• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
merhabalr kızlar

ben çok hastayım sabah acıle göturdu eşim benı okula da gıdemeedım tansıyonum baya düşmüştu buyuk 8 küçük 5 idimafoldumben dönup duruyodum ayakta duramıodum serum verdıler evde dınlenıorum bı bakayım neler yaptığınıza dedım .... bıraz önce de eşimın ark eve gelıp kan aldı benden kan testlerıne bakılacak bu arada bebişe de bakalım dedı dr belkı vardır ona gore ılaç verılır eger bşey çıkarsa snçlarda dıe ....ınş sonuçlarımda bşeycık çıkmaz ınş. göbüşümde de bebiş vardır .adetıme de 3-4 gun vardı ama hayırlısı

ay canım tansiyon öyle oluyo işte tam zamanı....
allahım hadi inşallah yaaa!!!!
hasta olmana sewindim bakk!!!!!:teytey:

evet yaa cinsiyet 12. haftadan sonra öğrenilri diyolar göstertirse tabii :)
ama dün kocişim diyo kızımız olcakmış gibi hissettim birden diyo :)
hayırlısı olsun :)
kzı veya erkek hangisiyse mavi veya pembe patik alıcam bi kutuya paketlıycem
kızımız geliyor aşkım yazıcam veya oğlumuz geliyo yazıcam göndericem iş yerine
inşallah tabii söylemeden dayanabilirsem kaydirigubbakcemile3

valla yaa harbiden ben geçmişi cookıelerii ne varsa siliyom temızlıyom gitmeden
Allah muhafaza girerler fln pc ye rezil oldguum andır kaydirigubbakcemile3

12. hafta ve kısa vadede yakın gelecek çok erken cinsiyet için sadece usta doktorlar tahminde bulunuyolar,o da zaten %50 tutar.ama 4.aydan sonra çıkar ortaya.şu da kesinki şurdan da anlarsın erkekler çabuk hareket ediyor,erkek anneleri 3,5 hareketleri hissettiklerini söylüyorlar kız anneleri 5. aydan sonra hissediyor.yine erkekler çabuk açıveriyo utanma yok biliyosunuz kızlar saklıyo biz 5. ayın sonunda öğrendik.
eşinle gitmiyo musunuz doktora ayşe?

merhabalr kızlar

ben çok hastayım sabah acıle göturdu eşim benı okula da gıdemeedım tansıyonum baya düşmüştu buyuk 8 küçük 5 idimafoldumben dönup duruyodum ayakta duramıodum serum verdıler evde dınlenıorum bı bakayım neler yaptığınıza dedım .... bıraz önce de eşimın ark eve gelıp kan aldı benden kan testlerıne bakılacak bu arada bebişe de bakalım dedı dr belkı vardır ona gore ılaç verılır eger bşey çıkarsa snçlarda dıe ....ınş sonuçlarımda bşeycık çıkmaz ınş. göbüşümde de bebiş vardır .adetıme de 3-4 gun vardı ama hayırlısı

canım geçmiş olsun inşallah bişeyin yoktur ve inşallah bebişin vardır hayırlısı herseyin
canım dinlen yorulma

ayy canım ya tam sizin aşerme döneminizde çıkar zaten.tuza bata bata yersin can eriklericokacimcoook

sen ne diyosun ya tuza banıp banıp yersınmı ağzımın suyu aktı yemın ederim yaa ooff canım istedi bilmiyorumkismile

aksine öyle delirecek kadarda çekmiyo ki napsam acaba

kaydirigubbakcemile3 boshayallersmile

adam aksiyon arıyo demekkı bişey aşerde macera yaşasın yazık kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

genetik biopsi mi o ne ya nedne yapılıyo gebelıkle alakası var mı ?

canım doğum öncesi 3 şekilde bakılıyo bebeğe :
1-cvs kordon villus biopsisi en erken olanı bu (9. hafta-12.haftalarda)
2- amniosentes amnio sıvısından alınıyor yine aynı şekilde sadece sıvı bunda ve(14.- 16. hafta)
3-kordon sentez (en geç olanı bu 16.haftadan sonra)

ailede mongol luk vs. bişey warda biliniyorsa bu testler tarama testlerinden önce hatta kesin sonuçla ortaya çıkıyor.

ben en erken olanı seçtim. bebekten ayrılmak zor olucak ...

canım o nedemek öyle bebekten ayrılmak fln hiçbişeyin çıkmaz inşallah ve
bebeişini kucağıan sağlıkla alırsın canım güzel düşün güzel oslun opuyorumnanaktan

ay canım tansiyon öyle oluyo işte tam zamanı....
allahım hadi inşallah yaaa!!!!
hasta olmana sewindim bakk!!!!!:teytey:

yoğunum bu ara belkı ordan kaynaklanıo hıç umıtlenmıorum yanı ama tabıkı allahım hayırlı bır sağlıklı bır bebek göbüşüme de koyduıysa eğer dunyanın en mutlu kadını olurum yaaaaa:1rolleyes: ama tabıkı de yoksa çalışmlara devam edeceğiz allahtan asla umıdımı kesmem :Saruboceq: boyle ateş basıo şu an banaaaaaaaaaaaaaaa sabah da donuyordu kıçım başım yhaaaaaaaaaaaa:oklava::oklava:

canım geçmiş olsun inşallah bişeyin yoktur ve inşallah bebişin vardır hayırlısı herseyin
canım dinlen yorulma

sen ne diyosun ya tuza banıp banıp yersınmı ağzımın suyu aktı yemın ederim yaa ooff canım istedi bilmiyorumkismile

kaydirigubbakcemile3 boshayallersmile

canım o nedemek öyle bebekten ayrılmak fln hiçbişeyin çıkmaz inşallah ve
bebeişini kucağıan sağlıkla alırsın canım güzel düşün güzel oslun opuyorumnanaktan

hadi yabilmiyorumkismile
ben söyledim benim de canım çekti zaten.
kusura bakmayın kızlar yaaaaboshayallersmile

merhabalr kızlar

canımmm geçmiş olsunn..üzülmek yok
üzülmek yok..
üzülmek yok...
:teselli:

