Kızlar yaa..eşim yüzünden oturamadım pc başına..oyun indirecem diye uğraştı...klava:
EEE BEREN GELDİMİ...AY BENDE SONUCU GÖSTERSEMMİ GÖSTERMESEMMİ BİLEMEDİM DR.A GİTMEDİM YİNE...:bbo:
O kadar detaylı bilemeyeceğim hamişler bilir ama duru temiz kokusuz akıntıdan bahsediyorlar hep diye biliyorum.Tabi sonuçta bünye bu herkesin herşeyi aynı olmuyor malum.İnşallah güzel haberlerini alırız. delikafadulden Bak elini acele tut çünkü son 3 KİŞİ şakkıdı bu ayın kontenjanı kafamçokkarıştı Artı eksi bir olur sırnaşık şey
geçen ay 11 inde oldum ondan önce 14 önce 18 önce 24
Aşkolsun vermem mi.... :çok üzgünüm: Sabahtan beri başımı kaşıyamadım ki hiç;sadece yazanlara bişey yazdım bir de tebrik olayına girdim.Şimdi biraz daha rahat gibiyim.
Okudum ama sabah 5te alacakmışsın kan sonucunu. CADIARZU Bu poliklnikler çok gıcık oluyoo ya bu konuda;ama yapacak biley yok amlesef .
İnşallah sen de güzel havadislerle gelirsin kalır geriye 3 şanslı dahaaaaaa :CüvCüv:
s.a cümleten kıslarrr ben geldim vee ya bilmiyorum kafam karışık ama hamileyimmmmm sanırım değerim 55 .27 çıkdı sonucu verene sordum bu ne demek pozitif dedi ama bilmiyorummm hamileyimmm dimiii eşimle hala inanamıyoruzzz
evet yaa maalesef öyle oluyor..burda internet gelip gidiyor çok fazla oyuzden göremiyorum yazılanlarıhım ben onu cevaplamıştım sanırım,ayın sonunda osmaniyeye ondn sonra da martın 10una filan kıbrısa geçeceğiz inş. canım,evet gecen gün karı gördüm çok güzeldi çok mutlu oldum valla,insan karsız memlekette yaşayınca hasret kalıyormuş meger,şimdi de inş. gitmeden birdaha yagar kar topu oynarız diye dua ediyorum :) elazığdayız canım biz..çok şükür bebiş iyi teyzesi artık eskisi gibi sıkıntı vermeme başladı...sen nasılsın görüşmeyeli canım benmm?
26-28-29.GÜNLERDE ADET OLMUŞSUN KARIŞIK BİRAZ
PEKİ BUNLARDAN ÖNCE KAÇ GÜNDE OLUYODUN 30MU MİSAL
TAMAM AFFETTİM Şeniz olumunekankayizsmile
AKŞAM 5DE ALCAM SONUCU
Şenay 29.gÜne gÖre adet olman lazımsa canım
Şubat 8 adet tarİhİn olması lazımdı
en fazla gÜne gÖre hareket ettİm anladın dİmİ
1 gÜn geÇmİŞ bence
iyiyim canım bende. işlerim çok yogun pek giremiyorum ama sizleride merka ediyorum hep :)) bebişin demek seni artık üzmüyor sevindim. darısı bize işallah. ben valla okuduysan yazılarımdan adet biraz gecitmişti 10 gün kadar zaten hormonlar alt üstt :))
ama bunlara inat gelicek bebişim yakında hissediyom
ayşecim bugün gazetede okudum sabah kalkınca mide bulantın varsa yataktan kalkmadan kraker tarzı bişeler yiyin diyo tabi hamileler için ben niye okudumsa
neyse lazım olur belki-tatlicadiarzu-
burdayım burdayım.gİtmedİm.toz alıcambİ yandan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?