ay ne çabuk geçti zaman.ben de kaçayım bari.yarın görüşmek üzere kızlar.ayşe senle kitaplar üzerine konuşmak isterim bi gün.benim de en büyük tutkularımdan biridir.şimdilik iyi akşamlar herkeseeee.
konuşalım ipekcim bende çok severım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay ne çabuk geçti zaman.ben de kaçayım bari.yarın görüşmek üzere kızlar.ayşe senle kitaplar üzerine konuşmak isterim bi gün.benim de en büyük tutkularımdan biridir.şimdilik iyi akşamlar herkeseeee.
arapça kıtaplar derken ?
canım ilahiyat okuyordum ben bitti ama alttan dersim kaldı
1 tane arapça o da onu vermeye çalışıyorum :)
bu arada gülse birsel bende okurum çok şeker kadın yaaa
hiç balık burcu gibi değil hadi görürşrüz
geç kalıcam yoksa
öptüm hayırlı akşamalr :)
yav kızlar topiğimizin çakması çıkmış..onlar da liste yapıyolar ama epey detaylı nasıl takıp etcekler bılemıyom...hayırlı uğurlu olsun ..:))
Pazar akşamıydı sanırım biz onunla konuştuğumuzda bayağı kaynattık.Neden girmediğinle ilgili de bir iki şey söyledi ama derinlemesine konuşmadık tabi senin özelin olduğundan. gamyoncuiremsu
Perçembeye kalmayalım;yaprak döküm biter bitmez buluşalım :lepi:
iyi geceler canlarr...benim adetim geliyor galiba nişan verdi...24 mart,a yazın beni inşallah mart ayında güzel haberler vermek isterim.rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş.:Saruboceq:aaaa gerci şubattan 2 gün fazladan sayarsak 26 gelicek demektir..mart 26 oluyor yani şekerciklerim..
selam sekerler kımse yok yıne ama olsun..ben her aksam gırıyorum bakıyorum kımse yok...galıba carsamba aksamı toplantı varmıs..cok erken bırakmayın barı yetıseyım bende...
bi türlü denk gelemedik :)) yarını iple çekiyorum, dr. kontrolüm war...akşama anlatırım artık... bu gece uyku yok bende![]()
ohh ohh ne guzel canım..yıne bebısını gorcen yanıı..op nanaklarından benım ıcın
ultrason war mı bilmiom ki... sesini duycaz kalp atışlarnı ama.. heyecan doruktaaaa
fıstıgım kalp atıslarına zaten ultrasonla bakılıyo..hem resmınıde verırler..buyumustur bebıs...heyecanını anlıyorum canım..senın ıcın buyuk gun..
ee senin günler mi karıştı şimdi ? olsun es geçmiyosan sorun yuuktur ama:roflol::roflol:
evet gulum yaaa ne sancı var nede testte cıf cızgı ben calısıyom hemde tam gaz ama nolur bılmem akıntıda yok...offf valla kafam cok karısık..hayırlısı artık..elımden bısey gelmez dımı ama