Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az zaman değil 9 ay. Sonunda tutturmuşsun.Yumurta takibiyle mi ,ovulasyon testiyle mi anladın yumurtladığını.Ya da bu ay erken başlayayım mı dedin çalışmalara?
Ben de nisanda başlamıştım senin gibi.Hemen hamile kalmıştım ama malesef bebek gelişemediği için kürtaj oldum.
Umarım sağlıkla kucağına alırsın.Güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah canım
2009 nisanında çalışmalara başladım canım.
ıslaklıktan kastın tam olarak ne?Çamaşırında ıslanıyor mu sürekli ?Yoksa daha mı az?Hani tuvalette far edilecek kadar giib mi?
Bir de kasık batmaları mı ağrı mı?
smart'ım, regl gününe bi kaç gün kala işemişim gibi çamaşırımda bi ıslanma oldu daha sonraki günler bu tarz ıslanmadım .yalnızca vajinada ıslaklık hissediyordum.Çamaşırın hafif hafif ıslanıyor.Kasıklarımdaki batma şeklinde değildi bendeki resmen ağrıydı.
benim bir arkadaş var derya diye onun yumurtalıklarında büyük büyük kistler oluşmuş adeti eskiden düzenliymiş ve önceden çatlatma iğnesi olmuştu ve bu sabah sümüksü sarı akıntı gelmiş ve akıntı devam ediyormuş kistlermi çatlıyo acaba ve bebek istiyormuş kist galiba gebeliğe engelmiş
Amin, her namazımdan sonra hepinizin nick'ini söyleyip dua ediyorum.:roflol:
Sen ve ben daha çoookk bekleriz kızım :) baksana millet nasıl çalışıyooooo :)
Anlatıyorum: Öncelikle hamilelik belirtileri ile adet belirtileri çok benziyor ancaaak
yumurtlama zamanından sonra gögüsler şişiyor ve hassasiyet artıyor eğer hassasiyet devam eder ,vücut sıcaklığı artar ,sık idrara çıkmaya başlamışsanız ve birde sürekli ıslaksanız hamilesiniz.
:) Ben de 12 ye çeyrek vardı kalktığımda ;bir de bugün tatilin son gini ya ondna olsa gerek acayip bir miskinlik var üzerimde.
Ya,bak hep diyorum hamile olmak aslında çok nasit;üşenmeyeceksin adam gibi çalışacaksın!Milletin nasıl oluyooo.....!Böyle işteee :)))))))