su cum ınşallah oyledır ama ben umılenmıorum açıkcası ama allahtan umıt kesılmez ınşallah hamişimdır daha sonuç falan gelmedı yanı :Saruboceq:
tabiki canım ya işallah gelmiştir meleğinn opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
su cum ınşallah oyledır ama ben umılenmıorum açıkcası ama allahtan umıt kesılmez ınşallah hamişimdır daha sonuç falan gelmedı yanı :Saruboceq:
ipek arkadaşımız ilk geldiğinde zaten hamileydi 5 aylık biz de ismini nereye yazsak diye düşünürken smart arkadaşımız bizi destekleyen anne adayı olarak yazdı yerimseniben
bılmıorum ama yok sanırım olsa belırtılerı olurdu az da olsa 2 ya da 1 mart adet gunum çok youluorum bu ara belkı ondan da olabılır zaten kan alındı hamıleliğe de bakacaklar ama asla umıtlenmıorum yuce rabbım bılır hayırlısı :Saruboceq:
hayırlısı olsun canım...stres yapma..azarlarlar yoksa bunlar seni... (şu kontes denen kızla ayşe...) :dilcikar:
biliyorum canım..bilmezmiyim..sıkıntıdan takılıyorumm.uykum geldi...çatçak yer arıyorum... lülülülülülü lülülülülülü
^destekci anne adayi nedemek ????
of of of tuvalete gittim öğrüyorum boş midem kan geliyo boğaızm tahriş oluyo galiba öğürdükçe
bakıyorum alttanda kan gelmiş hemde kırmızı pembede değil napayım şaşırdım çok kötüyüm
ağrım yok şu an ama kan gelmiş daha çarşamba gunu gittim doktora ooff napiyim ben :gitme:
önce bi sakin ol
sonra hemen doktorunu ara ve anlat kan nie gelmiş ki acep ihmal etme ara bakalım ne dicek
fatş başlıorum hadııııııııııııııııııııı
evreşe yolları daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarr daaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bana bakma benım yarım vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar hobbbbbbaaaaaaaaaaaaaaaa:teytey:
:kedi::kedi::kedi::kedi: yaaaa ama gülmeyin bilmiyodum hem ögrenmek degil bilmemek ayip :gitme:
önce bi sakin ol
sonra hemen doktorunu ara ve anlat kan nie gelmiş ki acep ihmal etme ara bakalım ne dicek
of of of tuvalete gittim öğrüyorum boş midem kan geliyo boğaızm tahriş oluyo galiba öğürdükçe
bakıyorum alttanda kan gelmiş hemde kırmızı pembede değil napayım şaşırdım çok kötüyüm
ağrım yok şu an ama kan gelmiş daha çarşamba gunu gittim doktora ooff napiyim ben :gitme:
su net gidio msn açamıyom
doktorum doğumhanedeymişbaşka bi doktor yardımcı oldu anlattım daha çarşamba
günü hastanedeydım sorun yok dmeıstınız dedim önemlimidir dedim gel bakalım
belli olmaz her an herşey yaşanabilri dedi![]()
![]()
Allah ım ya izinde alamam dün eren çıktım bugun geç kaldım rahatsızım diye
izin alamam iş çıkışı gitmem lazımdevamlı yoğun değil az az geliyo
doktorum doğumhanedeymişbaşka bi doktor yardımcı oldu anlattım daha çarşamba
günü hastanedeydım sorun yok dmeıstınız dedim önemlimidir dedim gel bakalım
belli olmaz her an herşey yaşanabilri dedi![]()
![]()
Allah ım ya izinde alamam dün eren çıktım bugun geç kaldım rahatsızım diye
izin alamam iş çıkışı gitmem lazımdevamlı yoğun değil az az geliyo