Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ayşeden küçük biri çıktı sonunda.
berennnn nerdesin komplekseeee giriyorummmmm:hulya:

ipek berene msn den yazdım bu yazdıgını cevabını yolluyom sana

"-selam söyle gelirsem alcam ayağımın altına"

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

canum ulker ın golden antep fıstıklı çıkolatası çektı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pofsssssssssssss-tatlicadiarzu-

fatoşum ben de 84 luyum 30.ağustos zafer bayramı he heeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyturkbayragi

anuum başak burcu dimi kızkardeşimde 25 ağustos :)

başaklarda güzel olur heee etine dolgun olur bööle ele gelen hatun olur

bilmiyo sen öyle misin ama sırnaşık şey

ipek berene msn den yazdım bu yazdıgını cevabını yolluyom sana

"-selam söyle gelirsem alcam ayağımın altına"

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol::roflol:
napıyım en az 4 yaş oynuyo sizinle o da seninle gerisini saymıyorum bile.80 liyim ben anacım:kedi:
sen de selam söyle buarada çabuk gelsin.

:roflol::roflol:
napıyım en az 4 yaş oynuyo sizinle o da seninle gerisini saymıyorum bile.80 liyim ben anacım:kedi:
sen de selam söyle buarada çabuk gelsin.

amannnn yaşın ne önemi var yeri gelioz her haltımızı konuşuoz önemli olan muhabbet edioya olabilmemiz ben bazen 45 50 hissediom kaydirigubbakcemile3

ben başak burcuyum bu bırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ulkerı tek geçerım harıka ve çok sağlıklı bırebır gıttım gordum bazı tesıslerını tertemız ıkııııııııııııııııııııııııııı

amannnn yaşın ne önemi var yeri gelioz her haltımızı konuşuoz önemli olan muhabbet edioya olabilmemiz ben bazen 45 50 hissediom kaydirigubbakcemile3

30 a 1kalsın da göreyim seni.yaşlandık yaaaa.
20 yaşında falan nasıl özenirdik büyümeye.şimdi kadınların neden yaşını küçülttüklerini çok ii anlıyorum.eşim ikinci çocuk hesabı yaparken bile 5-6 senemiz var diyo acaip bozuluyorum.25 imde falan anne olsaydım eğer şimdi ikinci olurdu.eyvahedigeldismile

ya benim patroş geldim 30 yaşında anam bi depresyon bi depresyon "anammm dedim sı...tık." zamanla zamala bende de başladı.
en son aklım başıma geldi dedimki sı..cam bi tarafına yeter 25 yaşında 30 yaş sendromu yaşattın kendine gel allahtan geçiyo zamanla

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…