• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ay evet yaaaaaaaaaa bugün kimse duymuyor beniiiiiii kötükedihüso
Duymuyorum ama hissediyorum hopur hupur çalışıyorsun malum günlerden dolayı :))
Pembe 1,sanırım çiçeğim 2,e sen de 3 olursun belki :)
ahhhhh sorma vallahi ocak ayında şubat diye hevesleniyodum..ama mart ayında başlıcam yumurta takibine..yani şubatta benim bir udum yokkiibilmiyorumkismile
Seni biliyorum canımcım da Su'ya da mart demişsin ya;kızcağız bu ay sıkı çalışıyor;bırak marta kalmasın.
:sm_cool:

Kistinin gitmesi çok güzel.
Okula öğlen gittiğim için doktor olayı kolay oluyo.Tabi gittiğimde doktor ameliyatta falan da olabiliyo,randevulu gittiğim halde:1closedeyes:
İlaç bitecek ya,bakar sanırım .Bakılmasını istiyorum zaten.İnşallah düşmüştür

şu kist olayı varya beni deli ediyordelikafadulden
aynı dertten bendede var şubattan bu ya doğum kontrol hapı kullanıyorum bende..inşallah bu ay gittiğimde kaybolmuşturda artık çalışmalara başlarım.kaydirigubbakcemile2.
cok gecmiş olsun kızlarr inş. sizlerinde koybolmuştur

Bir de benim takibim tüp bebek bölümünde yapılıyo.Daha önce hamile iken gittiğim doktor;tüp bebeğe yönlendirdi.Hastane politikası sanırım:uhm:

Kistinin gitmesi çok güzel.
Okula öğlen gittiğim için doktor olayı kolay oluyo.Tabi gittiğimde doktor ameliyatta falan da olabiliyo,randevulu gittiğim halde:1closedeyes:
İlaç bitecek ya,bakar sanırım .Bakılmasını istiyorum zaten.İnşallah düşmüştür

canım bilmiyorum ama sogan suyu içtim o işe yardı galiba kistim için. işallah senin degerde düsmüştür.

Duymuyorum ama hissediyorum hopur hupur çalışıyorsun malum günlerden dolayı :))
Pembe 1,sanırım çiçeğim 2,e sen de 3 olursun belki :)

Seni biliyorum canımcım da Su'ya da mart demişsin ya;kızcağız bu ay sıkı çalışıyor;bırak marta kalmasın.
:sm_cool:

hımmm anladımm.ee o zaman bütün kupalar şubat ayını bekleyenlerin olsun o zaman:lepi::lepi::lepi:

ooo ben bi hamile kalimmm duygu sömürüsü ile tüm türkiyeyi gezerimmmm
Ankaraya aşererimmm meselaaa naniknanik
Ayyy geçen ne oldu aşerme deyince ofiste toplantı yapıoduk pazarlama statejimizi değiştirelim işi arttıralım die bi araba geçti kocaman Hamile yazısı dikkatimi çekti kalktım baktım hamile manavı yazıyor. adam web sitesi üüzerinden satış yapıo bi inceledim yok yok ne zeki adamlar varyaaaa
Ankara'ya aşermek haaa alkisalkisalkis Bana uyar.Kocişin ne düşünür bu konuda bilemiyorum tabi... sırnaşık şey
ne cabuk geciyor zaman dimi ya. işallah bebegin senledir canımya. çok mutlu olucam inan.

Geçtikten sonra çabukmuş gibi geliyor ama aslında değl olumunekankayizsmile Uzzzuunnnn zamandır bekliyorum ay sonunu yahuuuu!!!! sırnaşık şey Kırmızılar gelse de önüme baksam diye.

Hatice bende kist yok,yani en son yoktu bilmiyorum.Umarım yoktur.Aysu nun vardı ama geçmiş neyse ki. Tabiki Allah beterinden saklasın.Bunlar büyük sorunlar değil

ahh ah nerde kızzzz alsam kupayı hemen altına adınızı yazarım evlenirken yazdırıyolar ya ayakkabının altına o hesap kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

çift çizgiyi görde testin altıona yaz olurmu canım adımızı :))))))))))))))))))))9

Ankara'ya aşermek haaa alkisalkisalkis Bana uyar.Kocişin ne düşünür bu konuda bilemiyorum tabi... sırnaşık şey

heheheh sen bilsen ben hamiş kalmasan nelere aş eriyorummm

istiyorum yapmıyo ya yaaaa hamileysem diyorum oluveriyoooo :roflol:

bilmiyoruz belli diyil verdiler ilaç kullanma süresini evet çok iyi bi merkez beyendim
Sorulara cevap yazarken okuduğun iletinin altında ALINTI YAP yazısı var ya ona tıklarsan kime cevap veridğini daha kolay anlarız;akıcılık açısından.

Hayırlısı olsun inşallah istediğiniz giib olur.

Geçtikten sonra çabukmuş gibi geliyor ama aslında değl olumunekankayizsmile Uzzzuunnnn zamandır bekliyorum ay sonunu yahuuuu!!!! sırnaşık şey Kırmızılar gelse de önüme baksam diye.

valla şu kırmızlar gecikincede çok stres oluyo insan ya.ama sen sanslısın canım hep zamanında geliyo ne güzell
bu arada smart benim koca yastık koymaya alısanlardan ya. biraz önce yazılanları okuyumca çok güldüm içimden. sende alıstır kocayı bence.

Back
X