• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
aa smart ve clemantine selam kızlarrrr:))

smartcım benim tarihi 26 şubat olarak düzeltir misin bidaha listeyi koymayim üstüste:) fazla yazmışım birgün hem belki geçer de üstte kalırım :))

Neden değiştirdik??? Ben de 15'inde bekliyorum sanıırm...kafamçokkarıştı

hiç belli olmaz hayırlısı olsun canım.. hem nerdesin sen dünden beri :oklava:

Dün toplantıdan toplantıya koştum gün boyu.kafamçokkarıştı Sonra zümrelerle uğraştım akşam misafir vardı.Bugün de yine yoğun;hafta sonları böyle oluyor bizim biliyorsun. :utangac:
Hafta içi bişey yapamayınca tüm planlar hafta sonuna kalıyor.

Sen nasılsın canımcım?Ben bıraktım ümitlenmeyi;hiççç sanmıyorum artık;benim ikizler hakikaten başka bahara kaldı. :bbo:

kaydirigubbakcemile3 nereye gidiyorsun kızz gezmeyemi:))
Panora'ya doğru geçeceğiz annemler ordaymış.Akşama da arkadaşlar davet etti oraya gideceğiz çiğ köfte partisine canımcım...
yani yanlış hesaplamışım 26'sına denk geliyo reglim:)) ama tamam madem kalsın öyle lülülülülülü

Yok ben öoktannn düzelttim 26'sı diye. kaydirigubbakcemile4

Liste küçücük kaldı;hemen hemen herkes Şeref Trünününe geçti farkında mıısn?

Dün toplantıdan toplantıya koştum gün boyu.kafamçokkarıştı Sonra zümrelerle uğraştım akşam misafir vardı.Bugün de yine yoğun;hafta sonları böyle oluyor bizim biliyorsun. :utangac:
Hafta içi bişey yapamayınca tüm planlar hafta sonuna kalıyor.

Sen nasılsın canımcım?Ben bıraktım ümitlenmeyi;hiççç sanmıyorum artık;benim ikizler hakikaten başka bahara kaldı. :bbo:

hımmCADIARZU anladım canımm gelmeyince zaten tahmin etiimm..ben de iyiyim işte aynı bildiğin gibiyerimseniben

Panora'ya doğru geçeceğiz annemler ordaymış.Akşama da arkadaşlar davet etti oraya gideceğiz çiğ köfte partisine canımcım...

Yok ben öoktannn düzelttim 26'sı diye. kaydirigubbakcemile4

ohh ne güzel kızz bu aralar partiden partiye geziyorsun valla ne güzel kaydirigubbakcemile3
tamam canım gördüm düzeltmişsin sağol :1hug:

Liste küçücük kaldı;hemen hemen herkes Şeref Trünününe geçti farkında mıısn?

ay evet yaaaa minicik kaldık orda:)) sıra bizdeee kaydirigubbakcemile4

hımmCADIARZU anladım canımm gelmeyince zaten tahmin etiimm..ben de iyiyim işte aynı bildiğin gibiyerimseniben

ohh ne güzel kızz bu aralar partiden partiye geziyorsun valla ne güzel kaydirigubbakcemile3
tamam canım gördüm düzeltmişsin sağol :1hug:

ay evet yaaaa minicik kaldık orda:)) sıra bizdeee kaydirigubbakcemile4

Bu arada dün itibariyla biz yeniden korunmaya başladık canımcım.Yani bahara kadar çalışma olmayacak.Eşim de gidecek zaten martta biliyorsun.O yokken de hamile dolaşmak istemiyorum(sanki hemen oluyormuş gibi konuştum lafa bakar mıısn sırnaşık şey ne komiğim);o da aklım sende kalır dedi.

Yani bu ay oldu oldu olmadı hakikaten bahara.... sırnaşık şey

Bu arada dün itibariyla biz yeniden korunmaya başladık canımcım.Yani bahara kadar çalışma olmayacak.Eşim de gidecek zaten martta biliyorsun.O yokken de hamile dolaşmak istemiyorum(sanki hemen oluyormuş gibi konuştum lafa bakar mıısn sırnaşık şey ne komiğim);o da aklım sende kalır dedi.

