Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
korkma canım inşallah bişey olmaz.ben 2-3 kere hasta oldum.sonuncu geçen aydı bu ay başına sarktı.ciğerlerim sökülecek sandım 15 gün geçmedi hatta zatürre oldum sandım.doktora da gitmedim nasıl olsa ilaç verecek diye ama berbattı.ctsi pazar yataktan çıkmadım hep ter attım,elimde limonla gezdim,işe de geldim yani.Allahtan atlattım.Terle yarın tatil nasıl olsa.
ya sen düşük yaptım diosun tüpün nasıl tıkalı olacak canımcımmmmmm
takılmaaa bak benim yumurtamda kiste dönüştü 7cm hala çok umutluyum lütfen takılmaaaaaa :1hug:
Pozitiffffff ollllll geleceklerrr :CüvCüv:
ayrıca bende kocaman yaralarrr da varrrr
kıyamam adaçayı ıhlamur içme şöleki
ada çayı düşüğe sebep olabilir.. ıhlamurda kabız yapar ikiside yasak sana :1rolleyes:
tek yapacağın şey rapor alıp bi kaç gün yatmak dinlenmek canım:1hug:
Afferim fataoşumm :lepi::lepi: fatoşum ve bayankarasum inş RABBİM sizlere de bu sevinci yaşatır
Afferim fataoşumm :lepi::lepi: fatoşum ve bayankarasum inş RABBİM sizlere de bu sevinci yaşatır
SELAMSIZ :dilcikar:
aşkolsun hani bize hani bize mafoldumben :dilcikar:
lülülülülülü :roflol:
bide sigara içim zıkkım içiyim![]()
aminnnnnn :Saruboceq: bol bol dua edin bize hamiş duası tutarmışşşş yerimseniben
senin benle ne alıp veremediğin varrr ohaoldumsmile :sm_cool: :roflol:
Berenim canım benimmm seni unuturmuyumm RABBİMMM berenimin göbişine hayırlı zamanda doldur AMİNNNN:Saruboceq: kıss bak çok içden istedimmm inş RABBİMMM inş..
Bende sabah gittim doktora yumurtam 19mm olmuş muhtemel yarın akşama çatlar dedi.
Çok pozitif konuştuk folikasit kullanmaya başladım çok umutluyum dedim…
Dediki fatoşcum bak yumurtan evet çok sağlıklı büyüdü çok güzel ama bu kesin hamile kalacan demek dil tabiî ki çok istiyoruz kalmanı ama dedi kistin büyük engel ve yapışkanlıklar yaratmıştır.
Yani umudu az ama bende ÇOOOOOOKKK
ZEKİ KADINLARA SAYGILARIMLA……..
KARI & KOCA
Bir çift hiç konuşmadan arabayla yolda gitmekteydi. Daha önceki bir tartışma münakaşaya dönüşmüştü ve hiçbiri teslim olmak istemiyordu. Keçi, katır ve domuzlarla dolu bir çiftliğin yanından geçerken koca, alaycı bir biçimde sorar: 'Akrabaların mı?'
Karısı 'Evet' diye cevap verir ve ekler, 'Senin taraftan akrabalarım'
KELİMELER
Kocası karısına kadınların bir günde kaç kelime kullandığına dair bir makale okuyordu... 'Erkeklerin 15,000 kelimesine karşılık 30,000 kelime'
Karısı yanıtladı: 'Sebebi erkeklere her şeyi tekrar etmek zorunda olmamızdır.'
Kocası karısına döndü ve sordu: 'Efendim?'
YARADILIŞ
Bir gün bir adam karısına sordu: 'Aynı zamanda nasıl hem bu kadar salak, hem de bu kadar güzel olabildiğini anlamıyorum.'
Karısı yanıtladı: Allah beni sen çekici bul diye çok güzel yarattı; Allah beni seni çekici bulayım diye çok salak yarattı!'
KONUŞMAMA CEZASI
Bir karı koca evde problemler yaşamaktaydı ve birbirlerine konuşmama cezası uygulamaktaydı. Aniden adam ertesi gün karısının kendisini sabah 5:00 da iş için bir uçuşu olduğundan uyandırması gerektiğini hatırladı. Sessizliği ilk bozan ve kaybeden kendisi olmamak için, bir kağıdın üzerine 'Lütfen beni sabah 5:00 da uyandır.' yazdı ve notu karısının bulabileceği bir yere bıraktı. Ertesi sabah, adam uyandı ancak saatin 9:00 olduğunu ve uçuşu kaçırdığını fark etti. Çok kızdı, tam karısının onu neden uyandırmadığını soracakken yatağın yanında bir parça kağıt buldu. Kağıtta 'Saat 5:00 uyan' yazmaktaydı.
Erkekler bu tip yarışmalar için yeterli donanıma sahip değiller (İstisnalar Hariç) Allah erkeği kadından önce yaratmış olabilir, ancak şaheserden önce her zaman bir kabataslak vardır.
:roflol:
kıyamam adaçayı ıhlamur içme şöleki
ada çayı düşüğe sebep olabilir.. ıhlamurda kabız yapar ikiside yasak sana :1rolleyes:
tek yapacağın şey rapor alıp bi kaç gün yatmak dinlenmek canım:1hug:
laelaelaelaelae lülülülülülü
lülülülülülü Şeniz
kist ile hamile kalan bi sürü insan var. ayrıca iğne deliği kadar yerden geçiyo o veletler sende pozitif enerjii var eminim buda fizyolojine yansıyodur canım inşallah umudun hiç ükenmez de şu 4aya kadar hamile kalırsın tüp bebeğe gerek kalmaz.kaydirigubbakcemile5
ya sen düşük yaptım diosun tüpün nasıl tıkalı olacak canımcımmmmmm
takılmaaa bak benim yumurtamda kiste dönüştü 7cm hala çok umutluyum lütfen takılmaaaaaa :1hug:
Pozitiffffff ollllll geleceklerrr :CüvCüv:
beren canım peki limonun bişeyi varmı limonlu çay içicem şimdi ama merak eddim dün az kalın ıhlambur içecekdim iyiki içmemişdim bilmiyordum ben bunu
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bu ay alcam o kupayııııı (allahın izniyle) :hooray: :hooray: :hooray: :hooray:
QUOTE]
ben verecem gebertirim naniknanik
Sağol canım benim, siz olmasanız napardım bilmiyorum, anneme bile söylemedim üzülmesin diye :1hug:
ayrıca bende kocaman yaralarrr da varrrr
istanbula gelmen lazımmmm lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
pehhhhhh hiçte bile burdan kargo yaparım yerimseniben