Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ıyı yapmısssın canım yaa dınlenmıssındır..tatıl olsa bıle bır yere gıt bırı gelsın ınsan yoruluyo valla
benım 9 mart ama 12 sını falan beklıcem sanırım yumurtlama gecıktı bıraz..durumlar bılmıyomkı kasıklarım da agrı var bacagıma vuruyo..sankı daha oncede oldu galıba...kırmızıları beklıcem heral..hayırlısı:icecream:
Hayırlısı olsun canımcım;üç gün beklemek bence de en mantıklısı!!!Artı eksi iki üç olabilior bu tarz şeylerde...
Hafta sonu misafr ağırlamak ya da gitmek bizim için çok da sıkıntı değil;genelde hep aynı ailelerizdir.masayı ev sahibi hazırlasa da nasıl kaltığını ,her şeyin yerleştiğini ev sahbi ble anlamaz :) Öyle samimiyiz yani...Arada tabi çıkıyor;çok yakın olmadığımız misafirlerde ama ne yapacaksın hayat bu.....Sonuçta yeni insanlara da açık olmak lazım.
O yüzden garip gedi bu sesszilik bana bu hafta sonu :)))
walla iyiyim tatlım, meyvemi yiyip yatıcaktım, çiçeğimle haber geldi faceden :)))))
koştum geldim, yakalamak zor artık sizi...
İyi yapmışsın :lepi:hehe face de yakaladım pembısı haber verdım
walla iyiyim tatlım, meyvemi yiyip yatıcaktım, çiçeğimle haber geldi faceden :)))))
koştum geldim, yakalamak zor artık sizi...
İy misiniz kızlar?
Bugün benim için gıcık bir gündü.Bol bol evde pinekledim.Hava da sıkıcı.
:dilcikar:
Su da birkaç gecedir fazla uğramıyor sanırım
İyi yapmışsın :lepi:
Evet yaaa,ben salı günü bir hasta oldum;düşüş o düşüş....Çok kötü deildim ama geç saatlere kalmak ne mümkün.Hastalık sonuçta bu!kafamçokkarıştı Uyutuveriyor insanı...
Ben de bugün randevulaştıklarıı okudum da ondan biliyorum :roflol: Yoksa dail değilim bu plana ben de senin gibi misafirim yaaannniiiii :roflol: Ama ev sahiplerinin hepsi teşrfi etmedi daha :dilcikar:
hosgeldın gulum yaaaa...
tabı guzelım oleyse ne guzel...ben hamısken 7 ayklıkken 20 kısı falandık valla bırı kalkıp yardım etmemıstı olmustum yorgunluktan..esımın tarafı hep bole o yuzden agırlamayı sevmıyorum..ama benım kendı cevrem aynı snın dedıgın gıbı anlamıyorum bıle...
hoşbuldukkkkk..... vallaha biraraya gelebilmek zor oluyor artık :sm_confused:
Evde olmaktan ben de hoşlanmıyorum yaaaaaaaaaa hafta sonları.... CADIARZU daha doğrusu yalnız kalmaktan....
Ya araya akrabalık o bu,gelin.... muhabbetleri girince bazı şeyler itici ve yorucu oluyor sana katılıyourm.
Bunalr bizim çok samimi arkadailarımız dostalarımız.3-4 aileyiz zaten;sonuçta herkesle dost olamzsın.Bir hafta onda bir hafta bunda.... Şeklinde takılıyoruz;muhabbetimizi ediyoruz,gitarımızı çalıyoruz,stresimizi atıyoruz..... hihoyyyt Hiç yormuyoruz ev sahibi her kimse.
E,çyle olunca da muhabbetin dışında kaldığın hafta sonu garip geliyo :roflol: Dışlanmış gibi oldum... :tomato: Arayıp sormadım da;kimdesiniz bu hafta diye kötükedihüso
Yarın bişeyler yaparız artık eşimle.Evet hafta sonları evde durmaktan nefret ediyorum.Gezmeyi çok severim ben.Fıldır fıldır gezeyim,hiç şikayetim olmaz.Ama eşim öyle değil.Ben zorlayarak,bir iki nazla onu baştan çıkartıyorumkaydirigubbakcemile3
bekcılıgı sallamaya basladı galıbaaklava:ama mısafırı falan var herhalde saka maka yapmaz o oyle sey gelırrr
aferın sanaaaa....bende yarın ıstanbul forum a kaccam arkıdısımle..es ve cocuksuz gıtmeyı dusunuyoruz....nasıl amaa:lepi:
Ya!Üzüldü sanırım o bu ay bebiş gelmeyince! :çok üzgünüm: Helal olsun;çok güçlü davrandı ama yine de insan bir müddet de olsa uzak kalmak istiyor sanırım topikten regl olunca....
Hoş;onunki 3 gün :lepi: çoktaaannnn bitirip çalışmalara geçmiştir bile sırnaşık şey
ben olmayınca gece muhabbeti sıkıyor mu ne!:kedi: Gece tayfası pek uğramamışşşş! buyrunnnnnnnnn
SİZİ SEVİYORUUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMM!!!!!! :içelim:
aferın sanaaaa....bende yarın ıstanbul forum a kaccam arkıdısımle..es ve cocuksuz gıtmeyı dusunuyoruz....nasıl amaa:lepi: