• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
:1hug:
biz de özledik valla seni sohbetini...
yakarken korkma tabii ama biraz canın yanıyomuş beren de dedi ya o gün.ama napacan işte olup bitecek,lokal anestezi yaparlar zaten.ah su kocalar yok mu işin bi kısmını bulup mutlak yapacaklarını yapıyolar.sen yarın gelmezsin o zaman.inşallah acısız sorunsuz kurtulursun.

Canım dediğin gibi yakmadan korkmuyorum zaten lokal anesteziyle yapacakları için ama rahim filminden korkuyorum ben aslında, orda lacı basınçlı verince çok canın acıyo dediler, korktum biraz açıkçası, narkoz da verebiliyolarmış ama ona göre fiyatı da bayağı artıyo ama, zaten toplamda 500 milyon para verecez bi de narkoz farkı ödemek istemiyorum ben :sinifsinif: napalım dayanıcaz artık acısına da, topu topu 10 dak. dimi yerimseniben
Yarın yokum tabi, ama fırsat bulabilirsem ertesi gün girmeye çalışırım, okula gelmicem çünkü, evden girebilirsem girerim canım

Bayılıyorum kıs seni kızdırmaya kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Canımmmmmmmmmmmmmmmmm olumunekankayizsmile

bayankarasu yara mı çıktı sen de canm ben yenı okuyorum çok ama çok geçmiş olsun dun benım smear ımda da ıltıhapık enfeksıyon çıktı bol su iç bole servıks normal dedı dr um umarım hayırlı bı şekılde bıter sağlıcağına kavuşursun tez zamanda hayatım olumunekankayizsmile

canım şimddien geçmiş olsun canın yanıcak osla bile anestezi yapıyorlar diye biliyorum
hastanede yanımda yarasını yaktıran bı kadın yatıyodu uyutmuslar :)
gecer gıder inşallah ağrısız sızısız

İNŞALLAH CANIMCIM :Saruboceq: yarın büyük gün, benim için dua edin kızlar olumunekankayizsmile

Nolsun ipektoşum, görüyosunuz işte, lab.ımda bile rahat yok bugünlerde :sinifsinif:
Sizinle bol bol sohbet eder şu yakma olayının stresini atarım üzerimden diyodum ama olmadı işte, günü de geldi çattı, yarın 2 buçukta önce korkulu rüyam rahim filmine giricem, sonra da yaramı yaktırıcam bilmiyorumkismile
Kociş de korkutup duruyo zaten, kukunu cıs yapacaklar diyo eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

canımm..rabbim yardımcın olsun..inş gözünü aç kapat herşey geçmiş yara uçmuş gitmiş olsun...sonrada çalışmalara devam... yerimseniben a.s.

bayankarasu yara mı çıktı sen de canm ben yenı okuyorum çok ama çok geçmiş olsun dun benım smear ımda da ıltıhapık enfeksıyon çıktı bol su iç bole servıks normal dedı dr um umarım hayırlı bı şekılde bıter sağlıcağına kavuşursun tez zamanda hayatım olumunekankayizsmile

Evet canım malesef :sinifsinif: aman dikkat et bak, ilacını içince mutlaka kontrole git, bana daha önce gittiğim doktor iltihap var deyip ilaç vermişti ama alttan bakmadığı için yara falan dememişti, hatta o ay benim ilişki sonrası küçük kanamalarım oluyodu, meğer yaranın başlangıcıymış ve ilaçla geçmemiş, daha da ilerlemiş, kontrol de ettirmemiştim ilaçtan sonra, şimdi tek çare yakmak dedi doktor, sen dikkat et tamam mı bitanem :sinifsinif:

:1hug:

Canım dediğin gibi yakmadan korkmuyorum zaten lokal anesteziyle yapacakları için ama rahim filminden korkuyorum ben aslında, orda lacı basınçlı verince çok canın acıyo dediler, korktum biraz açıkçası, narkoz da verebiliyolarmış ama ona göre fiyatı da bayağı artıyo ama, zaten toplamda 500 milyon para verecez bi de narkoz farkı ödemek istemiyorum ben :sinifsinif: napalım dayanıcaz artık acısına da, topu topu 10 dak. dimi yerimseniben
Yarın yokum tabi, ama fırsat bulabilirsem ertesi gün girmeye çalışırım, okula gelmicem çünkü, evden girebilirsem girerim canım
canım girebilirsen gir..bu yara yakma nasıl olur bilmiyorum ama benden bi kaç önce kültür alındı canım baya yanmıştı..çığlık falan attım..inş onun gb değildir..aman öyle bile olsa hemen geçecek..uzun bi işlem değilmiş dimi..hem sen güçlü bi kızsın...rabbim yardım eder...

