• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
anladim canim buarada nick biraz uzun manasi ruhum sana kurban olsun demek arapca
gercek ismimde irem

Hoşgeldin aramızaaaaaaaaaa :lepi:
Ahhhh beee canım nicki buly:lepiurken düşünseydin ya bunu! :( Benim gibi isim özürlü biri nası tutsun şimdi aklıdna iremi :gitme: sırnaşık şey

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: Herkes performansı yüksek çalıştı hihoyyyt
Bizim gibi yatmadılar canımcım ;)

bizde leylek bekleyelim nolce senle benim bu halimiz yaa :gitme:

Hoş çok memnunum bu halden ama bebek gelmiyo tek sıkıntısı bu :roflol:

merhaba benim adetim 17 gün gecikmişti düzensiz adetim var korunmasız bi ilşki yaşadım ama hala kızım boşalma çok az oldu neyse ben doktara gittim 17 gün gecikince kist var dedi kan tahliliyaptı 1.20 çıktı vew diane 35 kullandım 2 ay adet oldum toplamda 3 aydır düzenli oluyorum hamiş degilim dimi lütfen bi yorum 2 ayın sonunda ilacı kesti kist yok dedi ultrasonla bakltı 4 ay oldu şimdi ama içim rahat degil kilo aldım sanki gögüslerim büyüdü diane 35 ten olabilirmi 2 ay kullandım

:roflol: :roflol: Çoğalalım napalım yoksa hamişlerden az duruma düşcez

listenin altı çoğalıyo biz bekliyoz

Ha!Bu arada bizim listeyi kabartmak için çalışacağına şeref trübününe inmeye çalışsan şimdiye inmiştin :roflol: (şaka)

Azmini destekliyorum;azalmayalım yahuuuuu :sm_cool: Her şeref trübününe geçenin yerine brini ekleyelim :)

almanyadaki is yerindeki bi arap arkadsaim demisti
niyekine ?

duhi = kurban

duhike = sana kurban (ke ektir ve erkek içindir , ki denrise bayan için "sana" anlamı taşır)

ruhi = ruhum

islam = islam demek islam dini (tabii mana olarak huzur doğru yol gibi anlamalr taşır)

sen düşün

bende arapça gramer görüyorum

halk arasında tabii ki dikkat edilmez gramer kurallarına ama dediğin gramer açısından

doğru bile olsa şöyle doğru olur

"ruhum islama kurban" ama çok bozuk bi gramerle olur ancak

merhaba benim adetim 17 gün gecikmişti düzensiz adetim var korunmasız bi ilşki yaşadım ama hala kızım boşalma çok az oldu neyse ben doktara gittim 17 gün gecikince kist var dedi kan tahliliyaptı 1.20 çıktı vew diane 35 kullandım 2 ay adet oldum toplamda 3 aydır düzenli oluyorum hamiş degilim dimi lütfen bi yorum

3 aydır düzenli adet görüosan nasıl hamiş olacan
kan testinde negatif

zaten öle kolay dil hamile kalmak sıkıntı yapma a.s

Sence ne demek Ayşecim?

deminde yazdığım gibi smartcım arap bi arkadaşı söylemiş ireme bunu

halk arasında gramere dikkat edilmez ve böyle söylenmiş olabilir fakat doğru bile olsa , anlamı

"ruhum sana kurban" değil "ruhum islama kurban" anlamına gelir

bizde leylek bekleyelim nolce senle benim bu halimiz yaa :gitme:

Hoş çok memnunum bu halden ama bebek gelmiyo tek sıkıntısı bu :roflol:

ben bi tüyo buldum canimcim :)))) bu hamile kalmassam eger bidaki ay adet bitiminden sonra birgun ask bir gun yok bir gun var birgun yok bu sekilde kesin cözüm diyo annem :teytey:

Ha!Bu arada bizim listeyi kabartmak için çalışacağına şeref trübününe inmeye çalışsan şimdiye inmiştin :roflol: (şaka)

Azmini destekliyorum;azalmayalım yahuuuuu :sm_cool: Her şeref trübününe geçenin yerine brini ekleyelim :)

kaydirigubbakcemile3 çalışmıyom ki utanmıyom bundadan çalışmak yoruyo yazık bana yaaa kaydirigubbakcemile3

çoğalalım ya değişiklik iyidir

Onu ben de anlamadım ....! CADIARZU

nie keledin o zmn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

efendim canımmmmmmmm :1hug:

nasılsın

merhaba benim adetim 17 gün gecikmişti düzensiz adetim var korunmasız bi ilşki yaşadım ama hala kızım boşalma çok az oldu neyse ben doktara gittim 17 gün gecikince kist var dedi kan tahliliyaptı 1.20 çıktı vew diane 35 kullandım 2 ay adet oldum toplamda 3 aydır düzenli oluyorum hamiş degilim dimi lütfen bi yorum 2 ayın sonunda ilacı kesti kist yok dedi ultrasonla bakltı 4 ay oldu şimdi ama içim rahat degil kilo aldım sanki gögüslerim büyüdü diane 35 ten olabilirmi 2 ay kullandım

Back
X