• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
plates diyince aklıma geldi.ctsi şeker yüklemesine gittim de aç karna tabii bi tartılayım gelmişken aynı yerde tartılmak lazım ya hep kilo takibi için.tartıldım 64,5 görünüyorum,normalde 15 gün önce 67 idim.bu durumda ya 2,5kilo verdim.aç karna olsa da bu kadar farkeder mi sence ya?

bence aç karna en fazla 1 kilo farkeder...belki de o dönem vucut su topladı sımdı de gitti,,

bence aç karna en fazla 1 kilo farkeder...belki de o dönem vucut su topladı sımdı de gitti,,

bence de öyle yoksa 2,5 kilo yemek taşıdığını sanmıyorum mideninkaydirigubbakcemile3
hafta sonunun tek moralli olayı buydu zaten.

Ayyyy sende de mi aynı dert var canım :çok üzgünüm: hiç sorma valla yaa, benim kociş de Pazartesi akşamları maçta, bu akşam yok yine , taaaa 9 da gelecek eve, sıkıntıdan patlicam yine tek başıma onu beklerken bilmiyorumkismile

kızlar offff ben de de aynı dert!!!! abimle eşim her pazar maça gidiyolar......bu pazar gidemediler fırtına vardıııı, iyi ki gitmediler ya kafamçokkarıştı yenilip geliyorlar zaten :))

kızlar offff ben de de aynı dert!!!! abimle eşim her pazar maça gidiyolar......bu pazar gidemediler fırtına vardıııı, iyi ki gitmediler ya kafamçokkarıştı yenilip geliyorlar zaten :))

ayy benim kocişimin hiç böyle şeyleri yok.fabrika-ev arası mekik dokur.yaaa neden gözüme bu adam bugün melek görüyo yaaa:bbo:

BEN SINIF ÖĞRETMENİYİM CANIM ..MESLEKTE 3 .YILIMI DOLDURDUM...MALESEF KÖYDE BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIF OKUTUYORUM 5 SINIF BİR ARADA...AYNI ZAMANDA MÜDÜR YETKİLİYİM BÖLE OLUNCA...:çok üzgünüm:

alla alla hala böyle okullar var mı gerçekten.nasıl sınıf birleştirmeli olur ki.bütün öğretmenlerin sesi birbirine karışmıyor mu?çocukların durumu nasıl?algılamaları vs.çok ilginç gerçekten.eşin de mi öğretmen peki?

Ayyyy sende de mi aynı dert var canım :çok üzgünüm: hiç sorma valla yaa, benim kociş de Pazartesi akşamları maçta, bu akşam yok yine , taaaa 9 da gelecek eve, sıkıntıdan patlicam yine tek başıma onu beklerken bilmiyorumkismile

çok gıcıklar de mi...

Kızlar canım hiç dışarı çıkmak istemedi bugün, sancım da arttı zaten, aradım bi restoranı dürüm istedim okula, onunla idare edicem artık bu öğlen bilmiyorumkismile sonra da 4 saatlik bi maraton beni bekliyo eyvahedigeldismile

bana da öyle geliyo napsam acaba karasuyum yaaaa???:bbo:

Ara kocişi, ve de ki " SEN BENİM HAYATTA BAŞIMA GELEN EN GÜZEL ŞEYSİN..DÜN GECEKİ DUYGUSALLIĞIMDA TAMAMEN SANA OLAN SEVGİMDENDİ, ÜZÜLMENE SEBEP OLDUYSAM ÖZÜR DİLERİM, BEBEĞİMİZ VE BEN SENİ ÇOK AMA ÇOK ÖZLİCEZ BABASI... "
Şeniz

Son düzenleme:
Kızlar canım hiç dışarı çıkmak istemedi bugün, sancım da arttı zaten, aradım bi restoranı dürüm istedim okula, onunla idare edicem artık bu öğlen bilmiyorumkismile sonra da 4 saatlik bi maraton beni bekliyo eyvahedigeldismile

ne güzel bizim yemekte bugün:makarna,taze fasülye,yoğurt,revani var.:kızgın:

Ara kocişi, ve de ki " SEN BENİM HAYATTA BAŞIMA GELEN EN GÜZEL ŞEYSİN.. BEBEĞİMİZ VE BEN SENİ ÇOK AMA ÇOK ÖZLİCEZ BABASI... Şeniz "

ben bu gazla bi mektup yazmışım karasu çantasının içine koyucam gece yatarken pijamalarını giyerken görecek.çok uzun değil,yazarsam bura ağlarsınız.

ipekcim olmazmı bence bu devletin bir ayıbı hem de benim koyum ole ulaşımı zor bır yer değil ıstense tanımalı yapılabılır de...bu arada okulda tek öğretmen benim o nednle sesler karısmıyor..:) anasınıfımız da var o ayrı bır sınıf toplamda 27 öğrenci var 1-5.sınıflar toplamda...sınıf ortamı karısık oluyo bıraz da ama ıyı bı tecrube edındım artık o karısıklık ta pek olmuyo ama en kotu yanı cocuklar yetersız egıtım alıyorlar...napalım ..esımde öğretmen..o da farklı bır koyde benım gıbı mudur yetkılı ogretmen...

Hadi bakalım canımcım, kendine gelmene sevindim olumunekankayizsmile

Şeniz
ehh işte daha iyiyim.en azından ağlamalarım buğulanmaya dönüştü.siz hep yemekleri dışardan mı yiyorsunuz?okulun toplu yemek anlaşması falan yok mu bi yerde?çok masraflı olmuyo mu her gün dışardan yemek?

Back
X