Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Ya canım benim 'kesin hamilesin sen hissediyorum;rahat ol,hissediyorum sen hazırlıklara başla....'demek çok kolay ama sonrasında yaratılan bu durumu telafi çok zor ve ben bu yüzden hiç söylemem böyle şeyler. :sinifsinif: Ama o gün seninle konuşurken o kadar farklı bir his doğdu ki içime seninle paylaşmamam mümkün değildi.O geceki 'ne olur bir kez daha...!'diye ısrarıma kendim bile şaşırmıştım.Düşünsene;hiç tanımadığın birine sanki bişey biliyormuşcasına bu akşam da çalış diyorsun ısrarla. sırnaşık şey Ama içimden öyle geliyordu işte....

Ya,sonuçta sallamış da olabilirim ama seninle o kadar uuzn zamandır bu dialoğun içindeyiz ki zaman zaman yüreğin yüreğim oldu!Ve o an da sanki öyle bir andı.Daha önce ben de böyle birşey yaşamadım inan.

Allah sağlıcakla kucağına aldığın günleri de görmeyi nasip etsin;inşallah görüşeceğiz her zaman.... :1hug:

Günaydın Fıstıklar

Yine kimse yok Smart ya artık denk gelemiyoruz valla özledim :)))

Canım benim yığun günlerim bitti gibi bişey çarşamba son.Ama benim yüküm hafifledi yine de mutlaka karşılaşacağız.... :) Ben de seninle goygoy yapmayı özledim :)

Bir ikidir msnde de karşılaştık bir merhaba demedin;her zaman da karşındakinden beklenmemeli bazı şeyler;kırıldım sana hiç bir şey yokmuş gibi davranıp rol yapmak istemem.

aaa ben gerçekten farkında değilim ama tatlım öyle şey mi olur hiç. ben yatsamda, msnimde hep açıktır bu arada, laptopta eşimdedir. asıl ben üzüldüm şimdi, gerçekten böyle düşünüyosan... :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…