• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
yapim canımcım senimi kırcam ama negatif çıkan markadan kaldı aynı marka demekki hassasiyeti belli ne bilim yaww

Sende de maşallah ne çok test var yahuuu sırnaşık şey Eczaneye gidip düzineyle mi istiyorsun neee!!!CADIARZU

Yaaa 1maksimum 10 dkdan sonra okumayın testleri;yanılma payı yüsek oluyor.Ben direk atarım.Sonra dönüp bakmam bile.

ya bu gece pek muhabbetlisiniz hayırdır? bekliyom valla öyle. su da bilg açık bırakıp kaçtı sanırım

kız msn'deydim ya kusura bakma :kedi:

Su, sen de en tepeye çıktın.Heycan doruktar sendeşimdi.İnşallah güzel haberler verirsin bize

ya ilk defa çıktım ama sabaha inerim kesin :)) heyecan varla yok arası :sinifsinif:

nihayet ya sesin çıktı suu

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

msn e yetişemiyo ooo :)))

evettt delikafadulden

Merhabalar!Geceniz üzel olsun;tekrardan kandiliniz mübarek olsun...

canım hoşgeldin size de hayırlı kandilleropuyorumnanaktan

Sende de maşallah ne çok test var yahuuu sırnaşık şey Eczaneye gidip düzineyle mi istiyorsun neee!!!CADIARZU

Yaaa 1maksimum 10 dkdan sonra okumayın testleri;yanılma payı yüsek oluyor.Ben direk atarım.Sonra dönüp bakmam bile.

Kesinlikle katılıyorum.Varsa dakikada çıkıyo zaten.Bundan iki üç ay önce bende de olmuştu bu acaba hali?? Çöpe merakla baktım,ikinci çizgi çıkmıştı.Ama fiyasko tabi :oklava:Boşa hevesleniyoruz,başka hiç bişey değil yani

herkese merhabalar, ben yeni üye sayılırım... bilgisi olan cevap verirse çok sevinirim.. adet tarihime var daha normal düzen 28 e göre 5 mart ama son 2 aydir 35. günleri görüp geçiyor nedense.. bu ay fark olarak 1 haftadir ara ara hissedilir bir sekilde kasıklarda sızı, sancı hareket gözlemledim ve ilk kez ara ara idrarımda koku ve renk olarak belirgin bir farklılık oldu.. sizce psikolojik midir?
sevgiler...

ya ilk defa çıktım ama sabaha inerim kesin :)) heyecan varla yok arası :sinifsinif:

Öyle deme. Ama kendini kaptırmaman da iyi bişey.Zaten varsa; sana deli gibi havalara uçmak kalır ,dimi ama
Hadi hayırlısı canım

herkese merhabalar, ben yeni üye sayılırım... bilgisi olan cevap verirse çok sevinirim.. adet tarihime var daha normal düzen 28 e göre 5 mart ama son 2 aydir 35. günleri görüp geçiyor nedense.. bu ay fark olarak 1 haftadir ara ara hissedilir bir sekilde kasıklarda sızı, sancı hareket gözlemledim ve ilk kez ara ara idrarımda koku ve renk olarak belirgin bir farklılık oldu.. sizce psikolojik midir?
sevgiler...

canım psikolojikte olabilir tabii ama bunu dr. kontrolünde anlarsın kesin olarak. bir sürü şeyde olabilir. değil mi?

Öyle deme. Ama kendini kaptırmaman da iyi bişey.Zaten varsa; sana deli gibi havalara uçmak kalır ,dimi ama
Hadi hayırlısı canım

evet canım ya işallahhh bakalım hayırlısı sağoll :1hug:

Back
X