• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bal böceklerim ben kaçar akşam oldu
öpüyom herkesi mucuk mucuk :) :) :)

sağol canım yaa maşallah allah kucağına nasip etsin. doktor bana da progestan verdi. inş. bende atlatırım bu zor dönemi.

ya ne bu ya :(((ne zaman gelsem kimse yok. akşam grubu hu hu nazar değdi bize heralde artık niye muhabbet olmuyo ya bilmiyorumkismile

selam clemantine, ben varım ya, gececiler daha gelmemiş anlaşılan, ne yapıyorsun, nasılsın?

aaaa, bak berrakada da varmış aşağıda, berrak nasılsın kuzum, bebişin nasıl iyi misiniz?
ne kadar oldunuz artık, cinsiyet belli mi?

sen de bakmıyorsun bana, ya kızlar bana iyi bakın bak ciddiyim ben...

DEPRESYONDAYIMMMMMMMMMM

Ay kızlar dün ben giremedimdi ama kimsede girmemiş yaaa, hadi ben okulun netinin azizliğine uğruyorum ama aklım hep sizde, diğer topik halkına noldu böyle yaaa, önceden akşam bıraktığım yerden bu saate gelene kadar 50 sayfa okurdum her sabah, şimdi bi baktım, dün sabah yazdığım mesajdan sonra topu topu 10 sayfa ilerlemiş yaa :gitme: onun da yarısı naber nasılsınlarla geçmiş zaten, eskiden neler neler paylaşırdık burda, ne muhabbetler olurdu boshayallersmile nazar mı değdi bizim topiğimize, noluyo böyle :sinifsinif: bu ay pek HAMıŞimiz yok ya, eski heyecanı kalmadı galiba ama çok üzülüyorum ben bu halimize, nolur toparlanın artık :sinifsinif:

Ben daha Nisanda ikiz patlatıcam kızlar yaaa :lepi: , böyle giderse Nisana kimse kalmicak burda :sinifsinif: , hani ben müjdeyi verdiğimde hep beraber göbecikler atacaktık burda sositososito

hoşbuldum canım sağol
işe gitmeden bir bakim dedim yazılar varmı diye akşam girememiştim..
ama akşamda kimsecikler girmemiş..
sen nasılsın canım

Ben süperim tatlım, sağol,
Hiç sorma canımcım yaa, ben de bi dünden beri yazılanlara bakiyim dedim, kimsecikler gelmemiş, çok üzüldüm topiğin bu haline :sinifsinif: inşallah bir an önce toparlanır topiğimiz, son zamanlarda yaprak dökümü yaşıyoruz resmen... :gitme:

Ben süperim tatlım, sağol,
Hiç sorma canımcım yaa, ben de bi dünden beri yazılanlara bakiyim dedim, kimsecikler gelmemiş, çok üzüldüm topiğin bu haline :sinifsinif: inşallah bir an önce toparlanır topiğimiz, son zamanlarda yaprak dökümü yaşıyoruz resmen... :gitme:

iyi olmana sevindim canımopuyorumnanaktan
evet canım yaprak dökümü yaşıyoruz ne yazıkki..bu sıralar kimsenin keyfi yok galiba topiğe girmiyolar..seninde dediğin gibi en kısa zamanda toparlanır..canı ben kacıyorum işe gitmem lazım.sanada koly gelsin iyi dersler öpüyorum canım seni başşş başşkaydirigubbakcemile3

iyi olmana sevindim canımopuyorumnanaktan
evet canım yaprak dökümü yaşıyoruz ne yazıkki..bu sıralar kimsenin keyfi yok galiba topiğe girmiyolar..seninde dediğin gibi en kısa zamanda toparlanır..canı ben kacıyorum işe gitmem lazım.sanada koly gelsin iyi dersler öpüyorum canım seni başşş başşkaydirigubbakcemile3

Güle güle tatlım opuyorumnanaktan kendine iyi bak yerimseniben sana da başşşş başşşşşş kaydirigubbakcemile3

Günaydın ipektoşummmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan ay çok özledim seninle muhabbet etmeyi yaaaa :sinifsinif:

Günaydın ipektoşummmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan ay çok özledim seninle muhabbet etmeyi yaaaa :sinifsinif:

günaydın canım.ben de çok özledim valla.ama bu hafta öğleden sonra hiç giremedim,işler çok yoğundu.ne var ne yok topikte?

Back
X