Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:roflol::roflol:
beren1 yalnız
smartttttttttttt ağzını öpeyim :roflol:
1 i fazla ama olsun opuyorumnanaktan
Evet hoşuma gitti benim de diafon fikri;hem nasılsa LAIZM OALCAK. sositososito
Ya ultrasonu kein emin olayım diye belki beklerim ama onda kararsız kaldım.Canımı sıkarsa hiç söylemem ikiz babası olmak kolay değil :mymeka:
ikizlerin annesine bakın ayol çok gaddar bu
bende fener bahçeli bi tulum alcam hamiş olduğumu öğrendiğim gün üstünede yazı yazcam bi de testi koyarız al sana hediye. inş 14 şubata kadar olursa güzel hediye olur
bende fener bahçeli bi tulum alcam hamiş olduğumu öğrendiğim gün üstünede yazı yazcam bi de testi koyarız al sana hediye. inş 14 şubata kadar olursa güzel hediye olur
bera1 diyecektim ama beren de olur :))) Nasılsa sen de dua edersin bize :lepi:
:)) ayyyy hadi bakalım o zaman geri sayım başladı delikafaduldendelikafadulden
Çalışmışsın işte misssler gibi daha ne olsun.Olur inşallah canımcım. :Saruboceq:
Hamişler dua ediyo bize.Beren1 akşam öyle söyledi.
Bir bakmışsın tutuvermişşşşşAma tutarsa kesin İKİZ ben biliyom...Hem de ikisi de kIIIZZZZZxz yaşasıınnnnnn laelaelaelaelae Acaba biri erkek mi olsa;bencillik mi ettim yahuuuu :uhm: İnsan iki tane olunca karar veremiyo;kusuruma bakmayın kzılar naniknanik
eloveri çokk merak ediyorum ben ya
neden haber vermiyo bize
aşkolsun![]()
CADIARZU inşallah olur bu ay smartcım....Allah isteyen herkese versin YARABBİİİİİİİİİİİİ
bende cimbommmmmmm Çok üzgünüm çoook
kızlar eşimin doğum günü 11 şubat :1rolleyes:
bi kazak aldım kiğılıdan %50 indirim vardı birde atkı
hamileysem o günde testi koyarım bi pakete
dicekki oha yavrucum para bol galiba :roflol:
Bir bakmışsın tutuvermişşşşşAma tutarsa kesin İKİZ ben biliyom...Hem de ikisi de kIIIZZZZZxz yaşasıınnnnnn laelaelaelaelae Acaba biri erkek mi olsa;bencillik mi ettim yahuuuu :uhm: İnsan iki tane olunca karar veremiyo;kusuruma bakmayın kzılar naniknanik
ihhhhhh etmemmi yavrum etmemmii
ben zaten perşembe günleri her yasin okuduğumda ve namazımda
dua ediyorum hepimize allahım kabul etsin :Saruboceq:
Eeee,ikiz annesi olmak kolay mııııŞimdiden çok yoruluyorum çokkkk!!! :roflol:
O da yorulsun,üzülsün beklesin merak etsinklava: Kızdırırsa bir hafta ped bile takarım anlamasın diye naniknanik
CADIARZU inşallah olur bu ay smartcım....Allah isteyen herkese versin YARABBİİİİİİİİİİİİ
hey allahım :roflol::roflol:
ay kız bi alemsin kaydirigubbakcemile3 ama neden olmasınnnnn tutar mı tutar yerimseniben
bence biri kız biri erkek olsun tamam işte ohh bidaha da uğraşmazsın ikisi birden büyür :))