Evet canım malesef :sinifsinif: aman dikkat et bak, ilacını içince mutlaka kontrole git, bana daha önce gittiğim doktor iltihap var deyip ilaç vermişti ama alttan bakmadığı için yara falan dememişti, hatta o ay benim ilişki sonrası küçük kanamalarım oluyodu, meğer yaranın başlangıcıymış ve ilaçla geçmemiş, daha da ilerlemiş, kontrol de ettirmemiştim ilaçtan sonra, şimdi tek çare yakmak dedi doktor, sen dikkat et tamam mı bitanem :sinifsinif:

canım benım bana her ıkı dr um da alttan da baktı ultrasonlarla da bakıldım elle de muayene edıldım hıç bır şey denmedı. bu sonuçta da her kadında olan şeyler dedı her ıkı dr um da ..ve ılaç falan vermedıler bana ama ıkı dr um da bol su içmeyı ıhmal etme dedı ılaçlık bı durum yok kı vermedı bir şey yanı :uhm: olsa verırdı kesın ılaç falan tek dedıklerı acele etmeyın hele 1 seneyı bekleyın demelerı kötükedihüso bılmıorlarkı ben aşırı acelecıyım delikafadulden

karasu canım bak bende yazmıştım ama kaçırdın sanırım
inş hemencecik olup biterde seninde yine o neşenin tavan yaptığı anlarını görürüz.

canım girebilirsen gir..bu yara yakma nasıl olur bilmiyorum ama benden bi kaç önce kültür alındı canım baya yanmıştı..çığlık falan attım..inş onun gb değildir..aman öyle bile olsa hemen geçecek..uzun bi işlem değilmiş dimi..hem sen güçlü bi kızsın...rabbim yardım eder...

Güçlüyüm dimi bilmiyorumkismile
Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook

karasu canım bak bende yazmıştım ama kaçırdın sanırım
inş hemencecik olup biterde seninde yine o neşenin tavan yaptığı anlarını görürüz.

Şimdi gördüm canım kusura bakma bilmiyorumkismile
Merak etmeyin benim neşem yine tavan bayanssulusmile ama içimde bi korku da yok değil hani eyvahedigeldismile
Yarın akşam bu saatlerde hepsi bitmiş olacak zemuszemus, evde kocişe naz yapıyor olacam ya hele onu düşündükçe daha da neşeleniyorum aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

:roflol: :roflol: :roflol: aşkıııııııııııım kukumu cıs yaptılar, üfle de geçsin :roflol: :roflol: :roflol:
Yok yok vazgeçtim, böyle geçmiyo kaydirigubbakcemile3, belki öpersen geçer :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: aşkıııııııııııım kukumu cıs yaptıyar, üfle de geçsin :roflol: :roflol: :roflol:
Yok yok vazgeçtim, böyle geçmiyo kaydirigubbakcemile3, belki öpersen geçer :roflol: :roflol: :roflol:

ayyy delisin sennn....kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol: aşkıııııııııııım kukumu cıs yaptılar, üfle de geçsin :roflol: :roflol: :roflol:

delisin sen yaaaaaa allah neşeni arttırsın canm benım delikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Şimdi gördüm canım kusura bakma bilmiyorumkismile
Merak etmeyin benim neşem yine tavan bayanssulusmile ama içimde bi korku da yok değil hani eyvahedigeldismile
Yarın akşam bu saatlerde hepsi bitmiş olacak zemuszemus, evde kocişe naz yapıyor olacam ya hele onu düşündükçe daha da neşeleniyorum aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

yap valla yakışır sana
hep onlarmı yapacak sen bi hamiş olda bak gör daha neler yapacak sana inş.tadarsın en kısa zamanda onlarıda canımmmm

Back
X