• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
okudum canım okudum..sayfalar geç açılıyo ya bazen bide üstüne müdür beyin maceraları eklenince kopuyo benim bağlantılar..malesef....

hımmmm o müdüre söle rahat bıraksın bizi Çok üzgünüm çoook
iki laf etces şurda içine etmesin :kızgın:

ay bendede oluyo ya bide ben ilaç almadan geçmiyo napcam bilmiyom valla

offf aaaaa eğer hamile kalırsam benimde ilk aylarda başlıcak alerjikim :1shok:
iki arada bi derede kaldı alerjik :roflol:
şekerim dr.una söyliceksin vardır hamieler için bi çaresi herhalde :teselli:

canlar dokrora gidicem şimdi çokkorkuyorum dua edin bana lütfennnnn

aaa ne korkuyosun güzelim bebeğini göreceksin ne kadar güzel :lepi:
pozitif olsana biraz cngemn
yoksa 9ay nasıl geçecek arkadaşım he söle bakim kaydirigubbakcemile
o anı düşün keseyi göreceksin belkide kalp atışını duyacaksın :lepi:

diymi ama canım yaa...yürüsün gitsin işine müdürcümmm...:mymeka:

ya var tabide yine ilaç yani düşük dozda benim içtiklerim hep kortizonlu da
bende rahat geçireyim diye keçiboynuzu pekmezi yemeye başladım

aaa ne korkuyosun güzelim bebeğini göreceksin ne kadar güzel :lepi:
pozitif olsana biraz cngemn
yoksa 9ay nasıl geçecek arkadaşım he söle bakim kaydirigubbakcemile
o anı düşün keseyi göreceksin belkide kalp atışını duyacaksın :lepi:

beren ya bebek küçükken daha zevkli oluyo onu görmesi tüm hareketlerine mukayet oluyo ya cihaz.ama büyüyünce iki büklüm oluyo,anlamıyosun.ben geçen kontrole gittim 15 gün önce yüzünü tam göremedim saklamış,çok az gördüm koca burunlu geldi bana.benim burnum varla yok arasındadır eşimin de çok büyük değil kime çekti diye kara kara düşünüp üzülürken 3 boyutlu ultrason resimlerine bakttım netten orada duyu organları koca koca çıkınca rahatladım biraz.büyüdükten sonra görmek eskisi kadar heyecanlı değil bence.konuyla alakasız da yeşillik olsun diye anlattım işte nerden aklıma geldiyse.:bbo:

beren ya bebek küçükken daha zevkli oluyo onu görmesi tüm hareketlerine mukayet oluyo ya cihaz.ama büyüyünce iki büklüm oluyo,anlamıyosun.ben geçen kontrole gittim 15 gün önce yüzünü tam göremedim saklamış,çok az gördüm koca burunlu geldi bana.benim burnum varla yok arasındadır eşimin de çok büyük değil kime çekti diye kara kara düşünüp üzülürken 3 boyutlu ultrason resimlerine bakttım netten orada duyu organları koca koca çıkınca rahatladım biraz.büyüdükten sonra görmek eskisi kadar heyecanlı değil bence.konuyla alakasız da yeşillik olsun diye anlattım işte nerden aklıma geldiyse.:bbo:

evet bunu bi yakınım da söylemişti tam göremıyosun küçükken çok daha güzel gözüküyo
demişti ben mesela gittiğimde ultrasonda görüyorum elleri ayakları kıpırdanıp
duruyo bebikim elerini oynatıyo kalbisi atıyo pıt pıt ayy midemin bulanmasına fln sebep
oluyo ama seviyorum keratayı sengözlerimebaksanab :CüvCüv:

ay bebekler ilkin tipsiz olur..sende amma yaptın..üzülecek bişey bulamamış..çocuğun burnuna takmış kafayı..çatlak.. :roflol: :roflol:

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

Bugün Yok !!!

