• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kızlar alıntı yapınca açılmıyo sayfalar, internet yine dandik, ha gitti gidecek gibi, o yüzden alıntı yapamıyorum:((
Kontes hanım ben nerden sizin canınız oluyorum bilemedim ama hoşbulduk diyelim bari kaydirigubbakcemile3 tanışıyor muyuz acep, utanmadan bi de benim kankimin avatarını kullanmışsınız zati :kızgın: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
İpektoşum beni sormuşsun, bende de bi değişiklik yok aslına bakarsan, sadece kocişimi her geçen gün daha da özlüyorum, ay aramızda kalsın, tenine dokunsam tuhaf oluyorum yaaahhuuuuuuuuuuuuuu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Bakalım cuma yasmin bitiyo, haftasonuna adetim gelse, önümüzdeki hafta içine de kontrole giderim, inşallah yaram da tamamen iyileşmiş olur yerimseniben
Sucum üzülme bitanem, bak beni biliyosun, bu ay yaktırdım yaramı, hiç üzülecek bişey değil, çaresi var en azından, hiç ona üzülüp de psikolojini bozma, doktor yakalım falan dedimi, dediyse hiç bekletme yaktır, bir an önce tedavini ol ki önüne bak emi bitanem yerimseniben

:oklava::oklava::oklava:geliyom ha yanına ne kankiymiş beee:mymeka:

HOŞGELDİN CANIM
geçmiş olsun tatlım ee peki nasıl tedavi edecekmiş :teselli:

sağol canımcım ilaçla dedi ama haftasonu gidicem sonuçlar için o zaman tam belli olur tatlım senağlama

Suuuuuuuuuu doktorun yakmayalım dediyse demek ki ilerlememiş fazla, benimki çok ilerlediği için yakalım demişti, ozaman ilaçla da geçer seninki kız, niye üzülüyon ki, Allah daha büyük dert vermesin yeter ki, bak tinker yarası varken hamile kalmış :teselli:

yakmayalım demediki doğum olmadığı için yakamayız dedi canımcım :((
hem de biraz kötü dedi :(( bilmiyorumki ya tabiki Allah daha kötüsünden korusun ama işte insan üzülüyor yine de :(( smear sonuçlarım da çıksın da ona göre birşeyler vericek ya da uygulayacak canım ya sağol desteğin için :1hug:

bak bunu düşünmemiştim haklsıın zaten dünde böyleydim
ee söylemesi ayıp dünkü menü kurufasulyeydi akşamda mercimekli köfte yedim ee bunlar hep gaz yapar zaten unutmuşumkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 Evet canım anladık ki gazmış :)
ne kadar gaz yapmıycak şeyler yesek genede oluyo maalesef :)
benım 8 haftalıkken fln gazdan sancı girerdi her yerıme sımdı rahatladım :)

selam kızlar..
sabah doktora gittim alttan muayene etti yumurtalıkta birşey yok temizmiş ama rahim ağzında yara varmış çok moralim bozuldu :gitme:

hoşgeldın sucum :) ne guzel yumurtalıklarında sorun yokmus bak :)
yara sorun değil ilaçla gecebılcek derecedeyse ilacı kullanınca gecıo hemen
yok buyumusse bak yaktıran arkidişler var :) korkulcak bişey değil üzülme
Rabbim dermansız dert vermesin

sağol canımcım ilaçla dedi ama haftasonu gidicem sonuçlar için o zaman tam belli olur tatlım senağlama

hem de biraz kötü dedi :(( bilmiyorumki ya tabiki Allah daha kötüsünden korusun ama işte insan üzülüyor yine de :(( smear sonuçlarım da çıksın da ona göre birşeyler vericek ya da uygulayacak canım ya sağol desteğin için :1hug:

canım üzülme sakın ben bu yarayıda burda öğrendim valla pek bi bilgim yok ama bak karasu atlattı Rabbim beterinden sakınsın :Saruboceq:

sucum doktora gitmişsin yumurtalıklarında sorun yokmuş çok sevindim canım benim...rahimdeki yara içinde lütfen üzülüp psikolojini bozma emi..bak doktorunda demiş seni ilaçla tedavi edicem iyi olacaksın merak etme diye..
içini ferah tut tamam canım... :1hug:

Canımcım valla benim doktorum doğum yapmışsın ya da yapmamışsın hiç farketmez, hiç bi zararı yok sana bu operasyonun demişti, yani beni o konuda rahatlatmıştı ben de güvendim doktoruma, hiç doğum da yapmadığım halde yaktırdım. Ama her doktorun yoğurt yiyişi farklı tabi, benimki bi de çok ilerlemişti tabi, ağrı da yapıyodu, kanama da yapıyodu, akıntı da yapıyodu :(( hatta tüplerimden biri tıkanmış onun yüzünden ama açıldı çok şükür, yani daha fazla bekleseydi kısırlığa neden olacaktı benim için bilmiyorumkismile
İnşallah smear testinin sonuçları da güsel çıkacak, ilaçla da hallolacaktır yaran doktorun öyle diyosa, sen doktoruna güveniyosan gerisi boş yerimseniben

hoşgeldın sucum :) ne guzel yumurtalıklarında sorun yokmus bak :)
yara sorun değil ilaçla gecebılcek derecedeyse ilacı kullanınca gecıo hemen
yok buyumusse bak yaktıran arkidişler var :) korkulcak bişey değil üzülme
Rabbim dermansız dert vermesin

amin canım çok sağoll..evet yumurtalıklar da bir sorun olmamasına sevindim ben de ama diğerine moralim bozulmuştu ama her kadında oluyormuş bu,tedavisi de var zaten,sizler de içimi ferahlattınız ya çok sağolun :1hug:

