günaydın şenaycım hoşgeldin.. :1hug:
inşallah canım benim saol :1hug: zaten bütün hastalıkların rahatsızlıkların sebebi ilk başta stres oluyor maalesef... Çok üzgünüm çoook
hoşbuldum tatlımmmmmopuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın şenaycım hoşgeldin.. :1hug:
inşallah canım benim saol :1hug: zaten bütün hastalıkların rahatsızlıkların sebebi ilk başta stres oluyor maalesef... Çok üzgünüm çoook
SUU GÖRÜŞEMİYORUZ ARTIK benneyaptımki
nanem şekerim canım sevindim herşeyin ii olduğuna inş.eşininkide ii çıkar seni üzmek istememiş belliki:1hug:
ipek ve ayşe yazdıklarınızın sıkı takipcisiyimm:1ninca:
teşekkur ederım cnm benım opuyorumnanaktan bu aralar çok uyuyorum ben yaaa sanırım uşuttum bıraz halsızlığım hat safada anlayacağınız :1hug:
hoşbuldum tatlımmmmmopuyorumnanaktan
incirli tatlıyı biliyosun ablacım demıstın ya oo çok zor bu demsıtın hatırlıyosan
bende kırmızılıklar hormonlardandır diye düşündüm ama genede ne yedim acaba
bu aralar farklı olarak sabahları süt içmeyi alışkanlık haline getirdim bunun dışında hersey
aynı sanırım allerjilik bi durum değil tamamen hormonal
senınkılerde gercekten bı değişikmiş ya demekkı herkeste farklı oluyo ama ben bu tip
şeyler daha ileriki aylarda cıkar diye düşündüğümden şaşırdım neyse
dün doktora bide ağda yapmamda sorun varmı dedim yok yok dedi sen napiyosun
acaba ya merak ettim :uhm:
inşallah değerleri yüksek çıkar eşinin canım evet stres herşeyi etkiliyor ne yazıkkı
ama kaçamıyosun işte strestende
Günaaydınn :)
Uyku dedin de benim de acaip uykum var ya.neden doyamıyoruz şu uykuya![]()
SUU GÖRÜŞEMİYORUZ ARTIK
saol canım benim inşallah...ewet kıyamam ben ona :1hug:
aman canım kendine çok dikkat et havalara aldanmamak lazım...kadın için çok önemli bu...helede yalın ayak dolaşmak bütün yumurtalıkları çok etkiliyor... ne kadar havalar güzel olsada giyime dikkat etmek üşütmemek lazım canım...

su'cum ordamısın? ya bişey sorcam sana hazır agda konusu açılmışken:) sende ankaradasın ya...bildigin güvenilir hijyenik bi güzellik salonu varmı agda yaptırmak için?
yumurtalıkları etkılıyor mu :uhm: valla annem her defasında bana tlfnda bunu soyluyor ama ben aldrmıyordum meğer doğruymuş. evımız çok sıcak terlık gıymek dahı ıstemıorum annnem de sureklı terlık gıy dıyıp duruyo kadıncağız doğru dıyormuş meğersem her zaman anne sozu dınlenmelı yıne yıne anladım bak![]()
canm benm valla nıormalde çok uykuyu seven bırı değilim ama sanırım bu aralar yoruluyorum gerçi hep çok yoruluyorum gerçekten gençlerle uğraşmak laf anlatmak çok zor bu yıl baya yoruldum hatta ....bır kaç gundur de baya uyuyorum yanı akşam 9 da yatıorum sabah 8 de uyanıorum bayanssulusmile belkı bıraz uşuttum onun da vermiş olduğu halsızlık olabılır bakalım ahhhhhhhhhhhh keşkem hamıle olsam dıorum ama nerdeeeeeeeeeeeee bu ay da umıtlenmıorum ne zaman hayırlıysa o zaman olur ınşallah ama taz zamanda olur ınşallah kaydirigubbakcemile5:Saruboceq:
kesinlikle canım ev ne kadar sıcak olursa olsun çorap giymesende mutlaka terlik giy taşa tahtaya basma sakın..kadınlar için çok önemli bu...
bende hiç sevmezdim ama baktım herkesden uyarı alıyorum şimdi en azından terlik giyiyorum ayagıma...sende giy bence... yerimseniben
su'cum ordamısın? ya bişey sorcam sana hazır agda konusu açılmışken:) sende ankaradasın ya...bildigin güvenilir hijyenik bi güzellik salonu varmı agda yaptırmak için?
canım su ya sordun ama bıldığım harıka bı yer var. kızılayda ızmır cad sakarya ya bağlayan köpru var yha hatta mavı jeans var bınanın altında işte orada AYŞEGÜL GÜZELLİK MERKEZİ var kı en önemlisi harıka tıtız ıkı bayan ve ıkısı de çok gençler ve temızler randevulu çalışıorlar ama yarına falan bulursun randevu kesın epilasyon falan da yapıor çunku ama cıdden harıka :1hug:
canım günaydın hoşgeldin opuyorumnanaktan
evet ben bir iki gündür fazla bakamadım ondan karşılaşamadık nasılsın canım bebişko nasıl :))
SUU GÖRÜŞEMİYORUZ ARTIK benneyaptımki
nanem şekerim canım sevindim herşeyin ii olduğuna inş.eşininkide ii çıkar seni üzmek istememiş belliki:1hug:
ipek ve ayşe yazdıklarınızın sıkı takipcisiyimm:1ninca:
ayşe bende merak ediyorum ben hiç kendi başıma ağda yapmadımda epilasyon aletinide kullanma dedi dr.bende kağıt ağda bantlarından aldım onu deniycem![]()
kızlar ben kaçıorum öğleden snra dersım bıtınce gelıcem yanınıza sızı kocamancana öpüyorum zemuszemus
tmm şekerım saol bunu hatırlattığın için tekrardan bak guzellık salonu ıstemışsın yazdığım yere bı gıt bak ıstersen tmm öpüyorum senı de olumunekankayizsmile
canımcım gökçe söylemiş ben pek gitmiyorum artık benim sir ağda makinam var evde :)) ama istersen araştırabilirim bizim çevre de güzellik salonu çok gökçe'nin dediği yere bakta olmazsa bulurum ben yerimseniben