- 21 Aralık 2009
- 33.531
- 18.231
- 498
canım niye arkadaş gibi olasın eşinle evet aşna fişna çok güzel bişey eşinle helal bişey
ama ikinizden birer parça bir yavru ailenizi şenlendiricek bi nurtopu için 9 ay beklenemzmi
bu arada niye arkadaş gib olasın ayrıca olsan bile arkadaş olmanın nesi kötü
kadın zaten sıkıntı çekiyo hormonal sorunlar yaşıyo bide kocamı memnun edeyim diye
kendisini bebeği tehlikeye mi atıcak aksine erkeklerin bu dönemde eşlerine elinden gelen
desteği vermesi onu ve bebeklerinin asıl onun koruması gerekiyo kadın zaten hormal
değişimlerle bazen hiç bazende çok isterik oluyo o zamanlarda sakinleştirmeli
rahatlatmalı bence tabii :) sadece aşna fişna için değil hastalıkta sağlıkta zorlukta
kolaylıkta beraber olmak için ahip çıkmak için hem anne hem baba hem sevgili hem
arkadaş olmak için evleniyosun....yani ben böyle düşünüyorum :) ha ama nedir evet çok
zor oluyo dayanmak
şimdi efem konunun patent sahibinin el atması lazım galiba:hulya:şöyle diyim o adamlarla elbette her koşulda arkadaş,sevgili,eş,dost,yoldaş olmak için evleniyoruz.ben kendi şahsıma münhasır söyliyim son 1 aydır çok istesizim ama ona çaktırmıyorum yine de sanki aramızda bi bağmış gibi geliyo bana yani evliliğin olmazsa olmazı gibi normal koşullarda elbette.ama ki adam da bebek büyüdükten sonra rahat edemiyo sıkışacak mı bişey mi olacak diye.kadın zaten saldım çayıra bünye bozulmuş,hormonlar girmiş birbirine,cüsse büyümüş karşılıklı bi kısım da olsa hoşnutluk azalır diye düşüyorum.yoksa zararlıysa çocuk için elbette sakınacaksın.sadece bana aitlik,sahiplik duygusu veriyo.