- 21 Aralık 2009
- 33.531
- 18.233
- 498
aleyküm selam canım
kız onu demiyom hani odalara koyuyolar ya hava nemlendiricisiii
tamam ben de ondan bahsettim zaten.o kadar narin değilim ben diye.:1ninca:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aleyküm selam canım
kız onu demiyom hani odalara koyuyolar ya hava nemlendiricisiii
ELMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
dedik dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kötükedihüsokötükedihüso
tamam ben de ondan bahsettim zaten.o kadar narin değilim ben diye.:1ninca:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
krem sandın sandımdı
ya narinlikle ne alakası var bebklerin rahat uyuması için çok iyiymişde hamile kadınlardanda kullanana olmuş rahat nefes alıp veriyomuşsun geceleri
şöyle açıklıyım canımcım:haklısın bebekler için çok iyi havayı nemlendiriyo.özellikle kışın kaloriferli evlerde de kullanılması tavsiye edilir çünkü havayı kurutuyor ısıtma sistemlerimiz.ama ki beni o tarz şeyler etkilemiyor.anlatmadım ama güçlü hatunumdur vesselam
hayırlısı diyelim çok var daha sabır belki allah bir yol gösterir
YENİ DOĞAN BEBEĞİN GÜNCESİ:)
pazartesi, 08.00
sictim.
pazartesi, 08.45
gene sictim.
pazartesi, 09.36
i$edim.
pazartesi 10.20
kustum.
pazartesi 11.10
hem i$edim hem sictim hem kustum.
- 1. gun: bugun annemin karnindan ciktim. beni yesil bi ortu gibi biseye sarip bi suru bebegin oldugu bi odaya goturduler. orda beni basasagi tutup bisiler yaptilar. boyumu olcmusler, kiloma da bakmislar, arlarinda konusurlarken duydum. butun bunlar olurken odanin camekanli penceresinden iceri bakan bir grup insan aglasiyor ve bana sevimli hareketler yapiyorlardi. beni giydirip disari cikarttilar, sonra iki tane biraz daha yasli kadinin kucagina verdiler. anneannemle babaannemmis onlar, sonradan ogrendim. herkes ayy, oyy, uyy hii suna baakk gibi seyler soyluyor, sanirim cok sasirdilar.
herkes agliyor, anlamiyorum nooldugunu. hayir sevinmediyseniz geri gideyim ben?
bi odaya goturduler beni sonra. yatakta yatan yuzu gozu sis bi kadin vardi. tanidim hemen annemdi o benim. beni gorur gormez aglamaya basladi, kucagina verdiler beni, cok guzel bi kadin. mis gibi kokuyor, ama biliyo musunuz o da bana aynını soyluyor “mis gibi kokuyor benim bebegim” diye seviyor beni. babami da tanidim, caktirmadi ama o da agliyordu, gordum ben. cok mutluyum. herkes cok guzel, annemin memesinden gelen sutun tadi muhtesem. tam beceremiyorum ama icime cekince sut geliyo, bi de galiba biraz canini yakiyorum annemin. ama napiyim cok guzel, dayanamiyorum.
uykum geldi benim, uyuyacagim.
-2. gun: bugun hangi gun bilmiyorum zaten surekli uyuyorum. annemin sutu cok guzel. uyumak cok guzel. uykum geldi benim, uyuyacagim.
-3. gun: sut cok guzel. uykum geldi benim, uyuyacagim.
-4. gun: hmm sut. uykum ...
-5. gun: uyku
doktor işi halledıldı canım doktorum özele gıdıyomus dogumlara çok sükürrrr
doktor işi halledıldı canım doktorum özele gıdıyomus dogumlara çok sükürrrr
naneşeker nasılsın sesın soluğun çıkmıor canım
doğrudur canım herkezde bünye meselesi sonuçta bende kolay kolay hasta olmam mesela ama şu ilaç alamdığımız günlerde acaba faydası olurmu diye merak etmiştim
saol canım iyiyim sen nasılsın?geçmişi okuyorum sonra iş çıkıncada yazmaya fırsatım olmuyor ama aklım gözüm hep burda opuyorumnanaktan
şimdide gitme vakti geldi mesai bitti :lepi:
hepinizi öpüyorum şekerlerim yarın görüşürz hoşçakalın...
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben:gitme::gitme:
çok zor günler bekliyor aslında bizi çok zor:hulya: