Selam kızlar uzun uğraşlarımdan sonra artık bir diyete başlamam gerek diyerek kendimi ikna edebildim.eee bazen bu şişkoluk insanı fena sıkıyor artık canıma tak etti diyorm ve kendimi sıkı bir diyet + spora sokma zamanı geldi diyorum. Bana eşlik etmek isteyen arkadaşları bekliyorum bu arada 158 boy 64 kiloyum (ramazanda kilo alınca) Yarın başlıyoruz kızlar hadi bana katılın birbiimizi motive edelimm bu arada 9 hayat çayı tarifi diye bir çay tarifi gördüm forumda deneyenler memnun onu da denicem hadi bkalım hayırlısı
kızlar ben bugün diyete başlayamadım.boğazımı tutamadım yine.sabah tartıda 70.5 çıktım.69ları görmüştüm ne güzel((
iştahım çok.nasıl kapatabilirim bilemiyorum.eşimle de iddiaya girdik.kurban bayramına kadar 57 olmam lazım.bilezik alacak ve alışverişe çıkaracak.
kızlar bi el atın bana ya.ikiz kızlarım var 1 yaşında.spor yapamıyorum.aslında bi ara gece 1 saat spor yapıyordum evde.şimdi iyice uyuşuk oldum.gaz lazım banaaaaaa
Selam kızlar uzun uğraşlarımdan sonra artık bir diyete başlamam gerek diyerek kendimi ikna edebildim.eee bazen bu şişkoluk insanı fena sıkıyor artık canıma tak etti diyorm ve kendimi sıkı bir diyet + spora sokma zamanı geldi diyorum. Bana eşlik etmek isteyen arkadaşları bekliyorum bu arada 158 boy 64 kiloyum (ramazanda kilo alınca) Yarın başlıyoruz kızlar hadi bana katılın birbiimizi motive edelimm bu arada 9 hayat çayı tarifi diye bir çay tarifi gördüm forumda deneyenler memnun onu da denicem hadi bkalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?