Az önce ipek söyledi anestezisiz olacakmış o yüzden biraaz canı yanacak
aslında ben olsam söylerdim o sırada burda deildim belkide vazgeçtiğini görmedim
yani 500tl verecek işlem için zaten anestezi içinde en fazla 150tl verecekti..
ama ağrı eşiği yüksekse canı çok yanmamıştır belkide bilemiyorum
ama adı üstünde yakıyolar cayır cayır kim olsa canı yanar benneyaptımki
Good Morning !!! How Are You?
günaydınnnn
günaydın:hulya:
ipek şu kazak öreni görünce :hulya:aklıma geldi kayınvalidem biizim olmayan bebk için bi iki ay önce hırka örmüş eşimin doğum gününde hediye etcekmişş hani geç kaldınız diye laf atacakmış dün hırkayı bana verdi bende dedim hangi ara yaptınnn daha yeni söyledim ben anlatınca hem utandım hemde güldüm valla dedimki bakkk kısmet olmadı sana kaydirigubbakcemile3(laf sokmak)
ipek şu kazak öreni görünce :hulya:aklıma geldi kayınvalidem biizim olmayan bebk için bi iki ay önce hırka örmüş eşimin doğum gününde hediye etcekmişş hani geç kaldınız diye laf atacakmış dün hırkayı bana verdi bende dedim hangi ara yaptınnn daha yeni söyledim ben anlatınca hem utandım hemde güldüm valla dedimki bakkk kısmet olmadı sana kaydirigubbakcemile3(laf sokmak)
good moorning teacher...fine thanks,and youu???
kendimi okulda gibi hissettim.. kafamçokkarıştı güzel türkçemizi kullanalım lütfen.... zemuszemus
günaydınnnn
GÜnaydın herkese
ay ne güzel yaaa...ya kızlar yaaa.bende bu stres bu moral bozukluğu varken bebek benim için hayal... mafoldumben mafoldumben
sa kızlar hayırlı cumalar cümletenn
ay ne güzel yaaa...ya kızlar yaaa.bende bu stres bu moral bozukluğu varken bebek benim için hayal... mafoldumben mafoldumben
aaaa yok öyle olumsuz düşüncelere kapılmakklava: sen herşeyi böyle düşünürsen stresten kendini mahfedersin..bak karasuya kız aylardır ugrasıyor hep bi sorun cıkıyo ama kız umudunu zerre yitirmiyor hep pozitif sende böyle olmalısın canım...ne kadar stresten uzak o kadar yakın bebişlerimizin gelmesi... yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?