birlikte şişkoluktan kurtulalım :D

merve9292

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2013
8
0
6
Kocaeli
Selam kızlar uzun uğraşlarımdan sonra artık bir diyete başlamam gerek diyerek kendimi ikna edebildim.:46: eee bazen bu şişkoluk insanı fena sıkıyor artık canıma tak etti diyorm ve kendimi sıkı bir diyet + spora sokma zamanı geldi diyorum. Bana eşlik etmek isteyen arkadaşları bekliyorum bu arada 158 boy 64 kiloyum :43: (ramazanda kilo alınca) Yarın başlıyoruz kızlar hadi bana katılın birbiimizi motive edelimm bu arada 9 hayat çayı tarifi diye bir çay tarifi gördüm forumda deneyenler memnun onu da denicem hadi bkalım hayırlısı:32:

bende aynı kılo ve boydayım artık tak etti galiba diyetisyene gidicem o zamanda olmazsa bütün umutlarım tükenir :( çayı denersen burdan paylaşırsan sevinirim

Selam kızlar uzun uğraşlarımdan sonra artık bir diyete başlamam gerek diyerek kendimi ikna edebildim.:46: eee bazen bu şişkoluk insanı fena sıkıyor artık canıma tak etti diyorm ve kendimi sıkı bir diyet + spora sokma zamanı geldi diyorum. Bana eşlik etmek isteyen arkadaşları bekliyorum bu arada 158 boy 64 kiloyum :43: (ramazanda kilo alınca) Yarın başlıyoruz kızlar hadi bana katılın birbiimizi motive edelimm bu arada 9 hayat çayı tarifi diye bir çay tarifi gördüm forumda deneyenler memnun onu da denicem hadi bkalım hayırlısı:32:

merhaba, bende aynı boy 70 kg yim.2 hafta kadar diyet yapmaya çalıştım.isveç diyeti.2 kg verdim.pes ettim.belki geri almışımdır verdiğim kg leri.2 bebişim var.spor yapamıyorum.boğazımı tutamıyorum.giydiğim yakışmıyor....
birbirimize destek olsak ne iyi olur.konu sahibi olarak bir liste+tartı günü belirleyebilirsin. ben varım.herkes kendi diyetini de yapabilir.ayın veya haftanın birincisini belirleriz bence süper olur

çayı kesinlikle denicem malzemeleri bir kaç gün içerisinde alrm haber veririm özel bir diyet uygulamayı düşünmüyorum kızçeler :8: yani az yemeyi düşünüyorum evde ne olursa artık yürüyüş spor iyi gelecek inş bakalım 3-4 gün sonra tartılıp haber vereceğim hadi bakalım haberleşelim hayırlısı :18:

bende katılcam yarından itibarende başlıyorum diyete 3 beyazı çıkarıcam spor ve diyetle göbegimi eritcem inşallah tabikii...:52::52::51::51:

kızlar ben de 167 boy 68 kiloydum 5 gündür diyet yapıyorum bu sabah 65.9 u gördüm :)
diyeti şöyle yapıyorum kahvaltımı ta 12 gibi yapıyorum
-kahvaltı menümde 2 dilim kepek ekmekle 1 yumurta, domates, salatalık, peynir, bal, pekmez yiyorum
-öğlen çorba içiyorum ya da evde ne yemek varsa 1 tabak ondan yiyorum makarna bile yedim
-aralarda çok dayanamadığım için bitter çikolata, badem, karpuz, meyve gibi şeyler yiyorum.
-akşam en son saat 7 ye doğru ton balık ya da öğlen yediğimin aynısını ya da evde ne yemek varsa 1 tabak ondan yiyorum
Tatlıya düşkünlüğüm var kendimden geçip bayram çikolatalarından bi oturuşta 10 tane yediğim oldu, tüm bunları bu 5 gün içinde yaptım ama 2 kilo verdim.Çünkü eskisinden farklı olarak çok su içmeye başladım bi de her gün 1 saati tamamlıcak şekilde evde egzersiz yapıyorum baya hamladım.Gece 3 gibi yatıyorum bi yandan ders de çalışıyorum çok fazla açlık çekmiyorum, üstelik egzersizden sonra kendimi çok dinç ve mutlu hissediyorum.

Hedefim 56 kg olmak, 3-4 ay içinde sporla sıkılaşarak vermek istiyorum, diyet gibi değil de hayat tarzım olsun istiyorum.Bu 5 gün içinde canım çok çektiği için pizza bile yedim ama 2 dilim, normalde çok daha fazlasını yerdim, kepek ekmek yemezdim yemeye başladım, çikolatanın bitterini yiyorum :) çok iştahlıyım bu kadar anca yapabiliyorum kızlar.

Bence birbirimize destek olalım her akşam ya da her hafta buraya ne kadar verebildik yazalım.Herkese bol şans:34:

Merhaba arkadaşlar, ben sürekli diyet yapıp 2 gün sonra bozanlardanım, ne olacak bu halim böyle.1,70 boyunda 86 kilodayım.Yaklaşık 4 yıldır bu kilo yapıştı bırakmıyor beni :43::43: ben bugün diyete başlayacağım diyorum ama işyerinde sıkıntıdan yemek yemek istiyorum.Bu sabah 1 tane simit yedim çayla ama halen açım benim psikolojik olarak tam anlamıyla diyete girmem gerek.Bana yardımcı olun, verin gazı bana.Burada grup kuralım ve gruptan kopmayalım.Ne olur birbirimize destek olalım.

