Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canımcım ne kadar doğru bilmiyorum ama ben lattan muayenin iyi olmadıgını duymuşdum sen bilirsin tatlım ama ben önermiyorumm

alttan muayene olmak istemiyorum zaten canım olmadı kan değerlerimi ölçtürürüm bende en azından ne eksik ne fazla o görünür dimi

bunlar çok güzel hayaller,ve sen yolun başındasın neler yaşayacaksın neler,benim 1 hafta süren baş ağrılarım oldu hiç kesilmedi ne yaptıysam,herkeste oluyo mu bilmiyorum ama ilk 3 ay kan basıncı çok yükseldiği için oluyormuş.bazılarında çok burun kanamaları şeklinde kendini gösteriyormuş.ve bulduğun yerde uyumak istiyceksin.isyan edeceksin ilk3 ay.bana çok ağır geldi ilk zamanlar ben de işten ayrılmayı düşündüm pek çok kadın da düşünür bence.kesinlikle keşke benim de öyle bi şansım olsaydı bu dönemi evimde geçirseydim.ama özel sektör nankör biliyosun piyasadan biraz kaybolunca yerin dolar adın silinir ben göze alamadım bunu.alamıycam da galiba hiç bir zaman.ama evimde kızımla ilgilenmeyi,onunla yüzmeye gitmeyi,tenis oynamayı vs çok isterdim.

ipekcim ben yarın doktora gidecem inş.keseyi görürmüyüz
a_pack altan muayenede görmüş sanırım ben alttan muayene olmak istemiyom da

4 hafta biraz az olabilir.ben direkt 7-8. haftada gitmiştim bir kere sağlam olsun kalp atışlarını da duyayım diye.zaten o zamana ancak doktor bulmuştum.zaman da dardı kısa aralıklarla ne para bayılmak istedim ne de izin almak.kese görünmesi lazım ama.

ya bende bekleyebilirimde şu folik asit kullanma , bide ben hiç doktora gitmedim daha öncede söylemiştim bi sorun varmı merak ediyorum o yüzden gidecem göremesekde keseyii

ipekcim ben yarın doktora gidecem inş.keseyi görürmüyüz
a_pack altan muayenede görmüş sanırım ben alttan muayene olmak istemiyom da

mecbur alttan bakacak.yoksa görünmez ki canım bebişleriniz hücre şeklinde daha.kokrma ama doktor bile görmüyor tutuyu.tıp ilerlemiş annelerimiz zamanı gibi değil.bi cihaza prezervatif geçiriyo adam alışmış yerini biliyo zaten örtünün altından sokuveriyo biraz canın yanıyo önce ama sonra alışıyosun.alttan istemiyosan valla 2. ayın sonuna kadar falan beklemen lazım.

iyidir canım ne olsun iş güç uğraşıyoruz...buraya yine kar yağdı kayan kayana! kimse evinden çıkmıyor, anlıycan sinek avlıyorum ''tükkan''da kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

senin işin de zor şekerim milleti memnun etmek de bi mesele bu devirde.eşinle birlikte çalışmıyor musun sen?

söylediklerinde de aynen katılıyorum ipekcim 7-8. haftaya kadar eğer kanamam olmasaydı
bende gitmeyecektim bişey gözükmüyor zaten evet o kadar para bayılmaya da gerek yok

cngemn sende neden ticker yok

dün yapmıştım ama geideki sayfalarda kaldı sanırım

canımcım ne kadar doğru bilmiyorum ama ben lattan muayenin iyi olmadıgını duymuşdum sen bilirsin tatlım ama ben önermiyorumm

alttan muayende hiçbi sorun yok ben ilk hamileliğimde de bunda da alttan muayene oldm
ne acısı oluyo ne bişey hem kese de yumurtalıkta veya rahimse ters yönde giden bşşey varsa alttan mayene ile daha iyi anlaşılıyo korkulcak çekinilcek bişey yok kızlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…