• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
birşey sormustum... Bırlıkte soralım bırlıkte cevaplayalım dıyor ama kımse cvp vermıyor :((((( Bende sızler gıbı beklıyorum ıyı haber ama sanırım bana yrd olacak kımse yok...
:(

haftasonu pek kimse olmuyor canım burda o yüzden :1hug:

canım belki de hamilesindir;çünkü adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı oluyormuş..belki de erkenden başlamasının nedeni bebişten olabilir veya erken adet olabilirsin..en iyisi beklemek :teselli: işallah bebeğin seninledira.s.

canımsın cok tesekkur ederım cevabın ıcın... Umarım psıkolojık deıldır... bıde erkek bebek ıcımden gecıodu hep lıstede de mavi renkle yazılmısım :))))) kendı kendıme böle tuhaf seyler cıkarıorum ıste :)

canımsın cok tesekkur ederım cevabın ıcın... Umarım psıkolojık deıldır... bıde erkek bebek ıcımden gecıodu hep lıstede de mavi renkle yazılmısım :))))) kendı kendıme böle tuhaf seyler cıkarıorum ıste :)

tesadüf işte neden olmasın :)) Allah gönlüne göre versin işallah canım :Saruboceq: sen yine de fazla takma kafanı oraya,hani yoksa sonra çok üzülüyoruz..ama işallah müjdeli haberini alırızz kaydirigubbakcemile5

ayrıca rica ederim canım:1hug:

slm şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

4 gundur yoktum işte geldım burdayım ben bu işte ustayımmmmmmmmmmmmmmmmmm

suuuuuuuuuuuuuu naber hayatım nasılsın anlatacaklarım var boshayallersmile

slm şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

4 gundur yoktum işte geldım burdayım ben bu işte ustayımmmmmmmmmmmmmmmmmm

suuuuuuuuuuuuuu naber hayatım nasılsın anlatacaklarım var boshayallersmile

kaydirigubbakcemile3 kızz bu ne sevinç böyle hadi anlat bakalım:))

merhaba, 7 aylık evliyim, 3 aydır istiyoruz bebiş..adet tarihim 1 mart..burada okuduklarımdan mıdır bilinmez:) kendimi ve kasıklarımı dinler oldum.dün örneğin aşırı derecede tek taraflı ağrı oldu, bu pisikolojik olamaz herhalde..neden olabileceği hk bilgisi olan var mıı?

kaydirigubbakcemile3 kızz bu ne sevinç böyle hadi anlat bakalım:))[/Q

canım benım aslında kaydadeğer hiçbir şey yok sadece bugun herzamankınden azcık daha pozitifim kı umarım hep bole olurum zemuszemuszemuszemus

bu yumurtlama olayı vardı ya hanı.yumurtalar çatlayınca beyaz akıntı gelırmış bazılarında ben de 6 aydır yoku. ama sankı bu ay yanı kendımı odaklamıorumda tabıkı ama baya bı beyaz akıntı geldı. belkı çok su içtim ayaktaydım ondan kaynaklanabılır hanı hemen umutlanmıorum elbette ama şunu da soylemek ıstıorum suuuuu bu ay çok mıdem bulandı başım dondu. bunun sebebı yıne çok yorulduğumdan da olabılır. çnku normalde hem düşük tansıyonluyum hem de kan şekerim düşüktüütr.hemen yorulsam tansıyon ya da kan şekerım düşer ama bılmıorumbayanssulusmile

artı özellıkle duş alırken fark ettım sankı göğüs uçlarım çok belırgınleştı kahverengılığı arttı gbı hepsi psıkolojık olabılır:sinifsinif:

eşim sureklı yoksa hamıle mısın dıyıp duruyo 1 martta adet olmam lazım 27 ocakta adet olmuştum 2 şubatta bıtmişti.gun aşırı çalıştık ama bakalım hayırlısı ne dıyelım bana dua edın yhaaaaaaaa müminın mümine duası geçermiş ALLAHIM HER İSTEYENE HAYIRLI SAĞLIKLI TEZ ZAMANDA BEBİŞLER VERSİN İÇİNDE DE BANA SAĞLIKLI HAYIRLI VE TEZ ZAMANDA BEBİŞ VERSIN YARABBİMMMMM:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

merhaba, 7 aylık evliyim, 3 aydır istiyoruz bebiş..adet tarihim 1 mart..burada okuduklarımdan mıdır bilinmez:) kendimi ve kasıklarımı dinler oldum.dün örneğin aşırı derecede tek taraflı ağrı oldu, bu pisikolojik olamaz herhalde..neden olabileceği hk bilgisi olan var mıı?

