söyle söyle hemen :) o da güne mutlu başlasın :) doğrudur büyük ihtimalle
istersen bi test daha yap
günaydın canlarımmmm yaaaaa şansıma kimse yok mu yoksa
ben çift çizgiyi gördümmmmmmmm
günaydınnnnn..bende eşimi eczaneye yolladım.test alacak..dua edin nolur..hani 3.2 çıkmıştı yaa.berene daha düşük çıktığı halde hemşire bekle demiş.bende bi umut gördüm kendimde...dua edin....rabbim hepimize versin..şenaycııııııımmmmmm allah sağlıklA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞ CANIM BENimmmmmm....çok güzel yaaa.kız karasu bu arada dün diyecektim.unuttum.hayıt suyu alıp içiyoruz senle ben..acayip faydası varmış.hormonlara..tamammı.....
günaydın kızlar.
günaydın kızlar.
ayyyyyyyyyyyy canım çok sevindim ya
geçti demişrim adetin :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
kupanı veriyim :hooray:
günaydınnnnn..bende eşimi eczaneye yolladım.test alacak..dua edin nolur..hani 3.2 çıkmıştı yaa.berene daha düşük çıktığı halde hemşire bekle demiş.bende bi umut gördüm kendimde...dua edin....rabbim hepimize versin..şenaycııııııımmmmmm allah sağlıklA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞ CANIM BENimmmmmm....çok güzel yaaa.kız karasu bu arada dün diyecektim.unuttum.hayıt suyu alıp içiyoruz senle ben..acayip faydası varmış.hormonlara..tamammı.....
ipek nerdesin canım sen çok merak ettik seni iimisin
günaydın kızlar.
Tatlım 25 ten aşağısını göstermiyo ki test, sonra sonuç negatif çıkarsa üzülüp ümitsizliğe kapılmayacaksan yap , ama yükselmişse bile 25 e kadar çıkmamış olubilir yani, inşallah silik de olsa 2. çizgiyi görürsün, hadi bakalım dualarımız seninle :saruboceq:
canım benim çok sağol ya ay çok şaşkınım hala ben
senin çizgileride gördüm bence sende bi daha yap test hiçde silik değiller
ay bu simgelerdide kullanamıyorum bugün niyeyse sevincimi gösteremedim sanki
Gunaydinnn kizzzlarrr.. evet yine cok guzel habelr goruyorumm..
cnm senaycimm cok cok tebriklerr allah tamamini erdirsin simiden cnmm.. cokkk sevindimmm :)
yaaa öylemi...üzüldüm şimdi..boşuna gitti kociş....bugün sonuç göstermeye gidecektik bizde...aldırmasamıydımki...tühh.ne saflık...bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
yaaa öylemi...üzüldüm şimdi..boşuna gitti kociş....bugün sonuç göstermeye gidecektik bizde...aldırmasamıydımki...tühh.ne saflık...bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?