• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Ha,bir de canım ayın 17si yazdırmışsın listeye;e bugün konuşmalrını okudum dün sondu çalışma demişsin.Ayın 17siyse 3üne kadar yolu var gülüm bizim yumurtlamanın habrin olsun;kaçırmış olma da....

Ya ne biliyim bugün 17. günüm ya heralde bu zamana kadar yumurtlamışımdır diye düşünüyorum, henüz bişey hissedemedim gerçi ama bilmiyorumkismile
Geçen ay 16. gün yumurtlamıştım, ondan önceki ay da 12. gün, hiç 16. günden sonrasına kalmadı yumurtlamam :uhm: acaba bu kez kalmış mıdır ki boshayallersmile

tabi en üsttesn ya tutar krizin :) Hoşgeldin bu arada canım.

he valla kaydirigubbakcemile3
hoşbuldum canım
valla tırsmaya başladım he eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
hoş bişi beklemiyorum bu ay
çünkü kist olduğunu düşünüyorum gene solda
geçen ayda aynı şeyleri yaşamıştım çünkü
adetin 2-3.günü dr.a gidicem bu yüzden
versin ilacımı içeyim kurtulayım
gitmişkende tüp bebek için görüşcem eyvahedigeldismile

Ya ne biliyim bugün 17. günüm ya heralde bu zamana kadar yumurtlamışımdır diye düşünüyorum, henüz bişey hissedemedim gerçi ama bilmiyorumkismile
Geçen ay 16. gün yumurtlamıştım, ondan önceki ay da 12. gün, hiç 16. günden sonrasına kalmadı yumurtlamam :uhm: acaba bu kez kalmış mıdır ki boshayallersmile

Canım o zaman verdiğin regl tarihinde bir sıkıntı var.Benim de ayın 17si ya ondan dikkatimi çekti.

hoşbuldum canım

Canımcım seninle de görüşemiyoruz hiç yaa :çok üzgünüm: akşamları girememek çok kötüymüş bee senağlama

hoşbuldum canım

Ya diye diye kist yapıyorsunuz kendinizde haaaaaa :oklava: Dur bakalım bi;dört gün daha avr nasılsa :lepi: Ama tab:lepi:i doktoruna git;bu sağlıklı bişey...

Canım o zaman verdiğin regl tarihinde bir sıkıntı var.Benim de ayın 17si ya ondan dikkatimi çekti.

E ben Ocak 17 de adet oldum en son, en geç 30. gün adet olmam lazım, çünkü en fazla 16. gün yumurtladım bu zamana kadar, bu durumda 15 Şubat adet tarihim aslında ama ben kendimi çok kaptırmiyim hemen nolur nolmaz diye 2 gün daha verdim kendime, 17si olsun dedim işte canım yerimseniben

Canımcım seninle de görüşemiyoruz hiç yaa :çok üzgünüm: akşamları girememek çok kötüymüş bee senağlama

canım ben akşamları girmiyorum ki zaten
biliyosun oğlum tatilde tümgün işte değilim ben
o yüzden çok sık giremiyorum o yüzden görüşemiyoruz
evdede kalmıyoruz geziyoruz oğlumla kalsakta ondan fırsat kalmıyo
hem benimde işlerim oluyo ev kadını olmakda zor be kafamçokkarıştı
bugün dershaneye başladı hızlandırma var bu hafta 1.30 ile 5 arası
işe gelirken onu bıraktım 1 saat sonra da almaya gitcem :1rolleyes:

bu arada 1 şubatla 6 şubat arasında kimse yok farkettinizmi kızlar

Eet canım;liste bayağı küçüldü zaten delikafadulden Artık Ocak şubat topiği gibi bir topik daha var ya;kimi arkadaş orda devam ediyor anladığım kadarıyla. sırnaşık şey

KALAN SAĞLAR BİZİMDİR naniknanik Biz kim uslubuyla rica ederse onu yazıyoruz listeye sen de bliyorsun.Kalabalık olalım diye bir derdimiz yok;önemli olan paylaşım.

E ben Ocak 17 de adet oldum en son, en geç 30. gün adet olmam lazım, çünkü en fazla 16. gün yumurtladım bu zamana kadar, bu durumda 15 Şubat adet tarihim aslında ama ben kendimi çok kaptırmiyim hemen nolur nolmaz diye 2 gün daha verdim kendime, 17si olsun dedim işte canım yerimseniben

Haaa,tamam.Asıl tarihin 15iyse o zaman anlaştık. :lepi: bak liste olunca hiç bir şey göz:lepi:den kaçmıyor :) Uyarıveriyoruz hemen birbirimizi ne olur ne olmaz diye naniknanik

canım ben akşamları girmiyorum ki zaten
biliyosun oğlum tatilde tümgün işte değilim ben
o yüzden çok sık giremiyorum o yüzden görüşemiyoruz
evdede kalmıyoruz geziyoruz oğlumla kalsakta ondan fırsat kalmıyo
hem benimde işlerim oluyo ev kadını olmakda zor be kafamçokkarıştı
bugün dershaneye başladı hızlandırma var bu hafta 1.30 ile 5 arası
işe gelirken onu bıraktım 1 saat sonra da almaya gitcem :1rolleyes:

Amanın bu çocuklar olsa bi dert olmasa bi dert kafamçokkarıştı
bana da herkes ne aceleniz var rahat rahat bi yaz tatili daha geçirin başbaşa ondan sonra düşünün bebeği diyo ama dayanamıyom ki bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

Kızlar kocişim aradı, gecikecekmiş, yemeği de hazırlamıştım, açlıktan da ölüyorum, bekleme ye sen dedi ama napsam bilmiyorum ki yaa boshayallersmile

selam arkadaslar ben 9 haftalik gebeyim ama size bir sorum olucak lutfen yardim edin...ben gecen hafta esimle cinsel iliskiye girerken krem hep kullandim ama suan acaba hatami yaptim diyorum..bebeklere zarari olurmu??

selam arkadaslar ben 9 haftalik gebeyim ama size bir sorum olucak lutfen yardim edin...ben gecen hafta esimle cinsel iliskiye girerken krem hep kullandim ama suan acaba hatami yaptim diyorum..bebeklere zarari olurmu??

Canım anlamadım ne kremi bu :uhm: ben mi çok cahilim yahuu boshayallersmile

Kızlar kocişim aradı, gecikecekmiş, yemeği de hazırlamıştım, açlıktan da ölüyorum, bekleme ye sen dedi ama napsam bilmiyorum ki yaa boshayallersmile

Ağzına bir iki lokma at;sonra birlikte yerseniz canım;ben öyle yapıyorum eşim geç geleceğği zaman ne kadar acıksam da yemiyorum.Sonuçta bir akşam yemeğimiz var ortak onu da ayrı yapmak gelmiyor içimden.

normal nivea kremiydi canim...yani kayganlastirici kullandim iliski arasinda..ama simdi korkuyorum bebeklere zarari oldumu diye? nasil boyle hata yaptim ben yaa :((

Tatlım korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum yaa, bebekler nerdeeeeeeeeeeeeeee senin kremi kullandığın yer nerde :))))
korkma olmaz bişey, ama sen yine de doktora kontrole gittiğinde doktoruna bi danış yerimseniben

Back
X