hoşgeldin canım..öncelikle işallah hamilesindir..ama kendini fazla dinleme çünkü psikolojik olabiliyor..hepimiz aynıyız aslında,en büyük belirti adet gecikmesi ama illa bi belirti arıyoruz..mesela benim de günüme 6 gün var bende de hiçbir belirti yok diyorum yine olmadı..ama belli olmuyor işte kimisi erkenden belirti yaşıyor kimisi hiç yaşamıyor diyorlar..onun için en iyisi regl gününü beklemek..hepimiz için hayırlısı olsun a.s.

canım benım aslında kaydadeğer hiçbir şey yok sadece bugun herzamankınden azcık daha pozitifim kı umarım hep bole olurum zemuszemuszemuszemus

bu yumurtlama olayı vardı ya hanı.yumurtalar çatlayınca beyaz akıntı gelırmış bazılarında ben de 6 aydır yoku. ama sankı bu ay yanı kendımı odaklamıorumda tabıkı ama baya bı beyaz akıntı geldı. belkı çok su içtim ayaktaydım ondan kaynaklanabılır hanı hemen umutlanmıorum elbette ama şunu da soylemek ıstıorum suuuuu bu ay çok mıdem bulandı başım dondu. bunun sebebı yıne çok yorulduğumdan da olabılır. çnku normalde hem düşük tansıyonluyum hem de kan şekerim düşüktüütr.hemen yorulsam tansıyon ya da kan şekerım düşer ama bılmıorumbayanssulusmile

artı özellıkle duş alırken fark ettım sankı göğüs uçlarım çok belırgınleştı kahverengılığı arttı gbı hepsi psıkolojık olabılır:sinifsinif:

eşim sureklı yoksa hamıle mısın dıyıp duruyo 1 martta adet olmam lazım 27 ocakta adet olmuştum 2 şubatta bıtmişti.gun aşırı çalıştık ama bakalım hayırlısı ne dıyelım bana dua edın yhaaaaaaaa müminın mümine duası geçermiş ALLAHIM HER İSTEYENE HAYIRLI SAĞLIKLI TEZ ZAMANDA BEBİŞLER VERSİN İÇİNDE DE BANA SAĞLIKLI HAYIRLI VE TEZ ZAMANDA BEBİŞ VERSIN YARABBİMMMMM:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım dediğin gibi hepsi psikolojik olabilir tesadüf olabilir veya gerçekten hamile olabilirsin..yani her aykinden daha değişik şeyler yaşadıysan farklı şeyler varsa neden olmasınki..sen yine de kendini şartlama canım olursa sürpriz olsun..akıntı yumurtlama zamanında olur evet demekki sen de doğru zamanı değerlendirdin..işallah sonucu da güzel olur ve hamile haberini alırız :1hug:

canım dediğin gibi hepsi psikolojik olabilir tesadüf olabilir veya gerçekten hamile olabilirsin..yani her aykinden daha değişik şeyler yaşadıysan farklı şeyler varsa neden olmasınki..sen yine de kendini şartlama canım olursa sürpriz olsun..akıntı yumurtlama zamanında olur evet demekki sen de doğru zamanı değerlendirdin..işallah sonucu da güzel olur ve hamile haberini alırız :1hug:[/QUO

inşallah canım benım .dediğin gbı psıkolojık olabılır ama rabbim hayırlısını versın ben hep onu dıorum ...inşallah hamıleyımdırzemuszemus ama olmadı yıne denerız yıne denerız napalım bız elımızden gelenı yapalım da gerısı allahıma kalmış :Saruboceq: doktorlar 1 seneden evvel ilaca başlama dıo 3 doktor da aynı şeyı soledı bana ... bu gıbı durumların olabıleceğinı ve 1 seneyı beklemem gerektiği.eee ben 27 temmuzda evlenmiştim o zamana kadar olur inşallah bebişim..:Saruboceq: olmazsa şayet eylul gıbı doktora gıdıp ne yapılması gerekıorsa öğrenır başlarım ... allah hayırlısını nasıp etsın her şeyın ...

