arkadaşlar hamilemiyim??
ne olur yorum
bu arada alttaki testi öğlen yaptım diğerini az önce
cevaplarınıza şimdiden teşekkürler
hamilesin canım! allahım bi gün bizde bu günleri görecek miyiz?????:Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar hamilemiyim??
ne olur yorum
bu arada alttaki testi öğlen yaptım diğerini az önce
cevaplarınıza şimdiden teşekkürler
gökcegökce selam kız nasılsın? nereledesin
aynı anda yazdık kız opuyorumnanaktan
:1hug: canımsın .....
ben iyiyim canım, çalışmalar devam ediyo işte ama fazla kafama takmıyorum....düşünmüyorum...oluruna bıraktım....sen de fazla kafana takma........
hayırlısııı bu ay olmaz gelecek ay olur inşallah.........
canım 9 yıldır ben çok erken evlendim şimdi 31 yaşındayım zamanıdır dedik hayırlısı sen?amın canım benım ne kadarlık evlısın CADIARZU
canım 9 yıldır ben çok erken evlendim şimdi 31 yaşındayım zamanıdır dedik hayırlısı sen?
valla ıdıl neymış bu hamiş kalmak bole yaa ne kadar zormuş yaaa şaşırdım kaldım eskıden ınsanlar nasıl bırt bırt bırt doğurmuş yaaaohaoldumsmile valla benım babaannem 8 tane anneannem 6 tane doğurmuş maşallah bız 1 tane doğuramadık daha :roflol:
arkadaşlar kan testi yapırsam kaç çıkar ne dersiniz
pazartesiye kadar bekleyeyim adetim 1 hafta geçmiş olsun ondan sonra kan testi yaptırayım diyorum ama
idrar testi yaptın mı?sende bendensın haaaaaaa allahım ınsallah yuzumuuz guldurur tez zamanda benımd e7 gun gectı
idrar testi yaptın mı?
yaptım adetım gelmeden bır gun once nagatıf
adetım gecıkten 4 gun sonra gene yaptım gene negatıf
ama hala olmadı 7 gun
çok hastayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gırıbım sesım çıkmıooooooooooooooooooooooo of offfffffffffffff annemı ozledım bennnnnnnnnnnnnnnnn anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemafoldumben
çok hastayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gırıbım sesım çıkmıooooooooooooooooooooooo of offfffffffffffff annemı ozledım bennnnnnnnnnnnnnnnn anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemafoldumben