• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ayyy senin göbüşte kocamandır...göndersene fotonu bizee...görelim seni :))))

bizim server a herkes bağlandığı için ve herkes herkesin pc yi gördüğü için özel bişey bırakmıyorum burda.evet baya çıktı.12 kilo aldım sımdıye kadar gorenler hıc almamıssın dıyo bı cıplak gorseler benım.aynaya bakamıyorum var ya berbat bı duygu.benim eşimde kiloyu hiç sevmezbilmiyorumkismile

çabuk gel.bugün herkes serer işleri cuma ya:lepi:

çok acilmiş Allah'tan klavyem hızlı bitiricim hemencicik inşallah yanlış yazmamışımdır.
aklinialirimsmile

kızlaaaar..ablam msn de ne yazmış bi bakın allah aşkına....aynen kopyaladımm...
dün sevda yengem aradı
seni rüyasında görmüş gelinlkle
hamileliğe yordu
allahım heyecandan ölücem....

haydi hayırlsıı diyelim :)

inşallah yoksa yavru aç kalır en çok 85 galiba şimdi.boshayallersmile

ipekcim ilk zamanlar az süt gelirmiş emzirmeye alışık olmadıgın ve süt bezleri süt
üretmeye alışık olmasıgı için ama emzirdikçe çoğalır emzirdikçe çoğalırmış merak
etme aç kalmaz sık sık emzirmek lazım annem diyoki bebek yeni doğdugunda hemen
yorulur uyur emerken gıdıgını okşarsan hemen uyanır sonra gene emer hemen gene uyur
çok çabuk yoruluyolar diyo :)

4 aydır uğraşıyoruz. henüz yok yani sanırım :) göğüslerim şiş ve son adetim 3 gün lekelenme olarak geçti. ama işin kötü tarafı perşembe günü bir bankayla iş görüşmesine gideceğim ve kesinlikle bana hamile kalmayacaksın diyecekler yani bu belirtilere sevinemiyorum bile :( test yaptım 1 hafta önce negatif çıktı ama yine de bilemiyorum

uuuu çok acıktım iş yetiştiricem diyede yiyemedim bebiş bağırsakalrımı kemirmeye başlıycak he şimdi

hemen bişiler tıkınmalıyım cokacimcoook :CüvCüv:

bizim server a herkes bağlandığı için ve herkes herkesin pc yi gördüğü için özel bişey bırakmıyorum burda.evet baya çıktı.12 kilo aldım sımdıye kadar gorenler hıc almamıssın dıyo bı cıplak gorseler benım.aynaya bakamıyorum var ya berbat bı duygu.benim eşimde kiloyu hiç sevmezbilmiyorumkismile

ne güzel ama bebek almış kiiloları galiba...3,5 kilo bebek olsa bi o kadarda suyu olouyomuş
düşünsene inceceik olacaksın doğumdan sonra..
kızlar primanın sayfasına girip, videolar bölümünde hemen solda ilk video yu izlemenizi tavsiye ederim...
o kadar güzel ki!!!

4 aydır uğraşıyoruz. henüz yok yani sanırım :) göğüslerim şiş ve son adetim 3 gün lekelenme olarak geçti. ama işin kötü tarafı perşembe günü bir bankayla iş görüşmesine gideceğim ve kesinlikle bana hamile kalmayacaksın diyecekler yani bu belirtilere sevinemiyorum bile :( test yaptım 1 hafta önce negatif çıktı ama yine de bilemiyorum

canım bende 7-8 aydır işsizim.. tam bir çok yerden aramaya başladıkları bu dönemde hamiş kaldım... bebişi büyütmek daha makul geldi tabii...
1 sene sonra yine arar bulurum iyi kötü bişiler?