Yani bu ay oldu oldu olmadı hakikaten bahara.... sırnaşık şey

aaa gerçekten mi kızzzzz korunmasaydın ya belki tutardı dicem ama istemiyorsun bu seferde :(( ama haklısın öyle naz yapmadan tadı mı çıkar kızz kaydirigubbakcemile3
ama üzüldüm yaaa artık senle bekleme maceramız olmayacak :(( ne zaman gelicek eşin tekrar ??

şenay canım hoşgeldin dün merak ettik gelmedin kız iyi misin nasıl gidiyor hamilelik:)

aaa gerçekten mi kızzzzz korunmasaydın ya belki tutardı dicem ama istemiyorsun bu seferde :(( ama haklısın öyle naz yapmadan tadı mı çıkar kızz kaydirigubbakcemile3
ama üzüldüm yaaa artık senle bekleme maceramız olmayacak :(( ne zaman gelicek eşin tekrar ??

Ya aslınds bir çalışma dönemlik dah süremiz var;biliyorsun ama ondan sonra gidecek.Hani ilk gidişi sorun değil 1.5 ay falan olacak ama gelince ya da gelmeye kalmadan onun kesin en az bir altı aylık gidişi olur.Biizm düşündüğümüz o.O yüzden başladık yeniiden korunmaya.Hamilelik yokken ii güzel alşıığım ama öyle bir durum olursa çok xor olur benim için de ,bulunduğu yerden onun için de diye düşünüyoruz son bir ksç gündür.Ondan böyle bir karar aldık.

Beklemeye gelince;ne malum belki bu son bekleyişin olacaktır be canım...Hamişlik moduna girince de Ohhooooo sırnaşık şey

Ya aslınds bir çalışma dönemlik dah süremiz var;biliyorsun ama ondan sonra gidecek.Hani ilk gidişi sorun değil 1.5 ay falan olacak ama gelince ya da gelmeye kalmadan onun kesin en az bir altı aylık gidişi olur.Biizm düşündüğümüz o.O yüzden başladık yeniiden korunmaya.Hamilelik yokken ii güzel alşıığım ama öyle bir durum olursa çok xor olur benim için de ,bulunduğu yerden onun için de diye düşünüyoruz son bir ksç gündür.Ondan böyle bir karar aldık.

Beklemeye gelince;ne malum belki bu son bekleyişin olacaktır be canım...Hamişlik moduna girince de Ohhooooo sırnaşık şey

hımm evet canım anladım haklısın bu sefer olmaz diye korunmasan kesin tutar,dünya ters biliyorsun:)) hayırlısı olsun canım ya kısmet ne zamansa artık..dediğin gibi hem eşinin aklı sende kalır hem de sen tek başına olunca bir anlamı olmaz..
bana gelince bilemiyorum canım işallah dediğin gibi son bekleyişim olur ya :)) ama dedim ya daha önceden de hayal gibi geliyor umudum var ama..yine herzamanki gibi hayırlısı olsun aklinialirimsmile

Senay'cım merhaba...
Su'cum ben kaçaıyorum artık;giyinirken bie laptopı yanıma aldım iki muhabbet döndürürüz aynı zamanda diye ama yavaş aktı sohbet.

Kocaman öpüyorum;sonr auuzun uzun konuşuruzz nasılsa.

Senay'cım merhaba...
Su'cum ben kaçaıyorum artık;giyinirken bie laptopı yanıma aldım iki muhabbet döndürürüz aynı zamanda diye ama yavaş aktı sohbet.

Kocaman öpüyorum;sonr auuzun uzun konuşuruzz nasılsa.

ayy canımm giyinirken bile bizi bırakmıyorsun sağol :)) ben de öptüm canımcım iyi eğlenceler olumunekankayizsmile

Back
X