zehsel+
aldınmı o ilacı canımcımmm
ipekcim ben yarın doktora gidecem inş.keseyi görürmüyüz
a_pack altan muayenede görmüş sanırım ben alttan muayene olmak istemiyom da
canımcım ne kadar doğru bilmiyorum ama ben lattan muayenin iyi olmadıgını duymuşdum sen bilirsin tatlım ama ben önermiyorumm
Bende öle düşünüyorum canı bide ben nazara çok inanırım yakın akrabalarıma derim ama fazla dışarı çıkmasını yayılmasını istemiyorumm en azından şu kalp atışlarını duyana kadar. ama ben işden ayrılmayı düşünüyorum zaten memnun değilim işimden evde olursam hem bebişimi çok zaman geçirriz hep hayalim ben kuran okuyup öle bebişimin katnımda büyümesi herşey ona etki ediyormuş ya sitressiz sakin bir dönem geçirmek için ama tabi bakalım maddi imkanlar ne gösterecek diyorum belki kpss ye çalışırım o sürede bebişim doğatr 1 2 yaşıan gelir kpss ye girerim kazanır devlet işine girerim özel söktör çok yıpratıcı bide ben cumartesi de çalışıyorummm hayırlısı inş.. ayy ne uzun yazmışımmm
canım ben aldım ve kullandım bu ay 3 defa ama oldumu olmadımı bılemıyorum denedım işte kısmet bakalım
:Saruboceq: :Saruboceq:inşallah gelir bebişşşşş
selam kızlar var mı yeni hamilelerimiz ??
selam idil.dünden beri manşet bişey yok canım.
selam canım naber
iyidir canım ne olsun iş güç uğraşıyoruz...buraya yine kar yağdı kayan kayana! kimse evinden çıkmıyor, anlıycan sinek avlıyorum ''tükkan''da kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
4 hafta biraz az olabilir.ben direkt 7-8. haftada gitmiştim bir kere sağlam olsun kalp atışlarını da duyayım diye.zaten o zamana ancak doktor bulmuştum.zaman da dardı kısa aralıklarla ne para bayılmak istedim ne de izin almak.kese görünmesi lazım ama.
cngemn sende neden ticker yok
canımcım ne kadar doğru bilmiyorum ama ben lattan muayenin iyi olmadıgını duymuşdum sen bilirsin tatlım ama ben önermiyorumm
iyidir canım ne olsun iş güç uğraşıyoruz...buraya yine kar yağdı kayan kayana! kimse evinden çıkmıyor, anlıycan sinek avlıyorum ''tükkan''da kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben çıktım kızlar görüşürüz sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?