• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bılmıorum ama yok sanırım olsa belırtılerı olurdu az da olsa 2 ya da 1 mart adet gunum çok youluorum bu ara belkı ondan da olabılır zaten kan alındı hamıleliğe de bakacaklar ama asla umıtlenmıorum yuce rabbım bılır hayırlısı :Saruboceq:

belkide olur ha inş.yerimseniben

hayırlısı olsun canım...stres yapma..azarlarlar yoksa bunlar seni... (şu kontes denen kızla ayşe...) :dilcikar:

lülülülülülülülülülülülü

biliyorum canım..bilmezmiyim..sıkıntıdan takılıyorumm.uykum geldi...çatçak yer arıyorum... lülülülülülü lülülülülülü

:1hug::1hug:

^destekci anne adayi nedemek ????

:roflol::roflol::roflol:bize destek oluyo iştee
biz daha bu topik de yokken hamile kaldıda ondan

of of of tuvalete gittim öğrüyorum boş midem kan geliyo boğaızm tahriş oluyo galiba öğürdükçe

bakıyorum alttanda kan gelmiş hemde kırmızı pembede değil napayım şaşırdım çok kötüyüm

ağrım yok şu an ama kan gelmiş daha çarşamba gunu gittim doktora ooff napiyim ben :gitme:

önce bi sakin ol

sonra hemen doktorunu ara ve anlat kan nie gelmiş ki acep ihmal etme ara bakalım ne dicek

inşallah kızlar hayırlısı dıorumben her zaman varsa vardır hayırlısı neyse o olsun dıorum cümlemiz için içinde de benım içinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:

fatş başlıorum hadııııııııııııııııııııı

evreşe yolları daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarr daaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bana bakma benım yarım vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar hobbbbbbaaaaaaaaaaaaaaaa:teytey:

fatş başlıorum hadııııııııııııııııııııı

evreşe yolları daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarr daaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bana bakma benım yarım vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar hobbbbbbaaaaaaaaaaaaaaaa:teytey:

:dance::dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

ayh şu atv de ızdıvaç programına bızım edebyt fak bızım bı ust donemden olan kız katılmış sumusğun tekıydı yahu ınanamıorum neler dıo delikafadulden

önce bi sakin ol

sonra hemen doktorunu ara ve anlat kan nie gelmiş ki acep ihmal etme ara bakalım ne dicek

doktorum doğumhanedeymiş :( başka bi doktor yardımcı oldu anlattım daha çarşamba

günü hastanedeydım sorun yok dmeıstınız dedim önemlimidir dedim gel bakalım

belli olmaz her an herşey yaşanabilri dedi :( :( :(

Allah ım ya izinde alamam dün eren çıktım bugun geç kaldım rahatsızım diye

izin alamam iş çıkışı gitmem lazım :( devamlı yoğun değil az az geliyo

of of of tuvalete gittim öğrüyorum boş midem kan geliyo boğaızm tahriş oluyo galiba öğürdükçe

bakıyorum alttanda kan gelmiş hemde kırmızı pembede değil napayım şaşırdım çok kötüyüm

ağrım yok şu an ama kan gelmiş daha çarşamba gunu gittim doktora ooff napiyim ben :gitme:

canım sakin ol hemen korkma inş önemli bir şey değildir ama doktorunu ara hemen o yönlendirri seni

bizim kuzendede oluyodu baktir ama cokta korkma rahimde yerlestigi icin arada böyle geliyomus kan :( :( :( korkma ama iyi dusun iyi olsun

Son düzenleme:
doktorum doğumhanedeymiş :( başka bi doktor yardımcı oldu anlattım daha çarşamba

canım hemen kötü düşünme işallah birşey yokturr,yine izin al ya nolcak sanki bilmiyorlar mı hamile olduğunu biraz anlayışlı olsunlar :teselli:

ama ihmal etme 2 saat kaldı azıcık dayanacaksın dikkat çok hareket etme bişi yokturda tedbirli olmakta fayda var

Back
X