• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hoş bulduk arkadaşlar benim hikaye biraz uzun kısaca anlatmaya çalışım canım. ben 3 yıllık evliyim ilk altı ay korundum hapla daha sonra adet düzensizligi nedeniyle dr a gittim ve pko lu oldugumu ögrendim çok dr degiştirdim sonunda şimdi iyi bi dr um var.öncelikle klomen tedavisi gördüm aralıklarla toplam 8 kere kullandın daha sonra olmayınca 1 defa aşılama yapıldı oda tutmadı daha sonra 5 ay ara verdim şimdi ocagın 27 sinde 2. aşılamam yapıldı beklemedeyim adet günüm bu ayın 4 ydü yani dündü.ama aşılama yapıldıktan 2 gün sonra aşırı kasık agrısı başladı ve 4 ,5 gündürde aşırı sırt agrısı var ilk aşılamamda böyle olmamıştı ve adet zamanımdada böyle olmazdı inşlallah hayırlısı olur hakkımızda.senin sorun neydi canım iyi günler:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5

inşallah hamilesindir canım.güzel haberleri ve gelişmeleri burdan birlikte paylaşırız.

aslıcım hoşgeldin
3tane aşılama oldum 3ündede farklı şeyler yaşadım
3. aşılama tutmuştu ama düştü
inşallah hamilesindir arkadaşım

hoş bulduk arkadaşlar benim hikaye biraz uzun kısaca anlatmaya çalışım canım. ben 3 yıllık evliyim ilk altı ay korundum hapla daha sonra adet düzensizligi nedeniyle dr a gittim ve pko lu oldugumu ögrendim çok dr degiştirdim sonunda şimdi iyi bi dr um var.öncelikle klomen tedavisi gördüm aralıklarla toplam 8 kere kullandın daha sonra olmayınca 1 defa aşılama yapıldı oda tutmadı daha sonra 5 ay ara verdim şimdi ocagın 27 sinde 2. aşılamam yapıldı beklemedeyim adet günüm bu ayın 4 ydü yani dündü.ama aşılama yapıldıktan 2 gün sonra aşırı kasık agrısı başladı ve 4 ,5 gündürde aşırı sırt agrısı var ilk aşılamamda böyle olmamıştı ve adet zamanımdada böyle olmazdı inşlallah hayırlısı olur hakkımızda.senin sorun neydi canım iyi günler:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5

İnşallah bu kez tutmuştur canım :teselli:

Kızlar ben eve geçiyorum, burda dondum, işim de bitti, evden devam ederiz artık, 10 dak.ya evdeyim yerimseniben görüşmek üzere kaydirigubbakcemile4

BeReN35, aslimuratelkoca, ay_she, bayankarasu, ELSON, ipek26, naneseker, NILUFERSAHH, senayburge, the_fts+

NERDE BU MıLLET :olmaz:

YA KIZLAR
ELOVER VE BERRA NAPTI ACABA GÜNLERı GEÇTı HABER YOK alsanaalsanasmile

Back
X