hoşgeldiniz efem demiştim ama neyyyyssseee :1closedeyes: :1closedeyes: :1closedeyes:
geç oldu ama cevap yazdım bi tanem bugün çok işim var arada bakıyorum zemuszemus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldiniz efem demiştim ama neyyyyssseee :1closedeyes: :1closedeyes: :1closedeyes:
iki kişiyiz aslında ama o formatör olmadığı için tatillerde yalnızım, okullar açılınca o da gelecek yerimseniben
hoş bulduk arkadaşlar benim hikaye biraz uzun kısaca anlatmaya çalışım canım. ben 3 yıllık evliyim ilk altı ay korundum hapla daha sonra adet düzensizligi nedeniyle dr a gittim ve pko lu oldugumu ögrendim çok dr degiştirdim sonunda şimdi iyi bi dr um var.öncelikle klomen tedavisi gördüm aralıklarla toplam 8 kere kullandın daha sonra olmayınca 1 defa aşılama yapıldı oda tutmadı daha sonra 5 ay ara verdim şimdi ocagın 27 sinde 2. aşılamam yapıldı beklemedeyim adet günüm bu ayın 4 ydü yani dündü.ama aşılama yapıldıktan 2 gün sonra aşırı kasık agrısı başladı ve 4 ,5 gündürde aşırı sırt agrısı var ilk aşılamamda böyle olmamıştı ve adet zamanımdada böyle olmazdı inşlallah hayırlısı olur hakkımızda.senin sorun neydi canım iyi günler:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5
Arkadailar MErhaba :))) Herkes için güzel bir hafta sonu diliyorum;bugün çok yoğunum tekrar giremeyeblirim.O yüzden şimdiden güzel bir hafta sonu diliyorum hepinize :sm_cool:
geç oldu ama cevap yazdım bi tanem bugün çok işim var arada bakıyorum zemuszemus
heeuuuummm a.s
hoş bulduk arkadaşlar benim hikaye biraz uzun kısaca anlatmaya çalışım canım. ben 3 yıllık evliyim ilk altı ay korundum hapla daha sonra adet düzensizligi nedeniyle dr a gittim ve pko lu oldugumu ögrendim çok dr degiştirdim sonunda şimdi iyi bi dr um var.öncelikle klomen tedavisi gördüm aralıklarla toplam 8 kere kullandın daha sonra olmayınca 1 defa aşılama yapıldı oda tutmadı daha sonra 5 ay ara verdim şimdi ocagın 27 sinde 2. aşılamam yapıldı beklemedeyim adet günüm bu ayın 4 ydü yani dündü.ama aşılama yapıldıktan 2 gün sonra aşırı kasık agrısı başladı ve 4 ,5 gündürde aşırı sırt agrısı var ilk aşılamamda böyle olmamıştı ve adet zamanımdada böyle olmazdı inşlallah hayırlısı olur hakkımızda.senin sorun neydi canım iyi günler:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5
ELSON - ŞENAY
hoşgeldiniz opuyorumnanaktan
İnşallah bu kez tutmuştur canım :teselli:
Kızlar ben eve geçiyorum, burda dondum, işim de bitti, evden devam ederiz artık, 10 dak.ya evdeyim yerimseniben görüşmek üzere![]()
BeReN35, aslimuratelkoca, ay_she, bayankarasu, ELSON, ipek26, naneseker, NILUFERSAHH, senayburge, the_fts+
NERDE BU MİLLETlmaz:
inşallah hamilesindir canım.güzel haberleri ve gelişmeleri burdan birlikte paylaşırız.
YA KIZLAR
ELOVER VE BERRA NAPTI ACABA GÜNLERİ GEÇTİ HABER YOK alsanaalsanasmile
Selamın aleyküm millettt