• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
selam caanımmm kıss ben sana küsümmm :dilcikar:
istanbula geliom görüşelim dedin cvp yazdım ama dönmedinnnn[/QUOTE]

ay canım ya valla görmedim ne yazdığını görsem karşılık verirdim mutlaka :( ay çok üzüldüm valla ne yazmıştın :))

selam caanımmm kıss ben sana küsümmm :dilcikar:
istanbula geliom görüşelim dedin cvp yazdım ama dönmedinnnn

ay canım ya valla görmedim ne yazdığını görsem karşılık verirdim mutlaka :( ay çok üzüldüm valla ne yazmıştın :))[/QUOTE]

görüşelim demiştim amaaaa alsanaalsanasmile

bugun bır tuhaflık oldu bende yaaaaa

adetm gecıkmıstı bugun ıkı tane test yaptım coooook acık renklı tuhaf bır cızgı belırdı ıkı test tede ama azar azar kanamada oldum..kafam karıstı yaa:uhm:

arkadaşlar selamlar,
topiğimiz çok büyük alkışı hak etti artık bu ay di mialkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

bugun bır tuhaflık oldu bende yaaaaa

adetm gecıkmıstı bugun ıkı tane test yaptım coooook acık renklı tuhaf bır cızgı belırdı ıkı test tede ama azar azar kanamada oldum..kafam karıstı yaa:uhm:

hoşgeldin canımmmmm..

kız senin adetin de baya geçtiii hadi sen de müjde verrrrrrrrrrrrrrrrsositososito

valla hec bısey anlamadım gulum yaa ıkı testtede ıkıncı cızgı var ama sılık yanlıs kanamamda var offffff kımyasal gebelıkmı acaba

hımm CADIARZU acaba kan testi mi yaptırsan kızz 3 gün oldu gecikeli..ya da bir kaç gün daha bekleyelimm..

çiçeğim belki bu ay biraz sıkıldın üzüldün diye stresten şaşmıştır belki, en azından kötüyü düşünelim iyi çıkarsa sürpriz olsun di mi, ama en doğrusu yine de kan testi yaptırsan iyi olur tatlım..

Back
X