benimde tatlıya karşı bir zaafım var nasıl yapsak bilemiyorumm :27: günde en az bir saat yürüyüş egzersiz ne olursa yapmayı unutmayalım kızlar yoksa kilo versek bile geri alınıyo tekrar:14:

Son düzenleme:
kızlar ben bugün diyete başlayamadım.boğazımı tutamadım yine.sabah tartıda 70.5 çıktım.69ları görmüştüm ne güzel :(((
iştahım çok.nasıl kapatabilirim bilemiyorum.eşimle de iddiaya girdik.kurban bayramına kadar 57 olmam lazım.bilezik alacak ve alışverişe çıkaracak.
kızlar bi el atın bana ya.ikiz kızlarım var 1 yaşında.spor yapamıyorum.aslında bi ara gece 1 saat spor yapıyordum evde.şimdi iyice uyuşuk oldum.gaz lazım banaaaaaa

kızlar ben bugün diyete başlayamadım.boğazımı tutamadım yine.sabah tartıda 70.5 çıktım.69ları görmüştüm ne güzel :(((
iştahım çok.nasıl kapatabilirim bilemiyorum.eşimle de iddiaya girdik.kurban bayramına kadar 57 olmam lazım.bilezik alacak ve alışverişe çıkaracak.
kızlar bi el atın bana ya.ikiz kızlarım var 1 yaşında.spor yapamıyorum.aslında bi ara gece 1 saat spor yapıyordum evde.şimdi iyice uyuşuk oldum.gaz lazım banaaaaaa

iştah kapatmak için 9 hayat çayı iyi geliyor diyo bnm arkadaşlarımda daha bende içmedim hiç ama bnce sende dene sonunda ödüller güzel :1: sporsuz zayıflamak biraz zor bence yavaş yavaş başla gün geçtikçe egzersizleri artırırsın olumlu düşün :51:Bu arada çay tarifini burada da paylaşalım
9 Hayat Çayı tarifi için gerekenler;
- Mate çayı
- Kekik (ancak bildiğimiz siyah kekik değil beyaz bilye kekik)
- Çoban çökerten
- Barut ağacı kabuğu yoksa zahter
- Yeşil çay
- Sinirli ot
- Biberiye
- Funda yaprağı
- Cinnema

9 Hayat Çayın hazırlanış tarifi;
Barut ağacı kabuğunu küçük küçük parçalara ayırıyoruz ve parmak ucuyla ufak bir tutam bir kaba alıyoruz. Büyük bir tutam yeşil çay, bir iki yaprak cinnema atıyoruz. Geri kalan bütün bitkilerden parmak ucuyla bir tutam ekliyoruz. Bir içimlik karışım silme bir yemek kaşığını dolduracak kadar olacak. Karışımı hazırladıktan sonra kaynamış suyu bu karşımın üzerine döküp demlemeye bırakıyoruz. Kaynatmıyoruz kesinlikle demleme yoluyla yapılıyor.

Dikkat edilmesi gerekenler;
-> Tansiyon rahatsızlığı olanlar çayı ya hiç içmesin ya da bilye kekikten çok çok az kullansın. Çünkü tansiyonu yükseltiyormuş.
-> Çok kilolu olmayanlar günde en fazla 2 fincan içebiliyor.
-> Fazla kilolu olanlar maksimum 5 fincan içecek. Fazlası zararlıymış.
-> Özellikle sabah kalkar kalkmaz yüzünüzü bile yıkamadan önce bu çayı demleyin
-> İlk kullanmaya başlandığında 10-15 kilo rahat veriliyormuş.
-> Duraklama dönemine girildiğinde akşam yemeklerinde sadece salata ve altın çilek yenilecek.

NOT:Bu çay yemeklerden önce aç karnına birer bardak içilecek ve her defasında taze yapılacak.

Bende bayramdan önce zayıflamak için yediklerimi azaltmaya başlamıştım ama bozuldu eşim şehir dışındaydı geldi ve herşey bozuldu şimdi yine başladım kendisi yine şehir dışında bu sefer geldiğinde bozmayacağım eee tabi bayram olmayacak bende bozmam herhalde bugün başladım ama akşama bir kaçamak olacak oğluşumu 18 yaşına girdi bugün ve tabiii kendi yaptığım pastadan yiyeceğim ama ölçülü olmaya gayret göstererek 9'lu çayı bende içtim daha önce o sıra zayıfladım azıcık çünkü devam etmedim birde bilye kekik bulmak zor bulamıyorum bakalım eksiklerimi tamamlayıp tekrar başlayacağım kocişim geldiğinde beni birazcık zayıflamış bulsun istiyorum (bu arada boyum 1.64 kilom 78 :(() malesef yolum çok uzun ama pes etmek yokkk bu sefer bende zayıflayacağım kesin ama spor yapamamak beni yavaşlatıyor çünkü kendi dükkanım var sabah 9.30 civarı açıyorum ve akşam gece 11.00 civarı kapatıyorum ve eve gidince duş alıp direk yatıyorumm sporda işte olmuyor ne yapalım bende yediklerimi azaltarak zayıflama yolunu seçtim hertürlü tüyoyada açığım arkadaşlarr:)))):44::44::44::44::44:

haklısınız birlikte yapınca motive oluruz dayanışma olur. bende varım 2 gündür başladım dikkat ediyorum ayrıca yürüyüş yapıyorum evde platrsde yapmaya başladım bakalım ne olacak şimdi 61.5 kiloyum ilk hedefim 55 olmak haftada bir tartılıp buradan sizinle paylaşacağım ve sizin paylaşımlarınızı okuyacağım teşekkürler :9::9:

Back
X