Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Az önce ipek söyledi anestezisiz olacakmış o yüzden biraaz canı yanacak

eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile yarasından kurtulsun sağlıklı olsunda acı gelip geçer sonuçta bak hemen yarın oldu... operasyonu atlattı... güzel haberlerle gelsin inş :Saruboceq:

bilmem moralini bozup korkutmak istemedim.150 tl de bişey değilmiş.narkoz parası diyince daha çok geliyo insanın aklına nedense.bugün için uğramaya çalışıcam falan demişti zaten raporlu evden girmeye çalışırım diyodu.

kızlar ya bi uykum var bi uykum var.ağzım yırtılacak esnemekten.sanki sabaha kadar beşik sallamış gibiyim.akşam da bi ordu misafir varkafamçokkarıştı

günaydın:hulya:

ipek şu kazak öreni görünce :hulya:aklıma geldi kayınvalidem biizim olmayan bebk için bi iki ay önce hırka örmüş eşimin doğum gününde hediye etcekmişş hani geç kaldınız diye laf atacakmış dün hırkayı bana verdi bende dedim hangi ara yaptınnn daha yeni söyledim ben anlatınca hem utandım hemde güldüm valla dedimki bakkk kısmet olmadı sana kaydirigubbakcemile3(laf sokmak)

ay içim bi tuhaf oldu beren yaaa.o nedir öyle..dün dedim ya benden bi kültür aldılar mahvoldum..yakma işi dahada betermiş..belirtilerini anlatırmısın biraz..gerçi ilişkiden sonra kan gelmesi nerdeyse %100 bi sorun olduğunu gösteriyor.karasuda demişti..bazen kanmı geliyo demişti..akıntımı ne...bende hemen pimpirikleniyorum..acaba bendede varmı diye... kafamçokkarıştı

ayy ne kadar gıcıklar.belki sizi gaza getirme niyetiyle söylenmiş iyi niyetli olabilir ama erkek anası diyince iyi niyet aramıyorum ben.şakkıdı

ay ne güzel yaaa...ya kızlar yaaa.bende bu stres bu moral bozukluğu varken bebek benim için hayal... mafoldumben mafoldumben

ay ne güzel yaaa...ya kızlar yaaa.bende bu stres bu moral bozukluğu varken bebek benim için hayal... mafoldumben mafoldumben

aaaa yok öyle olumsuz düşüncelere kapılmak klava: sen herşeyi böyle düşünürsen stresten kendini mahfedersin..bak karasuya kız aylardır ugrasıyor hep bi sorun cıkıyo ama kız umudunu zerre yitirmiyor hep pozitif sende böyle olmalısın canım...ne kadar stresten uzak o kadar yakın bebişlerimizin gelmesi... yerimseniben

baksana..şimdiden hesap yapıyorum..muhtemel yumurtlama tarihimde eşim yanımda olmayacak.ben heray onumu düşünücem bide..acaba bu ay denk gelecekmi..acaba olacakmı..bilmemne........ mafoldumben mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…