Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kızlar yaa..eşim yüzünden oturamadım pc başına..oyun indirecem diye uğraştı...klava:
EEE BEREN GELDİMİ...AY BENDE SONUCU GÖSTERSEMMİ GÖSTERMESEMMİ BİLEMEDİM DR.A GİTMEDİM YİNE...:bbo:

Beren'İn ki 5 te çıkacakmış ama sanki sabah 5 diye okudum yaa... Akşam 5 daha mantıklı gerçi... buyrunnnnnnnnn

Benim yine çıkmam lazım.Aşk biter iş bitmez.

Öpüyorum en kocamanından. :)

sağol canım inş bakalım hayırlısı
neden son üç anlamadım ben
hani 3000.sayfaya kadar 20 hamiş çıkaracaktık

ayşecim bugün gazetede okudum sabah kalkınca mide bulantın varsa yataktan kalkmadan kraker tarzı bişeler yiyin diyo tabi hamileler için ben niye okudumsa
neyse lazım olur belki-tatlicadiarzu-

geçen ay 11 inde oldum ondan önce 14 önce 18 önce 24

26-28-29.GÜNLERDE ADET OLMUŞSUN KARIŞIK BİRAZ
PEKİ BUNLARDAN ÖNCE KAÇ GÜNDE OLUYODUN 30MU MİSAL

TAMAM AFFETTİM Şeniz olumunekankayizsmile
AKŞAM 5DE ALCAM SONUCU

canım tebrik ederim rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin saglıklı bi şekilde allahım ikinizide korusun inşallah kendine dikkat et hayırlısı tüm isteyenlere olsun inşallah:teytey:

Şenay 29.gÜne gÖre adet olman lazımsa canım
Şubat 8 adet tarıhın olması lazımdı
en fazla gÜne gÖre hareket ettım anladın dımı
1 gÜn geÇmıŞ bence

berenimmmm kalbim seninle. çitlembikler beren teyzemiz bize kardeş getircek diye heyecanla bekliyolar.:)))

merabalar.epeydir ziyaret edemiyordum siteyi.bugün fırsat buldum.size bişey sormak istiyorum aranızda aşılama yaptıran warmı?

Ben kaÇtım
gelırım yıne..Çoook ÖptÜm hepınızı..kızlar Çok kÖtÜyÜm.saĞlık ne Önemlı.yamuldum resmen..ÖmrÜ hayatımda bÖyle olmadım..belım felaket..kasıklarıda aĞrıyo acayıp...kayınvalıdem mr Çektırelım dedı.hastande hemŞıre..ıŞte ya varsa bebıŞ falan..3.2 Çıktı yaa.Şımdı bakınıyorumda..bıkaÇ kıŞıye deĞerı 3kÜsÜrmÜŞıdr hamılesın demıŞ.bazılarına olabılırde olmayabılırde demıŞ.bı kaÇ kıŞıde 3 ve Üzerı pozıtıf deĞerlendırılıyo demıŞ.bılmıyorum yaaa...

iyiyim canım bende. işlerim çok yogun pek giremiyorum ama sizleride merka ediyorum hep :)) bebişin demek seni artık üzmüyor sevindim. darısı bize işallah. ben valla okuduysan yazılarımdan adet biraz gecitmişti 10 gün kadar zaten hormonlar alt üstt :))
ama bunlara inat gelicek bebişim yakında hissediyom

Şenay 29.gÜne gÖre adet olman lazımsa canım
Şubat 8 adet tarİhİn olması lazımdı
en fazla gÜne gÖre hareket ettİm anladın dİmİ
1 gÜn geÇmİŞ bence

bende öyle hesaplıyorum işte normalde bu ayda 3 gün geri gitsem dün olmam lazımdı kafam karışıyo yaaa

Allah işlerinde kolaylıklar versin inş. canım..inş. Rabbim sizlere de en kısa zamnda nasip eder inş..hep nicklerizi söyleyerek dua ediyorum sizlere canım benm...gelecek bebişin inş. canımm hiç skma canını...Şeniz

ya insanın içine doğuyomu acaba hamile olduğu
ya ben geçen aylarda psikolojik olarak etkiliyordum kendimi ama bu aya biraz farklıyım umutmu kendimimi kandırıyorum bilmiyorum ama sanki varmış gibi geliyo :bbo:

ayşecim bugün gazetede okudum sabah kalkınca mide bulantın varsa yataktan kalkmadan kraker tarzı bişeler yiyin diyo tabi hamileler için ben niye okudumsa
neyse lazım olur belki-tatlicadiarzu-

evet şenaycım kraker çok iyi geliyo biraz önce yedim baya iyi geldi

e sende hamiş olcaksın onun için sakla samanı gelir zamanı demişler

insan arı misali demişti bi hocamız bu benim ne işime yarar demeyin siz genede

ufak ufak herşeyden biraz öğrenin ama unutmayın bilgiyi özümsemezseniz

sadece hamallık yapmış olursunuz arıyı düşünün her çiçekten aldığını farklı yerlerde saklasa

ne taşıyabilir onları ne de o dertlere deva bal oluşur demişti onu çook iyi anlıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…