:roflol: :roflol: Çoğalalım napalım yoksa hamişlerden az duruma düşcez
listenin altı çoğalıyo biz bekliyoz
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: Herkes performansı yüksek çalıştı hihoyyyt
Bizim gibi yatmadılar canımcım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaaaaaaaaaaaaa gelemz inşallahhhhh :sm_cool::sm_cool::sm_cool: Bugünü bir atlat daaaaa hihoyyyt
anladim canim buarada nick biraz uzun manasi ruhum sana kurban olsun demek arapca
gercek ismimde irem
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: Herkes performansı yüksek çalıştı hihoyyyt
Bizim gibi yatmadılar canımcım![]()
islamitruhek ruhum sana kurban olsun demek mi hiç sanmıyorum ama kafamçokkarıştı
kim dedi sana bunu
Yaaaaaaaaaaaaaaa gelemz inşallahhhhh :sm_cool::sm_cool::sm_cool: Bugünü bir atlat daaaaa hihoyyyt
Hoşgeldin aramızaaaaaaaaaa :lepi:
Ahhhh beee canım nicki buly:lepiurken düşünseydin ya bunu!Benim gibi isim özürlü biri nası tutsun şimdi aklıdna iremi :gitme: sırnaşık şey
almanyadaki is yerindeki bi arap arkadsaim demisti
niyekine ?
merhaba benim adetim 17 gün gecikmişti düzensiz adetim var korunmasız bi ilşki yaşadım ama hala kızım boşalma çok az oldu neyse ben doktara gittim 17 gün gecikince kist var dedi kan tahliliyaptı 1.20 çıktı vew diane 35 kullandım 2 ay adet oldum toplamda 3 aydır düzenli oluyorum hamiş degilim dimi lütfen bi yorum
iyide o ogün geldi bi daha gelmediklava:
bende gelmicek die umursamadım ki gelmedi :roflol:
idilllllllllllllllllllllll
Gelioooo şubatınn 8.GELİOOOOOOOOOOOOOOO hihoyyyt
Sence ne demek Ayşecim?
bizde leylek bekleyelim nolce senle benim bu halimiz yaa :gitme:
Hoş çok memnunum bu halden ama bebek gelmiyo tek sıkıntısı bu :roflol:
Ha!Bu arada bizim listeyi kabartmak için çalışacağına şeref trübününe inmeye çalışsan şimdiye inmiştin :roflol: (şaka)
Azmini destekliyorum;azalmayalım yahuuuuu :sm_cool: Her şeref trübününe geçenin yerine brini ekleyelim :)
Onu ben de anlamadım ....! CADIARZU
efendim canımmmmmmmm :1hug:
kaydirigubbakcemile3 çalışmıyom ki utanmıyom bundadan çalışmak yoruyo yazık bana yaaa kaydirigubbakcemile3
çoğalalım ya değişiklik iyidir
nie keledin o zmn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
nasılsın