• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
evet yazdım ya yağ kullanmışlar bi alternatif buluruz belki sen gende tarife bi bak
yazmıştım...ya bilmiyorum çiğ çiğ yani midem almıyo benım margarını öyle
margarini kullanmayalım ama yerine ne kullanalım bilemiyorum

bi düşünelim CADIARZU

hiç yağ koymayalım diyorum.kakaolu toplaran farkı ne ki malzeme aynı sadece proses farklı.

ben aynı safta kapıştığımızı sanıyordum kendimce:jeyyar:

AYRI SAFLARDA DEMEDİMKİ ZATEN sırnaşık şey
ASLANIM BENİM kaydirigubbakcemile5

ayşe ordaysan sana bişey sorcam.hani geçen gün kakaolu top yaptım ya onu mozaik pastaya çevirsem değişen bişey var mı anacım?içine meyve koysam nasıl olur muz falan mesela.nasıl tavsiye edersin?

EVET SEVGİLİ ÜYELER
YEMEK TARİFİ VAKTİ GELDİ
KAĞIT KALEM ALALIM ELİMİZE
YAZIN MALZEMELER ŞÖYLE naniknanik
:roflol:

AYRI SAFLARDA DEMEDİMKİ ZATEN sırnaşık şey
ASLANIM BENİM kaydirigubbakcemile5

EVET SEVGİLİ ÜYELER
YEMEK TARİFİ VAKTİ GELDİ
KAĞIT KALEM ALALIM ELİMİZE
YAZIN MALZEMELER ŞÖYLE naniknanik
:roflol:

beren valla o kadar özeniyorum ki şöyle marifetli kadınlara.çok isterdim ben de kocişime güzel pastalar yapayım.o banyo yaparken ben pazar kahvaltısı için 10 dk da harikalar döktüreyim.işte ben de elimden geldiğince soruyorum burda işime de yaramıyo değil.geçen kakaolu top yaptım güzel de oldu.ama heycan yapıyom ilk denemede nasıl olcak adama rezil olcaz mı diye.kakaolu topları yaparken zaman darlığından birlikte yaptık onunla.tepki aynen şu:güzel de bi de şu işleri ben yapmasam.:sinifsinif:

beren valla o kadar özeniyorum ki şöyle marifetli kadınlara.çok isterdim ben de kocişime güzel pastalar yapayım.o banyo yaparken ben pazar kahvaltısı için 10 dk da harikalar döktüreyim.işte ben de elimden geldiğince soruyorum burda işime de yaramıyo değil.geçen kakaolu top yaptım güzel de oldu.ama heycan yapıyom ilk denemede nasıl olcak adama rezil olcaz mı diye.kakaolu topları yaparken zaman darlığından birlikte yaptık onunla.tepki aynen şu:güzel de bi de şu işleri ben yapmasam.:sinifsinif:

ayy biz eşimle bişiler yapmaya bayılırz. sanırım ben o yönden şanslıyım temizliğpime çamaşırıma pastama böreme hep yardım eder

ama dik durması lazım margarin onu sertleştiriyo dik duruyo ya dik durmazsa

onun için diyorum

Bak bide şöyle bi tarif var portakal ağacı: mozaik pasta

şimdi nacizane yorumlarımı yapayım yine.geçen topları yaptım cuma akşamı.biraz katılaşsın ctsi vereyim dedim komşuya tabakları var bende 3 ayrı yer:bbo:
neyse koydum ctsi öğlen evde yok,akşam verim dedim yok.pazar öğlen artık başkasına verdim verirken bi tadını kontrol edeyim dedim,daha da güzelleşmişti durdukça yıllanıyo herhal dedimyerimseniben ve sertti demek ki buzdolabında muhafaza edince,kalıbı büyük yapmayınca ve dolaptan çıkınca kısa sürede tüketilince bence yağa gerek yok eğer yağın görevi şekil vermek ve dik tutmaksa.yapcam bak yağsız sana da söylerim ptsi.

