• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Evt evt haklısın Smart sordu sen söyledin ben cvp verdim sen avukattın ben hemşire ama bazen veteriner bazen melek bazen şeytan bazen ilgili bazen ilgisiz alakasız garip bir hal aldı bu durum Hadi hayırlısı bakalımkafamçokkarıştı

:roflol::roflol::roflol:

evet, ben de az önce demiştim ne biçim avukat bu diye, çok avukat tanırım çünkü, iki lafı bir araya getirip de yazamamış diye,

gerçekten smart da benim gibi düşünmüş işte,
ben de okurken vaji olduğunu görünce dikkatimi çekti, sonra ben "diyilim" demiş
ıLGıNÇÇÇÇÇÇÇÇÇ

aysulay, ticker için sana bir ara adım adım liste hazırlayayım burdan gönderirim, aslında gerçekten basit ama sen vakit bulamamışsındır uğraşmak için, neyse sonra hallederiz...

Evt evt haklısın Smart sordu sen söyledin ben cvp verdim sen avukattın ben hemşire ama bazen veteriner bazen melek bazen şeytan bazen ilgili bazen ilgisiz alakasız garip bir hal aldı bu durum Hadi hayırlısı bakalımkafamçokkarıştı

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aysulay, ticker için sana bir ara adım adım liste hazırlayayım burdan gönderirim, aslında gerçekten basit ama sen vakit bulamamışsındır uğraşmak için, neyse sonra hallederiz...

şimdiden tesekkür edrim cnm . evet o gün aksam ugrasmıstım yapamamsıtım . sonrada tekrar denemedim. şimdiden teskkür ederim:1hug:

Back
X