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

mız mız....................25 ŞUBAT
suozdek........................26 ŞUBAT
captaninkarisi...............28 ŞUBAT
gokcegokce...................1 MART
serap1991............................3 MART
SariLale........................4 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
aysulay26.......................7 MART
ciceğim7979................9 MART
BeReN35......................10 MART
yankiegit......................10 MART
dilemma_.......................12 MART
clemantine......................16 MART
naneseker..........................19 MART
bayankarasu....................20 MART
rufeyde serra.................20 MART
İdilcan........................21 MART
deryainci.......................22 MART
ozebus_41.......................24 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --butterfly45--Zehsel :hooray: ??

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26

evet bunu bi yakınım da söylemişti tam göremıyosun küçükken çok daha güzel gözüküyo
demişti ben mesela gittiğimde ultrasonda görüyorum elleri ayakları kıpırdanıp
duruyo bebikim elerini oynatıyo kalbisi atıyo pıt pıt ayy midemin bulanmasına fln sebep
oluyo ama seviyorum keratayı sengözlerimebaksanab :CüvCüv:

sen büyüyünce gör koca bi kütle mideye çarpınca nasıl mide bulanırmış.son 3 ay ilk 3 ay gibiymiş ayşe ya..inan en az o zamanki kadar zorlanıyorum.şikayetler benzer ama farklılar da var.ben son 2 aydır hiç bişey anlamıyorum ultrasondan,doktor bi ora kaydırıyo makinayı bi bura kafam karışıyo zaten duruşuna göre ne görürsen artık.nette baktığım resimleri nasıl rastgetirmişler hayret valla.

ay bebekler ilkin tipsiz olur..sende amma yaptın..üzülecek bişey bulamamış..çocuğun burnuna takmış kafayı..çatlak.. :roflol: :roflol:

vall bak acaip taktim benim kayınvalidemin burnu acaip büyüktür de acaba ona mı çekti diye üzülmüştüm.sonra geçen hafta daha bi göründü yüzü çok da büyük değilmiş dedim.sempatiksalakcinni

ay sorma bi akrabamızın kızı oldu nası kara nası kara ay dedim annesi sarışın
babası sarısın nası oldu fln annem dedi kız çocuğu
dermişki güüya kırk gün beni atmazlarsa kırk gün sonra ben kendimi attırmam dermiş
kırkı çıksın gör dedi ciddende kırkı çıkınca ay bi tatlı bi şeker :)
porselen bebek gibi maşallah çok tatlı oldu yaa maşallah sübhanallah :)
gülücükler oyunlar fln annem konuşuyo nası bakıyo anneme :D
annemde diyo fatoş konuşsun sen bak cadı diyo ne gülüyoruz yaa

Son düzenleme:
niye kortizonlu ilaçların ?

canım astım ilaçlarının çoğu fısfıs şeklinde vede kortizonlu oluyo
mesela biz neden grip olunca günlerce ilaç kulalnıyoruz ama astımda böyle bi tedavi yok bi anda tıkanıyorsun vede anında kesen bi ilaç içmmen lazım ee onlarda haliyle kortizon tedavisiyle oluyo

vall bak acaip taktim benim kayınvalidemin burnu acaip büyüktür de acaba ona mı çekti diye üzülmüştüm.sonra geçen hafta daha bi göründü yüzü çok da büyük değilmiş dedim.sempatiksalakcinni

:roflol: :roflol: :roflol: çatlak bu bunalım halimle güldürdün ya beni..bravvvo...kaynanan duymasın hem çok ayıp.. kaydirigubbakcemile3

canım astım ilaçlarının çoğu fısfıs şeklinde vede kortizonlu oluyo
mesela biz neden grip olunca günlerce ilaç kulalnıyoruz ama astımda böyle bi tedavi yok bi anda tıkanıyorsun vede anında kesen bi ilaç içmmen lazım ee onlarda haliyle kortizon tedavisiyle oluyo

kortizonlu ilaçların çok da ii olmadığını duymuştum?:uhm:

Back
X