canım üzülme sakın ben bu yarayıda burda öğrendim valla pek bi bilgim yok ama bak karasu atlattı Rabbim beterinden sakınsın :Saruboceq:

amin canımcım valla ben de duyuyordum rahim yarasını ama başıma geleceğini tahmin etmezdim :) oluyor işte ne de olsa kadınız :) Allah daha büyüğünden korusun dediğin gibi :Saruboceq:

sucum doktora gitmişsin yumurtalıklarında sorun yokmuş çok sevindim canım benim...rahimdeki yara içinde lütfen üzülüp psikolojini bozma emi..bak doktorunda demiş seni ilaçla tedavi edicem iyi olacaksın merak etme diye..
içini ferah tut tamam canım... :1hug:

ay canım ya çok teşekkür ederim işallah bir an önce kurtulurum ya :(( artık doktor neyi uygun görürse onu yapıcaz ne yapalım hayırlısı olsun sağol canım benimŞeniz

Canımcım valla benim doktorum doğum yapmışsın ya da yapmamışsın hiç farketmez, hiç bi zararı yok sana bu operasyonun demişti, yani beni o konuda rahatlatmıştı ben de güvendim doktoruma, hiç doğum da yapmadığım halde yaktırdım. Ama her doktorun yoğurt yiyişi farklı tabi, benimki bi de çok ilerlemişti tabi, ağrı da yapıyodu, kanama da yapıyodu, akıntı da yapıyodu :(( hatta tüplerimden biri tıkanmış onun yüzünden ama açıldı çok şükür, yani daha fazla bekleseydi kısırlığa neden olacaktı benim için bilmiyorumkismile
İnşallah smear testinin sonuçları da güsel çıkacak, ilaçla da hallolacaktır yaran doktorun öyle diyosa, sen doktoruna güveniyosan gerisi boş yerimseniben

evet canım ya ben de kendime onu diyorum benimde çok ileri olsa mutlaka yakıcaz derdi heralde bilmiyorumki..ben de ne ağrı oldu ne kanama ne yanma falan..sadece akıntı vardı işte demekki ondanmış :(( bakalım doktor nasıl yönlendircek işallah dediğin gibi smear testim güzel çıkar ve hemencik geçer bunlar :(( aklıma sen geldin zaten bak dedim kendime kız nelerle uğraştı aynısı ona da oldu morali nasıl yüksek sen hemen zırlamaya hazırsın :) hayırlısı olsun canım ya ne gerekiyorsa artık o olacak..çok çok teşekkür ederimmmmmmopuyorumnanaktan

ay canım ya çok teşekkür ederim işallah bir an önce kurtulurum ya :(( artık doktor neyi uygun görürse onu yapıcaz ne yapalım hayırlısı olsun sağol canım benimŞeniz

inşallah kurtulacaksında canım hiç üzülme.... biz hepimiz burda senin yanındayız...destegimizi kimseden esirgemeyiz çok şükür... canım benimm :1hug:

evet canım ya ben de kendime onu diyorum benimde çok ileri olsa mutlaka yakıcaz derdi heralde bilmiyorumki..ben de ne ağrı oldu ne kanama ne yanma falan..sadece akıntı vardı işte demekki ondanmış :(( bakalım doktor nasıl yönlendircek işallah dediğin gibi smear testim güzel çıkar ve hemencik geçer bunlar :(( aklıma sen geldin zaten bak dedim kendime kız nelerle uğraştı aynısı ona da oldu morali nasıl yüksek sen hemen zırlamaya hazırsın :) hayırlısı olsun canım ya ne gerekiyorsa artık o olacak..çok çok teşekkür ederimmmmmmopuyorumnanaktan

:1hug: :1hug: :1hug: :1hug:

Naneeeeeeeeeeeee naber şekerim, iyisin dimi, kociş nasıl, daha iyi mi yerimseniben bol bol havuç yedir kocişine bak benden tavsiye, ben geçen ay her akşam 4-5 tane havuç yedirmiştim kocişe :lepi:

Naneeeeeeeeeeeee naber şekerim, iyisin dimi, kociş nasıl, daha iyi mi yerimseniben bol bol havuç yedir kocişine bak benden tavsiye, ben geçen ay her akşam 4-5 tane havuç yedirmiştim kocişe :lepi:

iyidir şekerimmmmmm senden nbr olumunekankayizsmile kociş çok şükür iyi bir sürü şey yediriyorum artık havuç suyuna da başlıcam iyi bir havuç bulamadım daha renkleri solgun kurumuş gibi...bulunca ona da başlıcam inşallah...ben intde baktım arısütü polen de iyi geliyomuş baktım evdede var bol bol yediriyorum artık:)) nisanda bakarsın beraber patlatırız süper olur dimii... :lepi:

iyidir şekerimmmmmm senden nbr olumunekankayizsmile kociş çok şükür iyi bir sürü şey yediriyorum artık havuç suyuna da başlıcam iyi bir havuç bulamadım daha renkleri solgun kurumuş gibi...bulunca ona da başlıcam inşallah...ben intde baktım arısütü polen de iyi geliyomuş baktım evdede var bol bol yediriyorum artık:)) nisanda bakarsın beraber patlatırız süper olur dimii... :lepi:

Ayyyyyyy süper olur valla boshayallersmile ama ben ikiz patlatacam haberin olsun, malum iki ayın patlamasını yaşicaz kocişle :lepi: :lepi:

slmlar kızlar ben geldımmmmmmmmmmmmm nasılsınız off ben adetım baya karnım ağrıo 2.gunum amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnn

e sızler nasılsınızzzz

Back
X