- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 28
- Konu Sahibi SalakSacma
kilit
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkekler içince eski arkadaşları ile konuşur kadınlar da daha önce yaptıklarını düşündükleri hatalarını hatırlar
Şimdi yaptığı hata kızıp gitmesi
Sizin yaptığınız hata alışkın olmadan çok içmek
Cidden dakika mı tutunuz ne kadar konuşuyor diye
Bu süreyi sizden çalınmış zaman gibi hissettiniz anlıyorum ama tartışınca daha iyi olmadı
74 yaşındaki babam da içince arkadaşlarını arıyor 30 yoldur görmedikleri bile içtim aklıma sen geldin de aradım diyor
Konuşun karşılıklı hislerinizi anlatın
Benimle geldi her saniyesi benim olmalı tavrınızı törpüleyin erkek arkadaşınız da ortama göre hareket etmeyi, zaten iki kişiyiz sıkılır kısa keseyim demeyi öğrenmeli
Yani makul bir süre konuştuktan sonra bir bahane uydurup kapatabilirdi, biraz ayıp etmiş. Ama ilişkinizdeki samimiyete güvenerek de yapmış olabilir bunu. Mesela ilk 1 yılımızda bana böyle bir şey yapılmış olsaydı çok üzülürdüm. Ama 1 yıldan sonra çok umursamazdım. Ben de bir arkadaşımı arayıp takılırdım.
Ne konuştular o kadar süre merak ettim. Çakırkeyf olduysa ondandır diyeceğim, ama o zaman sizin gönlünüzüde almaya çalışırdı, çekip gitmezdi. Çok mu sert çıkıştınız?
1 yıla girmek üzereyiz askere gitcek 20 gün sonra ve aylarca birlikte rakı içelim diye hayalini kurmuştuk ve o rakı sofrasında 40 dk arkadaşıyla sohbet etti
Ciddi aylardır hayaliniz bu muydu ?
40 dk. Konusmus ve sonrasında sizi o masada terk edip gitmiş. 1 yıllık sevgilik.
Anlattığıniz karede gelecek görünmüyor.
Yaninda sık sık görüşmediği birisi varken telefonla konuşanların saygısız olduğunu düşünüyorum konudan bağımsız