• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar şimdi gazete okuyorum da sıra h.dümenin sayfasına geldi. sempatiksalakcinni çok komik ya.8 aylık bir kadının feryadı:"millet şakalaşırken hamile kalıyor,ben niye kalamıyorum" ...ortak dert resmen kafamçokkarıştı

ben berenin orda dediği nüansı anladım.benim kociş biliyo mesela ama hangi sayfaya takılırım,nickim ne söylemedim onları.ipek dedim sadecekötükedihüso
,ne konusuyosunuz bu kadar merak ediyorum falan diyo.:1ninca:

benimkide kociş yani kadınlar kulubü dio sadece o kadarını bilio pempe hamileyim deyince onada sölemiştim pembe hamile diye ama hayatta bakmaz sormaz o kadar

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

naneseker.......................13 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
rufeyde serra..................13 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
ktg.................................15 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
bayankarasu....................17 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
clemantine....................17 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

hatice_48.................... 21 ŞUBAT
deryainci.......................22 ŞUBAT
idilcan..........................23 ŞUBAT
ozebus_41.......................25 ŞUBAT
mız mız....................25 ŞUBAT
suozdek........................26 ŞUBAT
captaninkarisi...............28 ŞUBAT
gokcegokce...................1 MART
serap1991...........................3 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
aysulay26.......................7 MART
BeReN35......................10 MART
yankiegit......................10 MART
dilemma_.......................12 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--senayburge --butterfly45--??

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26

benimkide kociş yani kadınlar kulubü dio sadece o kadarını bilio pempe hamileyim deyince onada sölemiştim pembe hamile diye ama hayatta bakmaz sormaz o kadar

Benim kociş de kadınlar kulübüne takıldığımı biliyo, ama hangi topik olduğunu bilmiyo, ama bu topiği bi bulursa beni de bulması hiç zor olmaz valla eyvahedigeldismile

haaaa geçende benimki bi sitede burge nickinde birini ben sanmış kızımın ismini onu koycam demişsin felan dedi bana bende dedimki benim nickm hep aynı senayburge sen başkasını karın sanmışınnnnkaydirigubbakcemile3

Benim kociş de kadınlar kulübüne takıldığımı biliyo, ama hangi topik olduğunu bilmiyo, ama bu topiği bi bulursa beni de bulması hiç zor olmaz valla eyvahedigeldismile

kaydirigubbakcemile3 ayy aynennn aa bak gogleye the_fts yazim bakim çıkcakmı çıkarsa eğer kesin dener bigün ama o gün pek yakın dildir sanırım

gogleye nickinizin yazın çıkıooo anamm bittim bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

benim her yerim the_fts

yokk nerden bilsin al selamını gerii...
iğneleri anlattılarmı sana ?

almam sanane :mymeka:
sen eltinle benim arama girmesene :mymeka:
seviyom ben eltini :roflol: :roflol:

yok iğneleri henüz almadık adetin 2.günü gittiğimde alacakmışız
zaten ben iğne yapmasını biliyorum 2kez aşılama oldumya ondan kaydirigubbakcemile2

bence de zor olmazkaydirigubbakcemile3
ama nerden bulacak o kadar çok kombinasyon var ki.erkekler uğraşmaz böyle şeylerle ama kadınlar uğraşır.:lepi:

kızlar şimdi gazete okuyorum da sıra h.dümenin sayfasına geldi. sempatiksalakcinni çok komik ya.8 aylık bir kadının feryadı:"millet şakalaşırken hamile kalıyor,ben niye kalamıyorum" ...ortak dert resmen kafamçokkarıştı

:roflol::roflol:

almam sanane :mymeka:
sen eltinle benim arama girmesene :mymeka:
seviyom ben eltini :roflol: :roflol:

yok iğneleri henüz almadık adetin 2.günü gittiğimde alacakmışız
zaten ben iğne yapmasını biliyorum 2kez aşılama oldumya ondan kaydirigubbakcemile2

kafama vurmaaaaa :oklava: sırnaşık şey aptal oldum yawww

ya aslında bende bunu sorcam hep unutuyorum
yazdığımız msjları silebiliyomuyuz
hayatımızı yazdık len buraya :bbo:

ya bittim bittim kızım sadece kociş dil her hangi biri yazsa ben mafoldummmmm :sinifsinif:
msn de bile the_fts dim şimdi fts ama yıllarca the_fts unutmuşlarmıdır ki bilmiyorumkismile

kız fatoş ilk önce inanmadım ama bende yazdım çıktı valla başlıkdada birlikte soralım birlikte cevaplayalım

ben berenin orda dediği nüansı anladım.benim kociş biliyo mesela ama hangi sayfaya takılırım,nickim ne söylemedim onları.ipek dedim sadecekötükedihüso
,ne konusuyosunuz bu kadar merak ediyorum falan diyo.:1ninca:

bir bilse bir görse afedersiniz ama sıçtık hepimiz :roflol:

Back
X