12. hafta ve kısa vadede yakın gelecek çok erken cinsiyet için sadece usta doktorlar tahminde bulunuyolar,o da zaten %50 tutar.ama 4.aydan sonra çıkar ortaya.şu da kesinki şurdan da anlarsın erkekler çabuk hareket ediyor,erkek anneleri 3,5 hareketleri hissettiklerini söylüyorlar kız anneleri 5. aydan sonra hissediyor.yine erkekler çabuk açıveriyo utanma yok biliyosunuz kızlar saklıyo biz 5. ayın sonunda öğrendik.
eşinle gitmiyo musunuz doktora ayşe?

evet canım haklısın aslında öyle hemen belli olmuyo ama bakarsın anlaşılır :)
eşimle gitmiyoruz onun işi biraz uzakta beşiktaşta 1 saatlık izin alsa zaten gelip gitmesi
2 saat onun için ben kendim gidiyorum ama o da gelmek istiyo anlatıyorum evde
hareket ediyo fln diye bend gelkseydım keşke keşke gelseydım diyip duruyo :)
aşkım benim yhaa evet kızın çok geç belli oluyo göstertmıyo cadılar naz yapıyolar kaydirigubbakcemile3

nerde bu millett

carem, ELSON, gokcegokce, ipek26, kontes26, lucky88

nerde pijamalrııı kaydirigubbakcemile3

nerde bu millett

carem, ELSON, gokcegokce, ipek26, kontes26, lucky88

nerde pijamalrııı kaydirigubbakcemile3

ben burdayım annemle konuşuyordum telde annem de uzuldu baya yaaaa solemıcektım anneme ama sesımden anladı tabı bu saatte derste olmalıydım bır de ondan anladı evde olduğumu ...uffff annem de kafasına takacak şimdı tansıyonun nıe düşüo falan dıo off offffeyvahedigeldismile

ya arkadaslar hamile olmak neden bukadar zor :(

hamile kalmak mı ? hamile olmak mı ?

ben burdayım annemle konuşuyordum telde annem de uzuldu baya yaaaa solemıcektım anneme ama sesımden anladı tabı bu saatte derste olmalıydım bır de ondan anladı evde olduğumu ...uffff annem de kafasına takacak şimdı tansıyonun nıe düşüo falan dıo off offffeyvahedigeldismile

anne yüreği işte canım :) napsın

kızlar yaaa diğer forumlarda gezindimde biraz...tsh hormonuda gebeliği etkiliyomuş..ona baktırmadım ben..hiç duydunuzmu siz... bilmiyorumkismile

kızlar yaaa diğer forumlarda gezindimde biraz...tsh hormonuda gebeliği etkiliyomuş..ona baktırmadım ben..hiç duydunuzmu siz... bilmiyorumkismile

canım 4 yıllık evliyim hiç bi test yapmadım dr gitmedim dört aydır korunmuyorduk yine test mest yok hamile kaldım he olmasa giderdim yaptırırdım hemen böyle kafanı bozma bunlarla
testlerin ne anlama geldiğini yeni öğreniyorum ben daha ben her duyduğuna inanma her duyduğunuda yapma ilk önce çalış olmazsa yap
kusura bakma kızdıysan bana beren bugünlük görevi bana devrettikaydirigubbakcemile3

canım 4 yıllık evliyim hiç bi test yapmadım dr gitmedim dört aydır korunmuyorduk yine test mest yok hamile kaldım he olmasa giderdim yaptırırdım hemen böyle kafanı bozma bunlarla
testlerin ne anlama geldiğini yeni öğreniyorum ben daha ben her duyduğuna inanma her duyduğunuda yapma ilk önce çalış olmazsa yap
kusura bakma kızdıysan bana beren bugünlük görevi bana devrettikaydirigubbakcemile3

tamam be tamam... :dilcikar:

canım kontese katılıyorum herseyi doktordan bekleme evet sende araştır öğren dikkat et
ama takma kafana herkes bişeyelr söylüyo zaten :)

hamile olmak adet geciksin diye beklemek ya gelirse geldiginde uzulurum sanirim :(((

canım herşeyin hayırlısı bi rahatsızlıgınız yoksa zamanı değil demekıı kı olmuyor

regl olursanda üzülme lütfen pozitif olman lazım :) moralın yüksek olsun rahatla

gökçe geçmiş olsun canımmm neden düşüyoki tansiyon yoksa bişemi varrrr
bılmıorum ama yok sanırım olsa belırtılerı olurdu az da olsa 2 ya da 1 mart adet gunum çok youluorum bu ara belkı ondan da olabılır zaten kan alındı hamıleliğe de bakacaklar ama asla umıtlenmıorum yuce rabbım bılır hayırlısı :Saruboceq:

Back
X