- 21 Aralık 2009
- 33.531
- 18.231
- 498
günaydın güzel anne nasıl keyifler
günaydın tatlım sen nasılsın bakalım
benim bi uyku bi uyku bugün zor kalktım zor geldim zaman zor geçiyor.haftanın son demleri ondan galiba.akşam olsa da gitsek eve

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rüya için hayırlısı olsun canım.inan kız erkek farketmiyor.tekmelemeye başlasın seni gör bak neler hissedeceksin.bi de doğsa nasıl olur acaba diyorum.ben de senin kadarken bişey anlamıyordum sadece sorumluluk vardı ona karşı beslenmeme falan dikkat ediyordum.ama şimdi canlandı anne ben geliyorum az kaldı diyo.ölüyorum o zaman
günaydın şekerler nasılsınız. bugun benim canım çok sıkkın sabah kalkdım nerden aklıma geldiyse evde birsürü gebelik testi var aldım yapdım bitane negatif çıkdı((( çok kötü oldum eşimde tabiki kızdı birazda bana neden hemen yapdın diye şimdi ikikere üzüldük bir şimdi birde kırmızılar gelince üzülücezzz yaa neden yapdıysam bende kendime çok kızıyorum ama diyorum ki diğer tarafdan kabullenmek istemiyorum ya negatifi erken yapdım ben olsada çıkmazdı diye daha en az 4 gün var adetimi ama olupda çıkanlarda çokkk varrr offfff benden bu ay sanırım yine passs. ama kıslarr yaa belkide erken yapmışımdır ne dersinizzzz
ya tabii ki farketmez ama öyle bi rüya gördüm işte çok şeker bişeydi
dün başka topicleri okudumda göbüşlerin de hareket var mı dinliyolarmış fln ben hiç
dikkat etmiyodum dinlemiyodum bi dinleyim dedim bu gece ama gazdan başka bişey
yok ki kaydirigubbakcemile3 neyse bekliycez gerçekten öyle merak ediyorum ki
ay Allah ım sağlıklı olsun hepsi olur inşallah :)
göbüşümün daha büyüme zamanı gelmedi ama üzerine yatamıyorum gazdandır diyodum
ama gaz olmadıgı zamanlarda bile orda bişey varmış gibi belli oluyo hissediliyo sabah
kalkınca kasıklarımda hafif bi ağrı oluyo onun sebebini bilemedim işte
ay hele sen neler hissediyosundur kimbilir :asigim: :asigim: :asigim:
ah cngemn ah ah diyrum sana yavrum ben hamiş oldugum halde adetim 2 gün geçtiği
halde test yaptım negatif çıktı yavrum yaa acelen ne bilmiyorum ki azcık sabret
bi geçsin adetin sonra test mi yapıyon napiyosan yap bak senin de dediin gibi
iki kere üzülüceksin şimdi 1-2 gün gecse adetin ay acaba hamileydim regl olmadan yaptım
o zamn çıkmamıştı belki bu sefer cıkcak diceksin ya gene cıkmazsa nolcak
stres oluyosun canım böyle sal kendini rahat ol takma kafana :teselli: :teselli: :teselli:
İnşallah olur canım! :) Hoşgeldin aramıza.
ben grip olma yolunda ilerliyorum.boğazlarım çok kötü.yataktan çıkamadım bu sabah,üşüyorum.üff hiç çekilmez şimdi benim gribim.allah kocişime sabırlar versin.
ayşem hiç kasma kendini kocişini de heycanlandırma seninki daha 1-2 cmbişeydir kız onun ne kası olsun ki hareket etsin.4. aydan önce yorma kendini.Ama ondan sonra hele var ya büyüdükçe bizim de ilk tecrübelerimiz ya her gün bişey öğretiyo bebişin daha doğmadan sana.mesela gece 2 de wc ye kalkıyorum benimki bir tekme,eşime diyorum uyanık hala gerçek hayatta da mı böyle olacak bu:bboda galiba diyo:bbo:
ama kızlar varyaa bi akşam test yapdım bide sabah sanki sabahkinde çizgi varmış gibi geldi bana varyaaa yani yokdu da ne bilim böle sanki 4 5 gün sonra pembeleşecek orası kafayımı yedim neeeezemuszemus
hoşbulduk canım inşallah rabbim tüm isteyenlere hayırlısıysa verir.benide listeye eklersen sevinirim hayırlı günler.:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5
ben grip olma yolunda ilerliyorum.boğazlarım çok kötü.yataktan çıkamadım bu sabah,üşüyorum.üff hiç çekilmez şimdi benim gribim.allah kocişime sabırlar versin.
hoşbulduk canım inşallah rabbim tüm isteyenlere hayırlısıysa verir.benide listeye eklersen sevinirim hayırlı günler.:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5
benim bi uyku bi uyku bugün zor kalktım zor geldim zaman zor geçiyor.haftanın son demleri ondan galiba.akşam olsa da gitsek eve![]()
senden naber?hoşnut musun cumadan???şakkıdı
bende canım zor kalktım bide grip oldum ya hiç keyfim yok
ay evet akşam olsada gitsek keşke yarın dinlenecem iyice
aman canım ya bu aralar pek keyfim yok benim işyerinde
çalışmak istemiyorum bazen inankiiiiii
Günaydın cici kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar opuyorumnanaktan özledim sizi yaaafuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sempatiksalakcinni
Günaydın cici kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar opuyorumnanaktan özledim sizi yaaafuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sempatiksalakcinni