sen neler yapıosun sucummmmmmmm nasıul gıdıo senın aklinialirimsmileaklinialirimsmile

tşk..iyi dilekleriniz için..evet kendimizi dinlemekten vazgeçmeliyiz.bu ay olmazsa öbür ay değil mi? ben sitede yeniyim, dün bir topiğe yazmıştım mesela, bugün bulamadım yazdığım yeri.pratik bir yolu var mı bunun

inşallah canım benım .dediğin gbı psıkolojık olabılır ama rabbim hayırlısını versın ben hep onu dıorum ...inşallah hamıleyımdırzemuszemus ama olmadı yıne denerız yıne denerız napalım bız elımızden gelenı yapalım da gerısı allahıma kalmış :Saruboceq: doktorlar 1 seneden evvel ilaca başlama dıo 3 doktor da aynı şeyı soledı bana ... bu gıbı durumların olabıleceğinı ve 1 seneyı beklemem gerektiği.eee ben 27 temmuzda evlenmiştim o zamana kadar olur inşallah bebişim..:Saruboceq: olmazsa şayet eylul gıbı doktora gıdıp ne yapılması gerekıorsa öğrenır başlarım ... allah hayırlısını nasıp etsın her şeyın ...

sen neler yapıosun sucummmmmmmm nasıul gıdıo senın aklinialirimsmileaklinialirimsmile

tabiki canım hayırlısı ne zamansa o zaman olsun en önemlisi bu..dediğin gibi 1 sene bekleyin diyorlar olmazsa doktora da gidersin herşeyin bi çözümü var artık..ama işallah o zamana kadar meleğin seninle olur annesi :) :emir_bebek:

ne yapim canım benimde günüme 6 gün var öyle bekliyorum zaman geçsin diyeboshayallersmile

tşk..iyi dilekleriniz için..evet kendimizi dinlemekten vazgeçmeliyiz.bu ay olmazsa öbür ay değil mi? ben sitede yeniyim, dün bir topiğe yazmıştım mesela, bugün bulamadım yazdığım yeri.pratik bir yolu var mı bunun

evet canım hayırlısı ne zamansa o zaman mutlaka olacaktır sabredip bekleyeceğiz..
canım mesela burdan çıkmadan önce son sayfayı sık kullananlara kaydedebilirsin..veya anasayfadan gebelik-hamilelik belirtileri-birlikte soralim birlikte cevaplayalım şeklinde bulabilirsin:)

su ya bı de fatoş u soracakım nasıl oldu hiç konuşabıldın mı fts ıle ?

fatoş 24 martta ameliyat olcak canım tarih aldı doktordan işallah sonra da hamiş kalcakkkkk:Saruboceq:

evet canım hayırlısı ne zamansa o zaman mutlaka olacaktır sabredip bekleyeceğiz..
canım mesela burdan çıkmadan önce son sayfayı sık kullananlara kaydedebilirsin..veya anasayfadan gebelik-hamilelik belirtileri-birlikte soralim birlikte cevaplayalım şeklinde bulabilirsin:)

fatoş 24 martta ameliyat olcak canım tarih aldı doktordan işallah sonra da hamiş kalcakkkkk:Saruboceq:

oo gunune az kalmış hayatım hadı bakalım herhanbır belırtı var mı dıe sormayacağım çunku ınan belırtı olsa da olmasada olacağı varsa olur bebiş allah bılır onu ...bak benım ark annesı kordon bağlattırmıştı kadın hamıle kalmış düşün yanı ...ya da 3.5 senedır yengemın bebişi olmuyordu 3 aylık şu an bebği var bıraktı kendını tedavı falan da olamıştı psk. rahat bırakmıştı olursa ıolur demişti yanı oldu allahım verdı bır bebiş ona hatta şuanda yıne haöıleymış kaydirigubbakcemile3 tabı bu 2.bıraz erken oldu ama olsun allahım verdı yha çok şükür. darısı bızlere kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:teselli:hihoyyythihoyyythihoyyyt

hımm anladım umarım ıyıleşir ve o da diğer anneler gıbı bebişine kavuşur ama ben ınanıorum yhaa allahımdan umıt kesılmez psk. düzhgun olsun dua etsın ve tedavısıne devam etsın ınşallah olacak bebişi :Saruboceq:

kızlar nasılsınız?

