Kızlar alıntı yapınca açılmıyo sayfalar, internet yine dandik, ha gitti gidecek gibi, o yüzden alıntı yapamıyorum(
Kontes hanım ben nerden sizin canınız oluyorum bilemedim ama hoşbulduk diyelim bari kaydirigubbakcemile3 tanışıyor muyuz acep, utanmadan bi de benim kankimin avatarını kullanmışsınız zatikaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
İpektoşum beni sormuşsun, bende de bi değişiklik yok aslına bakarsan, sadece kocişimi her geçen gün daha da özlüyorum, ay aramızda kalsın, tenine dokunsam tuhaf oluyorum yaaahhuuuuuuuuuuuuuu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Bakalım cuma yasmin bitiyo, haftasonuna adetim gelse, önümüzdeki hafta içine de kontrole giderim, inşallah yaram da tamamen iyileşmiş olur yerimseniben
Sucum üzülme bitanem, bak beni biliyosun, bu ay yaktırdım yaramı, hiç üzülecek bişey değil, çaresi var en azından, hiç ona üzülüp de psikolojini bozma, doktor yakalım falan dedimi, dediyse hiç bekletme yaktır, bir an önce tedavini ol ki önüne bak emi bitanem yerimseniben
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3