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

bayankarasu....................17 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
clemantine....................17 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

hatice_48.................... 21 ŞUBAT
deryainci.......................22 ŞUBAT
idilcan..........................23 ŞUBAT
ozebus_41.......................25 ŞUBAT
mız mız....................25 ŞUBAT
suozdek........................26 ŞUBAT
captaninkarisi...............28 ŞUBAT
gokcegokce...................1 MART
serap1991...........................3 MART
SariLale........................4 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
aysulay26.......................7 MART
BeReN35......................10 MART
yankiegit......................10 MART
dilemma_.......................12 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --butterfly45--Zehsel :hooray: ??

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26

canım bende 7-8 aydır işsizim.. tam bir çok yerden aramaya başladıkları bu dönemde hamiş kaldım... bebişi büyütmek daha makul geldi tabii...
1 sene sonra yine arar bulurum iyi kötü bişiler?

inan kaç gündür bunalım dolaşıyorum. işin traji komik tarafı bu günler yumurtlama dönemlerim ama kafam o kadar karışık ki.. iyi de bir bankanın sınavını kazandım görüşmeye çağırıyorlar. inşallah hamilelikle ilgili bir konu etmezler de ben de bebiş için daha çok umutlanırım. çünkü arkadaşımı hamile kaldı diye çıkardılar işten. neden kadınları bir tercih yapmak zorunda bırakıyorlar yaa..

şans işte ilk defa bu ay lekelenmem oldu bitti. lekelenme döneminde kan testim negatif çıkmıştı şimdi var mıdır sizce bir şeyler gögüslerden başka da bir belirti yok.

inan kaç gündür bunalım dolaşıyorum. işin traji komik tarafı bu günler yumurtlama dönemlerim ama kafam o kadar karışık ki.. iyi de bir bankanın sınavını kazandım görüşmeye çağırıyorlar. inşallah hamilelikle ilgili bir konu etmezler de ben de bebiş için daha çok umutlanırım. çünkü arkadaşımı hamile kaldı diye çıkardılar işten. neden kadınları bir tercih yapmak zorunda bırakıyorlar yaa..

şans işte ilk defa bu ay lekelenmem oldu bitti. lekelenme döneminde kan testim negatif çıkmıştı şimdi var mıdır sizce bir şeyler gögüslerden başka da bir belirti yok.

olabilir canım bi test daha yapsana rahat edersin

ne güzel ama bebek almış kiiloları galiba...3,5 kilo bebek olsa bi o kadarda suyu olouyomuş
düşünsene inceceik olacaksın doğumdan sonra..
kızlar primanın sayfasına girip, videolar bölümünde hemen solda ilk video yu izlemenizi tavsiye ederim...
o kadar güzel ki!!!

yemeğimi yedim geeldim :)

video bölümünü bulamadım link atarmısın :)

ne bileyim herkesin belirtilerini okuyunca ben de bir şey yok gibi geldi. bugun alayım bakalım. sizler de var mı bebiş.

tatlım sende göbüş var mı????

canım sanırım var ama dışardan hissedilcek kadar değil tabii oldugunu şundan
hissediyorum karnım gerildi sertleşti üstüne yatamıyorum ama en çok gaz var
gaz olsada olmasada karnımda bişeyin büyüdüğünü hissedebiliyorum içerde
yüzüstü hiç yatamıyorum ve karnım kasıklarım gergin hep bunun için birden gülersem
gln bi ağrı saplanıyo off çok beter bşey :)

çok acilmiş Allah'tan klavyem hızlı bitiricim hemencicik inşallah yanlış yazmamışımdır.
aklinialirimsmile

haydi hayırlsıı diyelim :)

ipekcim ilk zamanlar az süt gelirmiş emzirmeye alışık olmadıgın ve süt bezleri süt
üretmeye alışık olmasıgı için ama emzirdikçe çoğalır emzirdikçe çoğalırmış merak
etme aç kalmaz sık sık emzirmek lazım annem diyoki bebek yeni doğdugunda hemen
yorulur uyur emerken gıdıgını okşarsan hemen uyanır sonra gene emer hemen gene uyur
çok çabuk yoruluyolar diyo :)

emerken gıdığını okşamak ya o anı hayal etmek bile çok güzel.ben hemen doğurmak istiom:CüvCüv:

Back
X