O DA NE DEMEK YAPACAK TABİ ALLA ALLA. ÖLE BEDAVAYA YEMEK OLMAZ
ASLINA BAKARSAN BENDE ÇOK ÖZENİYORUM Bİ ARKDŞIM VAR AY NELER YAPIYO İNANMASSIN HELEKİ BÖLE KEK PASTA BÖREK ÇÖREK HANİ Bİ YER AÇSA TUTAR YANİ OKADAR LEZZETLİ SEVİYO ÇÜNKÜ. EV HANIMI AMA.
YA BEN :1rolleyes:
YA Bİ İNSAN KEK TARİFİNİ AKLINDA TUTAMAZMI SENELERDİR :roflol:
YOK OLMUYO HEP KAĞIDA BAKARAK YAPIYORUM
HEM İÇTEN GELMİYO HERHALDE HEMDE ZAMAN YOK
HANİ ZAMAN KISITLI BİDE BUNLARLA MI UĞRAŞACAM DİYORUM VALLA
EVDE OLSAN HERGÜN YAP BİŞİLER DEĞİŞİK DEĞİŞİK MİSSS
EL BECERİM HİÇ YOK BENİM :1rolleyes: ÖRGÜYMÜŞ YEMEKMİŞ SEVMİYOM
BENİM ANCA KAFAM ÇALIŞSIN :roflol:

ayy biz eşimle bişiler yapmaya bayılırz. sanırım ben o yönden şanslıyım temizliğpime çamaşırıma pastama böreme hep yardım eder

benimki de ediyo ama mecburiyetten 7,30 da evde oluyorum o 6,30 da.yani pasta yapmaktansa içerde recep ivedik izlemeyi tercih eder.boshayallersmile

BENİM EŞİM BECERİKSİZİN TEKİ :roflol:
YARDIM EDER ELİNE YÜZÜNE BULAŞTIRIR
EN SON GÖNDERİRİM GİT OTUR YAVRUCUM BEN HALLEDERİM :roflol:
KAHVALTI HAZIRLAR SANDVİC YAPAR ET BALIK KIZARTIR
TEMİZLİK SEVMİYO YAPMASINI Kİ ZATEN Bİ PAZAR EVDE
BEN CUMARTESİ YAPIYORUM
TEMBEL TEMBEL :1rolleyes:

benimki de ediyo ama mecburiyetten 7,30 da evde oluyorum o 6,30 da.yani pasta yapmaktansa içerde recep ivedik izlemeyi tercih eder.boshayallersmile

:roflol: BENİMKİDE ÖYLE AÇSIN OTURSUN YAYSIN KENDİNİ
HELE MAÇ VARSA ZATEN KALDIRAMASSIN
EEE AMA ANNESİ ÖLE YETİŞTİRMİŞ
%20SİNİ DEĞİŞTİREBİLDİM ADAMIN
GELMİŞ 40 YAŞINA NASIL DEİŞCEKa.s

bende bişey ayıklanacağı zaman eşime veriyom sabır taşı bile çatlar diye diye ayıklıyo
eheheh mesela küçük çileklerin sapları vişnelerin çekirdekleri falan sağolsun iftara misafir
gelice zamanda yardım eder kendide güzel yemek pişirir

ipek aplaa bak sen bırak bu mozaik past a fln he yap istersende bi tarif veriym sana hem

süper basit hemde muhteşemmm yapımı pişmesiyle beraber yarım saat alan bişey

mutlaka dene diyorum Tatlı / Tuzlu Anılarım....: İncirli Tatlı

:roflol: BENİMKİDE ÖYLE AÇSIN OTURSUN YAYSIN KENDİNİ
HELE MAÇ VARSA ZATEN KALDIRAMASSIN
EEE AMA ANNESİ ÖLE YETİŞTİRMİŞ
%20SİNİ DEĞİŞTİREBİLDİM ADAMIN
GELMİŞ 40 YAŞINA NASIL DEİŞCEKa.s

işte türkiyede erkek çocuk yetiştirme teknikleri.kızların da genetiğinde var anaçlık.seninkiler bi de 2 kişiler baba oğul e oğlan da büyüdü.zor olsa gerekfisfisfis

