Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar resim koydum guya bakabiliyomusunuzzz
ben berenin orda dediği nüansı anladım.benim kociş biliyo mesela ama hangi sayfaya takılırım,nickim ne söylemedim onları.ipek dedim sadecekötükedihüso
,ne konusuyosunuz bu kadar merak ediyorum falan diyo.:1ninca:
benimkide kociş yani kadınlar kulubü dio sadece o kadarını bilio pempe hamileyim deyince onada sölemiştim pembe hamile diye ama hayatta bakmaz sormaz o kadar
benimkide kociş yani kadınlar kulubü dio sadece o kadarını bilio pempe hamileyim deyince onada sölemiştim pembe hamile diye ama hayatta bakmaz sormaz o kadar
Benim kociş de kadınlar kulübüne takıldığımı biliyo, ama hangi topik olduğunu bilmiyo, ama bu topiği bi bulursa beni de bulması hiç zor olmaz valla eyvahedigeldismile
becerememişim ama hata verip duruyo
yokk nerden bilsin al selamını gerii...
iğneleri anlattılarmı sana ?
gogleye nickinizin yazın çıkıooo anamm bittim bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
benim her yerim the_fts
Benim kociş de kadınlar kulübüne takıldığımı biliyo, ama hangi topik olduğunu bilmiyo, ama bu topiği bi bulursa beni de bulması hiç zor olmaz valla eyvahedigeldismile
kızlar şimdi gazete okuyorum da sıra h.dümenin sayfasına geldi. sempatiksalakcinni çok komik ya.8 aylık bir kadının feryadı:"millet şakalaşırken hamile kalıyor,ben niye kalamıyorum" ...ortak dert resmen kafamçokkarıştı
almam sanane :mymeka:
sen eltinle benim arama girmesene :mymeka:
seviyom ben eltini :roflol: :roflol:
yok iğneleri henüz almadık adetin 2.günü gittiğimde alacakmışız
zaten ben iğne yapmasını biliyorum 2kez aşılama oldumya ondan kaydirigubbakcemile2
ya aslında bende bunu sorcam hep unutuyorum
yazdığımız msjları silebiliyomuyuz
hayatımızı yazdık len buraya :bbo:
kız fatoş ilk önce inanmadım ama bende yazdım çıktı valla başlıkdada birlikte soralım birlikte cevaplayalım
ben berenin orda dediği nüansı anladım.benim kociş biliyo mesela ama hangi sayfaya takılırım,nickim ne söylemedim onları.ipek dedim sadecekötükedihüso
,ne konusuyosunuz bu kadar merak ediyorum falan diyo.:1ninca: