• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
heyyyyyyyyy kızlarrrr.sonuçları öğrendim şimdi telefondan...düşmüşşşşş prolaktin denen uyuz hormon.. :lepi: prolaktin 0.2,, fsh 4.7,, lh 7.2....nasıl????yorumlayın bakim..çokmu düşmüş bu seferde..azcık stres yapıyım yükselsin... kaydirigubbakcemile3
harika bi haber bu.hayırlı olsun canım

merhaba kızlar hayrlı cumalar herkese

dün çok rahatsızlandım ve erken çıktım işten annemlere gidip dinlendim sonra beni evime bıraktılar
gecede çok ağrım oldu uyyamadım e sabahta kalkamadım yarım saat fln oluyo işe geleli
ancak foruma girebildim şu an iyiym çok şükür
sizler naıslsınız bakalım boshayallersmile

hepınıze teŞŞekkÜr ederım..ıyı dıleklerınıze...ya ben Şuan hastayım..ama bıttı gb bıŞeyy..21ınde olmuŞtum ıŞte..eŞım yarın gelebılır..yumurtlama ıÇın Çok erken deĞılmı..hanı hastalıktan hemen sonra hamılelık ıhtımal olurmu sızce ??

dün çok rahatsızlandım ve erken çıktım işten annemlere gidip dinlendim sonra beni evime bıraktılar
gecede çok ağrım oldu uyyamadım e sabahta kalkamadım yarım saat fln oluyo işe geleli

hoşgeldin ayşecim...sanada hayırlı cumalar...
çok geçmiş olsun canım..iyi olmana sevindim...aman kendine çok dikkat et canım ya... :1hug:

AY hoşgeldin ben de nerde bu kız diyordum.dikkat et kendine canımcım,sen sağlıklı olcan ki bebiş rahat olsun.

hepİnİze teŞŞekkÜr ederİm..İyİ dİleklerİnİze...ya ben Şuan hastayım..ama bİttİ gb bİŞeyy..21İnde olmuŞtum İŞte..eŞİm yarın gelebİlİr..yumurtlama İÇİn Çok erken deĞİlmİ..hanİ hastalıktan hemen sonra hamİlelİk İhtİmal olurmu sİzce ??

değerlerinin düzelmesine sevindim canım inşallah bebişte gelir tüm bunların üstüne :)

hoşgeldin ayşecim...sanada hayırlı cumalar...
çok geçmiş olsun canım..iyi olmana sevindim...aman kendine çok dikkat et canım ya... :1hug:

hoşbulduk nanecim :) sağol canım sanırım bebiş büyüdüğü için oluyo bu kasılmalar
sırt ağrıları ama genede dayanamıyorum uzanmak dinlenmek istiyo insan şu an daha
iyiyim inşallah :)

AY hoşgeldin ben de nerde bu kız diyordum.dikkat et kendine canımcım,sen sağlıklı olcan ki bebiş rahat olsun.

sağlığım yerinde de çok ağrım var ya....geçen cumartesiden beri hiç yaramazlık yapmadık
ama 2 gündür geliyo gene leke leke doktora gidiyorum kanaman yok canım diyo
anlayamadım bi türlü bu lekelerden korkmalı mıyım ? korkmamalı mıyım ?
o takılıyo kafama

bak şimdi bizim de aynı,benim eşim de herşeyi kendisi yaptı evlenirken.sevgili babası biricik oğunun düğününe el gibi geldi.yani o kadar da gelmeseydi keşke gerek yoktu menü işgal etmesine.bir de bi kere evleniyoruz herşeyin iyisi güzeli olsun mantığıyla biz de çok borca girdik.bitti de yani allaha şükür ama ki onun yaptğı yanına kar kaldı.yani benim babam olsa inan arabasını satar kardeşime alırdı bişeyler.bunlar da yetmiyo gibi kargalar gibi azını açıp bekler ordan bura yanlışlıkla lokma düşer mi diye.durumu da iyi yani,emekli maaşı var tarlası var fırını var daha ne olsun.hala para da para para da para.bişey diyemiyorum başına gelmeyen anlamaz.

ayy size kendi hikayemi anlatayım o zaman beterin betreini görün. daha nişanlıyız. evlilik için gün alıcaz o ara biraz paramız var diye kredi çekip ev alalı dedik. düğün içinde sade bir nikah istiyoruz ama anne babalar uzaktan gelenler falan var olmaz diyorlar... biz bankada babam kayınpederim eşim 4 kişiyiz. ikimiz ortak olduk eşimle, kefil istediler bizden bi tane...babası kaçtı gitti eşimin bankadan. benim babamda evli olmamamıza rağmen geldi imzayo attı 100.000tl ye! ve emekli bir öğretmen maaşı var o kadar yani adamcağızın. neyse günler geçti düğüne 1 hafta kala, bi tatsızlık çıkıyor evde eşime küsüyor babası. düğünede gelmedi, nikahada gelmedi, takıda takmadı, bir tek şey için bize maddi-manevi yardım etmedi. 2 sene 2 ay oldu evleneli, şu anda yüzyüze bakıyor, konuşuyoruz adamla. bu seferde diline erkek torunu dolamış. bebel erkek olursa tüm mal varlığı onun olacakmış!!! :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

yrgunluktan değil mi sancıların ağrıların... dikkat et canımcım bebişine...

ayy size kendi hikayemi anlatayım o zaman beterin betreini görün. daha nişanlıyız. evlilik için gün alıcaz o ara biraz paramız var diye kredi çekip ev alalı dedik. düğün içinde sade bir nikah istiyoruz ama anne babalar uzaktan gelenler falan var olmaz diyorlar... biz bankada babam kayınpederim eşim 4 kişiyiz. ikimiz ortak olduk eşimle, kefil istediler bizden bi tane...babası kaçtı gitti eşimin bankadan. benim babamda evli olmamamıza rağmen geldi imzayo attı 100.000tl ye! ve emekli bir öğretmen maaşı var o kadar yani adamcağızın. neyse günler geçti düğüne 1 hafta kala, bi tatsızlık çıkıyor evde eşime küsüyor babası. düğünede gelmedi, nikahada gelmedi, takıda takmadı, bir tek şey için bize maddi-manevi yardım etmedi. 2 sene 2 ay oldu evleneli, şu anda yüzyüze bakıyor, konuşuyoruz adamla. bu seferde diline erkek torunu dolamış. bebel erkek olursa tüm mal varlığı onun olacakmış!!! :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

aahh pembe ahhhh..ben de detayına insem neler çıkar da boşver diyorum.olaylar hemen hemen yakın seninkiyle benimki.benim kayınpederim de gelmeseydi daha ii olurdu düğüne yani başından sonuna kadar bi bardak olsun yardım etmedi.seninki en azından erkek toruna malını veriyo da benimki erkek olsaydı adımı koyun diyodu bi de biz bişey takacaz adama yakında o bizim bebeğe takmamak için gelmez de .geleceği zaman çünkü tel açıp yol parası istiyo oğlundan ben de çok meraklıydım gelmesin falan oluyorum.bakalım merakla bekliyoruz dedesi ne takacak evin en son küçük torununa.

hoşgeldin canım aman dikkat et kendine
benimde bulantım var dünden beri midem çok bulanıyo :sinifsinif:

bimiyorum ki neden kasılma oluyo daha çok bide ona sırt ağrısı eklenıyo :)

benim belimin sol tarafımı kasıyo sadece. doktor kasılmalar olur dedi çünkü. bir iki gün bacağımın içe doğru olan tarafındada kasılma vardı benim.bebeğin yeri büyüdükçe bu kasılmalar artar dedi. benim rahmim portakal kadar olmuşsa seninki 2 portakal belkide....

bimiyorum ki neden kasılma oluyo daha çok bide ona sırt ağrısı eklenıyo :)

canımcım bebişin büyüyo baskı yapıyo beline karnına.annesine tutunuyo büyürken.çok normal canım kanama olmadığı sürece Allah korusun.

Selam kızlarr.....

Karasunun operasyonu ne oldu?
Berenin tüp bebk olayınd gelişme var mı çok merak ettim!!Bilgisi olan var mı?

hepİnİze teŞŞekkÜr ederİm..İyİ dİleklerİnİze...ya ben Şuan hastayım..ama bİttİ gb bİŞeyy..21İnde olmuŞtum İŞte..eŞİm yarın gelebİlİr..yumurtlama İÇİn Çok erken deĞİlmİ..hanİ hastalıktan hemen sonra hamİlelİk İhtİmal olurmu sİzce ??

Prolaktininin düşmesine çok sevindim çekercim :) Artık eşin de gelsin başlayın çalışmalra :)

hey,good morning.we're all fine.How about u?kaydirigubbakcemile3

I am very , happy , very good hihoyyyt hihoyyyt

good moorning teacher...fine thanks,and youu???
kendimi okulda gibi hissettim.. kafamçokkarıştı güzel türkçemizi kullanalım lütfen.... zemuszemus

canımcım ben şimdi yazdım diye güzelim türkçemize lafmı etmiş oldum anlamadım ki :uhm:

Türküz ama yabancı dil bilmiyecekmiyiz ayrıca ben arnavutumda arnavutçadamı konuşmayim :olmaz:

aahh pembe ahhhh..ben de detayına insem neler çıkar da boşver diyorum.olaylar hemen hemen yakın seninkiyle benimki.benim kayınpederim de gelmeseydi daha ii olurdu düğüne yani başından sonuna kadar bi bardak olsun yardım etmedi.seninki en azından erkek toruna malını veriyo da benimki erkek olsaydı adımı koyun diyodu bi de biz bişey takacaz adama yakında o bizim bebeğe takmamak için gelmez de .geleceği zaman çünkü tel açıp yol parası istiyo oğlundan ben de çok meraklıydım gelmesin falan oluyorum.bakalım merakla bekliyoruz dedesi ne takacak evin en son küçük torununa.

takıcam ben ona takı... torununu göstermicem... ben boğa burcuyum. kinimden korkulur...
düğüne gelmeseydi diyosunda, kocişimin boynu nasıl büküktü anlatamam. içim burkuluyo hala düşününce. şam babası ama baba işte! olması yeterliydi sadece. bak sinirlerim oynadı şimdi düşününce...

Back
X