlenmeden once sevgilisiyle birlikte olsa ve bunlar sonra evlense ilk gunun onemi bozulurmu
Ya nasıl bu kadar sevgilisinden emn olur insan benm sevgilim yapmaz aldatmaz beni sever 6 yıllık kocama diyemiyorum kocm burayı okusa bak millette ki kadın şansına der hey allahım işi gücü olmayan adamla maldvlere balayı düşünüyorsun fazla mı pembe hayat:) utandi sadece cunku ben onun sevdigi kisiyim baska bi kiz olsa anlatmasinidi bilirdi siz hic merak etmeyin
Ben kaçtım abla hem konu sahibi tarzı değilHanımlar,
derin nefes alıyoruz, birkaç saniye nefesimizi tutup sonra geri bırakıyoruz, bunu yaparken klavyelerde uzaklaşıyoruz, bugün banlama yapmaktan parmaklarım yoruldu, sıradaki şanslılar olmamanız için, bansız bir dünya için eller havaya diyoruz![]()
Onun yok diye benimdemi yok ? Ben biriktiriyorum illa onunmu yapmasi lazim sizin kafa yapiniza goreYa nasıl bu kadar sevgilisinden emn olur insan benm sevgilim yapmaz aldatmaz beni sever 6 yıllık kocama diyemiyorum kocm burayı okusa bak millette ki kadın şansına der hey allahım işi gücü olmayan adamla maldvlere balayı düşünüyorsun fazla mı pembe hayat
20 yaşında o kadar paran varsa düğün yapın canım sizdeOnun yok diye benimdemi yok ? Ben biriktiriyorum illa onunmu yapmasi lazim sizin kafa yapiniza gore
Hanımlar,
derin nefes alıyoruz, birkaç saniye nefesimizi tutup sonra geri bırakıyoruz, bunu yaparken klavyelerden uzaklaşıyoruz, bugün banlama yapmaktan parmaklarım yoruldu, sıradaki şanslılar olmamanız için, bansız bir dünya için eller havaya diyoruz![]()
Sen yapma sakin evlenmeden. Kirlendim diye aglayacagina kalibimi basarim.Kim sevisiyormu yazdim ? Bakin ya iyi okuyun benim sinirimi attirmayin elbet vardir ama ne gibi sorunlar olur yazdim ne yaran varda gocundun anlamadimki
Ah ah. 21.yuzyil insani taklidi yapmiyor musunuz, cok etkileniyorum.Onun yok diye benimdemi yok ? Ben biriktiriyorum illa onunmu yapmasi lazim sizin kafa yapiniza gore
nasıl insanlar? leylekler getirmedi hiçbirimizi..
Ben haric, benim annem yapmamistir kesinnasıl insanlar? leylekler getirmedi hiçbirimizi..