Birlikte rakı içerken 37 dakika telefonda arkadaşıyla sohbet eden sevgili?

Erkekler içince eski arkadaşları ile konuşur kadınlar da daha önce yaptıklarını düşündükleri hatalarını hatırlar

Şimdi yaptığı hata kızıp gitmesi

Sizin yaptığınız hata alışkın olmadan çok içmek

Cidden dakika mı tutunuz ne kadar konuşuyor diye

Bu süreyi sizden çalınmış zaman gibi hissettiniz anlıyorum ama tartışınca daha iyi olmadı

74 yaşındaki babam da içince arkadaşlarını arıyor 30 yoldur görmedikleri bile içtim aklıma sen geldin de aradım diyor

Konuşun karşılıklı hislerinizi anlatın

Benimle geldi her saniyesi benim olmalı tavrınızı törpüleyin erkek arkadaşınız da ortama göre hareket etmeyi, zaten iki kişiyiz sıkılır kısa keseyim demeyi öğrenmeli

Yani makul bir süre konuştuktan sonra bir bahane uydurup kapatabilirdi, biraz ayıp etmiş. Ama ilişkinizdeki samimiyete güvenerek de yapmış olabilir bunu. Mesela ilk 1 yılımızda bana böyle bir şey yapılmış olsaydı çok üzülürdüm. Ama 1 yıldan sonra çok umursamazdım. Ben de bir arkadaşımı arayıp takılırdım.

1 yıla girmek üzereyiz askere gitcek 20 gün sonra ve aylarca birlikte rakı içelim diye hayalini kurmuştuk ve o rakı sofrasında 40 dk arkadaşıyla sohbet etti
Erkekler içince eski arkadaşları ile konuşur kadınlar da daha önce yaptıklarını düşündükleri hatalarını hatırlar

Şimdi yaptığı hata kızıp gitmesi

Sizin yaptığınız hata alışkın olmadan çok içmek

Cidden dakika mı tutunuz ne kadar konuşuyor diye

Bu süreyi sizden çalınmış zaman gibi hissettiniz anlıyorum ama tartışınca daha iyi olmadı

74 yaşındaki babam da içince arkadaşlarını arıyor 30 yoldur görmedikleri bile içtim aklıma sen geldin de aradım diyor

Konuşun karşılıklı hislerinizi anlatın

Benimle geldi her saniyesi benim olmalı tavrınızı törpüleyin erkek arkadaşınız da ortama göre hareket etmeyi, zaten iki kişiyiz sıkılır kısa keseyim demeyi öğrenmeli

Yani makul bir süre konuştuktan sonra bir bahane uydurup kapatabilirdi, biraz ayıp etmiş. Ama ilişkinizdeki samimiyete güvenerek de yapmış olabilir bunu. Mesela ilk 1 yılımızda bana böyle bir şey yapılmış olsaydı çok üzülürdüm. Ama 1 yıldan sonra çok umursamazdım. Ben de bir arkadaşımı arayıp takılırdım.

Ne konuştular o kadar süre merak ettim. Çakırkeyf olduysa ondandır diyeceğim, ama o zaman sizin gönlünüzüde almaya çalışırdı, çekip gitmezdi. Çok mu sert çıkıştınız?

Hayır sadece 36 dakika oldu ayıp değilmi yaptıgın dedim arkamı döndüm ağladım o anın sahoşluguyla
Ne konuştular o kadar süre merak ettim. Çakırkeyf olduysa ondandır diyeceğim, ama o zaman sizin gönlünüzüde almaya çalışırdı, çekip gitmezdi. Çok mu sert çıkıştınız?

Genel tavrı size hep böyleyse haklısınız da bir kere olan bir durumsa abartı olabilir gerçektn kapatamamistir.. benim yengem mesala napiyon demek için Açar konuşuruz 1.5 saat konuşmuş oluruz işim isyan eder artık öyle kapatırız ben hiç sevmem telde konuşmayı yengemle bu kadar süre konuşuyorum düşünün yengeme özel bir durum 😊

1 yıla girmek üzereyiz askere gitcek 20 gün sonra ve aylarca birlikte rakı içelim diye hayalini kurmuştuk ve o rakı sofrasında 40 dk arkadaşıyla sohbet etti

Ciddi aylardır hayaliniz bu muydu ?

40 dk. Konusmus ve sonrasında sizi o masada terk edip gitmiş. 1 yıllık sevgilik.
Anlattığıniz karede gelecek görünmüyor.

Sözde gitmemiş kapının önünde beklemiş ama gitti sonuçta sonrasında gece zaten çöp
Ciddi aylardır hayaliniz bu muydu ?

40 dk. Konusmus ve sonrasında sizi o masada terk edip gitmiş. 1 yıllık sevgilik.
Anlattığıniz karede gelecek görünmüyor.

Benzer bir durumu yaşamıştım. Hiç yerine konmak gerçekten insanın zoruna gidiyor. Eski eşimle evlenmeden önce böyle birşey yaşamıştık çok kızmıştım kavga falan çıkmıştı. O günler belliymis adamın hali tavrı. Evlendik boşandık. Artarak devam etti saygisizliklari. O kadar iyi anlıyorum ki sizi ben de çok üzülmüştüm telefonda bir saate yakın konuşmasına.

Öff en gıcık olduğum durumlardan biri bu. Baş başa takılırken karşımdakine telefon gelmesi ya da onun birini arayıp dakikalarca konuşması😑 erkekler bayılıyor alkollüyken eski arkadaşlarıyla boş boş konuşmaya. Evli olsan hadi neyse de insan sevgilisiyle bir vakit yaratıp baş başa kaldıysa ona konsantre olmalı, sonradan kalkıp giderek iyice sıvamış. öküzlük etmiş adam

Yaramıyorsa içmeyin efendim =)) Şaka bir yana da güzelim ortamı ikiniz el birliğiyle mahvetmişsiniz. O başlatmış ama telefonla konuştu diye tribe girip ağlayacak kadar da büyük bir mesele yok ortada. Siz de sanırım alkolün verdiği duygusallıkla davrandınız, o da alkolün verdiği "dur öpüjem" coşkusuyla arkadaşına sardı. Gece kötü bitmiş, daha da uzatmayın bence. Oturun ayık kafayla konuşun.

Back
X