bende bişey ayıklanacağı zaman eşime veriyom sabır taşı bile çatlar diye diye ayıklıyo
eheheh mesela küçük çileklerin sapları vişnelerin çekirdekleri falan sağolsun iftara misafir
gelice zamanda yardım eder kendide güzel yemek pişirir

ipek aplaa bak sen bırak bu mozaik past a fln he yap istersende bi tarif veriym sana hem

süper basit hemde muhteşemmm yapımı pişmesiyle beraber yarım saat alan bişey

mutlaka dene diyorum Tatlı / Tuzlu Anılarım....: İncirli Tatlı

ayy heycan yaptım yine yeni bişey diyince.benimkinin hayalleri işte kızıyla dışarda kartopu oynayacakmış ben de onlara pasta,sıcak çörek yapacakmışım.bebiş dışarda kartopu oynayacak yaşa gelene kadar repertuarımı genişletmeye çalışıyorum.bi bakayım şu tarife hemen

BENİM EŞİM BECERİKSİZİN TEKİ :roflol:
YARDIM EDER ELİNE YÜZÜNE BULAŞTIRIR
EN SON GÖNDERİRİM GİT OTUR YAVRUCUM BEN HALLEDERİM :roflol:
KAHVALTI HAZIRLAR SANDVİC YAPAR ET BALIK KIZARTIR
TEMİZLİK SEVMİYO YAPMASINI Kİ ZATEN Bİ PAZAR EVDE
BEN CUMARTESİ YAPIYORUM
TEMBEL TEMBEL :1rolleyes:

evet ya yeni evlendiğimizde eşimde öyleydi şimdi yavaş yavaş daha temiz

olmaya başladı başak burcu zaten çok pis olamaz ama erkek sonuçta

tertip düzen fln da alıştı azbuçuk eh 1,5 yılda bu kadar oluyo boshayallersmile

evet ya yeni evlendiğimizde eşimde öyleydi şimdi yavaş yavaş daha temiz

olmaya başladı başak burcu zaten çok pis olamaz ama erkek sonuçta

tertip düzen fln da alıştı azbuçuk eh 1,5 yılda bu kadar oluyo boshayallersmile

ee çok da kolay değilmiş yanee kaç ayrı işlemi var.bi de yorumlarda kolay yazmamışlar mı kendimi embesil gibi hissettim.el becerisi biraz yetenek biraz çocukluktan gelme merak işte.ben evlenene kadar annem mutfaga sokmadı beni.simdi bile evlerimiz yakın olsa yemeklerımı yapacak.hergun su yemegi yaptım gecerken al falan diyo halaaaaaaa..

ayy heycan yaptım yine yeni bişey diyince.benimkinin hayalleri işte kızıyla dışarda kartopu oynayacakmış ben de onlara pasta,sıcak çörek yapacakmışım.bebiş dışarda kartopu oynayacak yaşa gelene kadar repertuarımı genişletmeye çalışıyorum.bi bakayım şu tarife hemen

çok kolay bi tarif kek hamurunun az olması fln korkutmasın kararında oluyo

varsa kare borcamın veya yuvarlak orta boy borcamda dene

hem kolay hemde lezzetli :) haşhaşlı çörek tarifimde var müthiş herkes yalan pastaneden

almışsın diyo inandıramıyom ama :) eskişehirde kayınvalidemın bi haşhaşçısı var onun

adresini de veririm sana esnafçarşısına yakın haşhaş alır denersin çok lezzetli oluyo :)

çok kolay bi tarif kek hamurunun az olması fln korkutmasın kararında oluyo

varsa kare borcamın veya yuvarlak orta boy borcamda dene

hem kolay hemde lezzetli :) haşhaşlı çörek tarifimde var müthiş herkes yalan pastaneden

almışsın diyo inandıramıyom ama :) eskişehirde kayınvalidemın bi haşhaşçısı var onun

adresini de veririm sana esnafçarşısına yakın haşhaş alır denersin çok lezzetli oluyo :)

ayy o kadar hızlı değilim kız daha bisküvili mozaik pastadayım ben.inşallah bebiş dışarda oynama yaşına gelene kadar olacak o da.:kedi:

Back
X