Birlikte sehirdisina cikmak isteyen labul etmeyince sinirlenen eski sevgili ?

Huzurlazim

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2018
114
58
13
28
Kizlar arkadasimin hesabı olmadıgı icin yazmami rica etti..
Gecen yaz başinda cocukluk arkadasi olan ama yillardir iletisimi olmayan bi arkadaşyla sevgili oldu . 5 ay kadar birlikte oldular .çocuk subaylık okudugu icin arkadasim mesafeden sıkılıp ayrıldı daha sonra iletisime geçmek istediginde cocuk istemedi. Aralik ayinda dogum gunu mesaji atmis aylar sonra . Daha sonra kiz onunkini kutlamis . Ve bi sekilde sosyal medya araciligi ile ara ara konusmaya sohbet etmeye baslamislar . Arkadasim bu sohbetlerin cok eglenceli ve seviyeli oldugunu soyledi . Dün gece arkadaşima mesaj atmis ve birlikte sehir disina cikalim demis. Cocuk suan izinde arkadasimla ayni ilcede yasiyolar .arkadadimda beni görmek istiyosan 5 dk ötemdesin sehir disi ne alaka demis . Oda ya burda 2 3 saat oturcaz oturup bi alkol icemeyiz bi gun geciremeyiz demis . Arkadasim daha once bu cocugun takildigi biraz yakinlas mayasadigi kizi kastederek' beni x le karistirma ayrica aaramda herahangi bi iliski bulunmayan insanla bi evde bi gun gecirmem . ' demis . Cocukta ya beni niye yanlis anliyosun ayrilmadan once istanbula geliyim bi gun gecirelim gezelim adalara gidelim diye plan yapmistik icimde kaldi bana hayal kurdurup birakip gittin oyuzden istedim dedi arkadasimda ozaman sevgilimdin simdi ne sifatla demis oda sakaya vurmus sonra barissaydin ozaman elindeyken kiymet bilcen demis . Cocuk ozur dilemis ve sakayla karisik bu konulari konusmaya devam etmisler . Cocuk hala ayni ilcede gorusmek istememis suraya gidelim buraya gidelim demis kiz gelemem diyince ben tek giderim ozaman demis arkadasim git belki bi "x " denk gelir demis oda yeter artik niye lafini yapip duruyosun uzattin artik konusmuycam defol ya demis . Kiz arkadasim sok olmus durumda cok kirilmis cevap bile vermemis ne yapmali bu cocugun amaci ne ?

Ben anlamıyorum insanlar ayrıldıktan sonra bu ara ara görüşmeleri yapmasalar ilişkiler böyle yalama yapmasa. Bence çocuk önemsemiyor amacı da güzel tatlı bir gün geçirmek değil amacı başka arkadaşınız gereksiz muhabbeti kessin bence bir an önce karşısındakiyle.

Valla bence asıl arkadaşının amacı ne cok saçma değil mi yani hem eski sevgili hem yeniden bi konusmaya basliyo hem daha once anlattigi (niye anlatiyosa) x kizi araya sokup duruyo bende olsam eeh yeter derdim. Ayrica çocuğun amaci belli yani gezelim tozalim eglenelim anlatilanlara göre

Çocuk takilmak istiyor. Alkol alıp birlikte şehir dışında vakit geçirmek nedir yahu? Zerre değer verse kızın yanına gider iki sohbet ederdi. İlgili kişi sen misin arkadasin mi her kimse o adamla muhatap olmasın.

Aralarinda şakasi dönuyomus surekli bu konu kizinda tandigi bi kiz . Ve espri olarak soylemis vu tepkiye sasirmis

Espri olarak "beni X ile karıştırma" demiş yani????

Buarada çocuğun amacı boş vakit doldurmak...
Hayir onu ciddi olarak orda kurdugum ortamlari benle kuramazsin demis ama daha sonra cocuk ozur dileyip olay yumusayinca ben gelmem ama biri denk gelir yanliz kalmazsin demek icin oyle demis saka amacli

Çocuk izinde sıkılmış kendine vakit geçirecek birisini arıyor belki sevgili de olabilirler bilemedim duruma göre şekil alır

amacı başka kesinlikle. çok görmek zaman geçirmek istese, aynı ilçedelermiş, görüşmek için de zaman kollar.

Kız arkadaşın neden adama durmadan x den bahsetmiş kızı çekemiyor ve kıskanıyor gibi geldi. Ayrıca eski sevgili adi üstünde niye hala konusuyoki sacma.

Aynen 1 hafta olmus geleli . Arkadasimin sasirdigi sevgiliyken bu tur yaklasimi olmamis gayet seviyeliymis
amacı başka kesinlikle. çok görmek zaman geçirmek istese, aynı ilçedelermiş, görüşmek için de zaman kollar.

arkadaşınızın yaşı 3 mü?

adamın amacını anladık da o X muhabbeti nerden çıktı? yaşadıysa yaşadı kıza hesap mı verecek bir de? kendini nerde görüyor arkadaşınız daha sevgili değiliz diye de kendisi söylüyor.

çok rahatsız olduysa konuşmayı bitirseydi ben bu tip kızları biliyorum "aaiiyy hayııarrr yyaaa" diye "istemem yan cebime koy"cular.

Arkadaşın uzak dursun.
O adamın niyeti belli istediği şey belli..
İstediğimı vermezsen yol al modunda.Kız arkadasiniz ya da bi başkası farketcegini düşünmüyorum onun için amacı için yani.
Gerçekten seven deger veren biri böyle yapmaz

Aralarinda şakasi dönuyomus surekli bu konu kizinda tandigi bi kiz . Ve espri olarak soylemis vu tepkiye sasirmis

O zaman söyle arkadaşına her b.ku yiyip sonra o kızın arkasından lafını yapan sığıra karşı hemcinsini korusun.
Ne demek aralarında şakası dönüyormuş. Arkadaşın da normal değil ki. O kızın yerine koysun bir kendini. Bir erkeği seviyor, güveniyor, ilişki yaşıyor sonra arkasından türlü türlü konuşuluyor.
Yaşlar kaç bilmiyorum da kafalar 10.yy..

+1. Budur iste.

Ayni sey yakin zamanda basima geldi. Gorustugum cocuk, eski sevgilisinin ruh hastasi oldugunu iddia ederek kiza atip tuttu bir gorusmemizde. Igrendim resmen cocuktan. Karaktersizlikten baska bir sey degil bu. Ruh hastasi olsa bile, senin sevgilin olmus ve ozel seyler paylastigin birini bir diger kiza nasil bu sekilde anlatabilirsin? Terbiyesiz! Bugun o kiz anlatilir, yarin da ben. Karaktersizlik bu zinciri uzatir da uzatir.

Konu sahibi, cocugun niyeti ortada. Anlamayacak bir sey yok. Kurdugu o hayalleri hayata gecirmek istiyor iste.

Arkadasinizin konusurken devamli X'i devreye sokmasi hic hosuma gitmedi. Biraz empati hani! Cok mu zor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…