• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ay ne çabuk geçti zaman.ben de kaçayım bari.yarın görüşmek üzere kızlar.ayşe senle kitaplar üzerine konuşmak isterim bi gün.benim de en büyük tutkularımdan biridir.şimdilik iyi akşamlar herkeseeee.

konuşalım ipekcim bende çok severım :)

arapça kıtaplar derken ?

canım ilahiyat okuyordum ben bitti ama alttan dersim kaldı

1 tane arapça o da onu vermeye çalışıyorum :)

bu arada gülse birsel bende okurum çok şeker kadın yaaa

hiç balık burcu gibi değil hadi görürşrüz

geç kalıcam yoksa

öptüm hayırlı akşamalr :)

canım ilahiyat okuyordum ben bitti ama alttan dersim kaldı

1 tane arapça o da onu vermeye çalışıyorum :)

bu arada gülse birsel bende okurum çok şeker kadın yaaa

hiç balık burcu gibi değil hadi görürşrüz

geç kalıcam yoksa

öptüm hayırlı akşamalr :)

anladım canm benım ben de okurken osmanlıca farsça kırgızca turkmence okudum arapça da kur andan az çok bılıorum .ınşallah verırsın bı tanem .benım annem bankacı ve o da ılahıyatı dışardan okumak ıstıyor benden azımlı açıkcası aklinialirimsmile 55 yaşında umarım okur hayırlısı bakalım çıkan arkdaşlar hepinız opüyorum ıyı akşamlar dılıorum sıze

yav kızlar topiğimizin çakması çıkmış..onlar da liste yapıyolar ama epey detaylı nasıl takıp etcekler bılemıyom...hayırlı uğurlu olsun ..:))

Pazar akşamıydı sanırım biz onunla konuştuğumuzda bayağı kaynattık.Neden girmediğinle ilgili de bir iki şey söyledi ama derinlemesine konuşmadık tabi senin özelin olduğundan. gamyoncuiremsu

Perçembeye kalmayalım;yaprak döküm biter bitmez buluşalım :lepi:

canımcım kusura bakma pat diye çıkmak zorunda kaldım bu hafta fuarım var araç kapıya gelince aradı beni patdanank çıktım boshayallersmile

geçen hafta eşim kk da çok takılıyorsun stresin bu yüzden demeye başladı faturayı ödemicem dedi eve sürekli misafir çağırdı falan ama bu hafta fuarda oldugu için sesini çıkaramıyor.

Çarşamba gecesi sanırım bende erken gelirim gürüşürükkk opuyorumnanaktan

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

hatice_48.................... 21 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

ozebus_41.......................25 ŞUBAT
mız mız....................25 ŞUBAT
suozdek........................26 ŞUBAT
captaninkarisi...............28 ŞUBAT
gokcegokce...................1 MART
serap1991............................3 MART
SariLale........................4 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
aysulay26.......................7 MART
ciceğim7979................9 MART
BeReN35......................10 MART
yankiegit......................10 MART
dilemma_.......................12 MART
clemantine......................16 MART
naneseker..........................19 MART
bayankarasu....................20 MART
rufeyde serra.................20 MART
İdilcan........................21 MART
deryainci.......................22 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --butterfly45--Zehsel :hooray: ??

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26

iyi geceler canlarr...benim adetim geliyor galiba nişan verdi...24 mart,a yazın beni inşallah mart ayında güzel haberler vermek isterim.rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş.:Saruboceq:aaaa gerci şubattan 2 gün fazladan sayarsak 26 gelicek demektir..mart 26 oluyor yani şekerciklerim..

selam sekerler kımse yok yıne ama olsun..ben her aksam gırıyorum bakıyorum kımse yok...galıba carsamba aksamı toplantı varmıs..cok erken bırakmayın barı yetıseyım bende...

iyi geceler canlarr...benim adetim geliyor galiba nişan verdi...24 mart,a yazın beni inşallah mart ayında güzel haberler vermek isterim.rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş.:Saruboceq:aaaa gerci şubattan 2 gün fazladan sayarsak 26 gelicek demektir..mart 26 oluyor yani şekerciklerim..

hayırlısı olsun canımcım..ınsallah bı dahakı sefere...

yaa kıslar benım kafam cok karıstı bu ay yumurtlama testı kullanıyom adet bıttıkten bırkacgun sonra hafıf sılıktı sonra hergun tekrarladım cızgı mızgı yok..aynı zamanda her ay gelen yumurtlama sancımda yok..bu test benı bozdu galıba duzen muzen kalmadı..keskı almasaydım...

selam sekerler kımse yok yıne ama olsun..ben her aksam gırıyorum bakıyorum kımse yok...galıba carsamba aksamı toplantı varmıs..cok erken bırakmayın barı yetıseyım bende...

bi türlü denk gelemedik :)) yarını iple çekiyorum, dr. kontrolüm war...akşama anlatırım artık... bu gece uyku yok bende :(

ee senin günler mi karıştı şimdi ? olsun es geçmiyosan sorun yuuktur ama:roflol::roflol:

evet gulum yaaa ne sancı var nede testte cıf cızgı ben calısıyom hemde tam gaz ama nolur bılmem akıntıda yok...offf valla kafam cok karısık..hayırlısı artık..elımden bısey gelmez dımı ama

evet gulum yaaa ne sancı var nede testte cıf cızgı ben calısıyom hemde tam gaz ama nolur bılmem akıntıda yok...offf valla kafam cok karısık..hayırlısı artık..elımden bısey gelmez dımı ama

öyle canım, çalışıyosan için rahat olsun...
ben dayanamıycam daha fazla tatlım, yatayım... çok çabuk yoruluyorum vitamin falan verse bari yarın konuşayım... öptümmmmm

Back
X