bi sürü hamiş olmuş ben yokken...

herbirinizi tek tek tebrik edip yanacıklarınızdan öpüyorum... :1hug:

allah mutlulukla tamamına erdirsin inşallah...

beni soracak olursanız bende durumlar aynı... zaten geçen ay hem ben hem eşim grip olduk pek faaliyet gösteremedik.. önemli günlerimiz hastalıkla geçti.. bu ay çalışmalara devam ettik...

dün adet olmam gerekiyodu... bakalım bekliyorum daha gelmedi... ama artık eskisi gibi ümitle bakmıyorum hiç bir şeye.. bebek gelecekse gelir... belirti arayarak kendimizi işkenceye sokuyoruz... o nedenle 2 aydır öyle huzurluyumki... bayanssulusmile

tşk.tekrar girdiğimde görüşmek üzere.hepimizin beklediğimize kavuşmamız dileğiyle..

oo gunune az kalmış hayatım hadı bakalım herhanbır belırtı var mı dıe sormayacağım çunku ınan belırtı olsa da olmasada olacağı varsa olur bebiş allah bılır onu ...bak benım ark annesı kordon bağlattırmıştı kadın hamıle kalmış düşün yanı ...ya da 3.5 senedır yengemın bebişi olmuyordu 3 aylık şu an bebği var bıraktı kendını tedavı falan da olamıştı psk. rahat bırakmıştı olursa ıolur demişti yanı oldu allahım verdı bır bebiş ona hatta şuanda yıne haöıleymış kaydirigubbakcemile3 tabı bu 2.bıraz erken oldu ama olsun allahım verdı yha çok şükür. darısı bızlere kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:teselli:hihoyyythihoyyythihoyyyt

ya canım işte dediğin gibi Allah'ım ol dedikten sonra hiç birşey engel olamaz..biz de bekliyoruz ama elbet bunda da bir hayır vardır..kısmet bu işler artık bize de ne zaman yazılmışsa o günü bekliyoruz ve elimizden birşey gelmiyor..Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın ve fazla bekletmesin işallah :Saruboceq: ben de hiçbir belirti yok her zaman göğüslerim falan hassaslaşırdı ama ne ağrı var ne sızı yok yani birşey:))
fatoş için de hepimiz dua ediyoruz işallah o da ameliyatını olup bebeğine kavuşucak :Saruboceq:

kızlar nasılsınız?

beni soracak olursanız bende durumlar aynı... zaten geçen ay hem ben hem eşim grip olduk pek faaliyet gösteremedik.. önemli günlerimiz hastalıkla geçti.. bu ay çalışmalara devam ettik...

dün adet olmam gerekiyodu... bakalım bekliyorum daha gelmedi... ama artık eskisi gibi ümitle bakmıyorum hiç bir şeye.. bebek gelecekse gelir... belirti arayarak kendimizi işkenceye sokuyoruz... o nedenle 2 aydır öyle huzurluyumki... bayanssulusmile

kızz selam hoşgeldin nerelerdesin özledik seni..valla bu ay ne bereketliymiş birsürü hamilemiz oldu daha da artacak işallah :Saruboceq: nazar değmesin :nazar:
ya herşeyin farkındayız ama insan ister istemez belirti arıyor yani alışmışız artık:)) işallah hamilesindir kızzzzz bize haber ver tamam mı:1hug:

tşk.tekrar girdiğimde görüşmek üzere.hepimizin beklediğimize kavuşmamız dileğiyle..

işallah canım görüşürüz a.s.

kızlar nasılsınız?

hosgeldin angelcim .iyi olmana ve seni aramızda tekrar gördügüm için cok sevindim. :1hug:

Back
X