• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
gittim bıtanem eşimın sıpermıogramına bakıldı gayet gusel çıktı. benım progestron hormonum düşük çıkmıştı yanı yumurtalarım tam buyumuyormuş sanırım ama her ıkı dr um da 1 yıldan sonra tedavıye başlanması gerektiğinı soledı ...o yuzden ağustosta dr a gıdeceğim tekrardan ve ona göre bakalım ne olacak bellı değil yanı...çok ıstıoruz ama dr ların hepsi 1 yıl geçsın dıor hayırlısı bakalım ...

1 yıldan önce uygun bulmuyolar tedaviyi bende yara başlangıcı vardı yara iyleşince hamile kaldım yara spermi öldürürmüş çünki

1 yıldan önce uygun bulmuyolar tedaviyi bende yara başlangıcı vardı yara iyleşince hamile kaldım yara spermi öldürürmüş çünki

hım anladım canm smear testı ben de oldum ben de bşey çıkmadı ıltıhabık bı durummuş kı bu da her evlı bayanda olurmuş zaten artık bakalım hayırlısı dıyıp beklıoruz bız :Saruboceq:

sılanaz, 15 gün adet tarihinden sonra mı geçecek
evet canım daha 4 gün geçmiş ben 10 gün geçince test yapmıştım negatif çıkmıştı ama 6 gün daha bekledim pozitifti düzenli adet görüyorsan adet belirtilerinde yoksa inşşlh hamilesindir stres yapmadan bekle çünli streste gününün geçmesine neden olur

benim adetim düzensiz die gittim yara var dedi fitil hap verdi ama geçmedi adetimin 4 günü yarayı dondurdu o ay hamile oldum

hmm anladım canım bende de yara varmışta ama doktorum doğum yapmadığın için yakamayız dedi..sanırım senin bi doğumun olmuştu..işallah ben de atlatırım bi şekilde..

hmm anladım canım bende de yara varmışta ama doktorum doğum yapmadığın için yakamayız dedi..sanırım senin bi doğumun olmuştu..işallah ben de atlatırım bi şekilde..

benim 1 tane çucugum var yarayıda 7 aylık evliyken yakmıştı yani çocugum yoktu hatta yakma ii olmaz ben dondurucam yarayı dedi

suozdek canım geçmiş olsun inşallah sıkıntısız atlatırsın önemli olan bunu erkenden farketmiş olman

benim 1 tane çucugum var yarayıda 7 aylık evliyken yakmıştı yani çocugum yoktu hatta yakma ii olmaz ben dondurucam yarayı dedi

hımm anladım canım doğru ya ben yanlış anlamışım o zaman belki benim de dondurur sağol canım işallah ben de tedaviden sonra bebeğime kavuşurum :1hug:

suozdek canım geçmiş olsun inşallah sıkıntısız atlatırsın önemli olan bunu erkenden farketmiş olman

canım çok teşekkür ederim evet ya hiç haberim yoktu muayene esnasında öğrenmiş oldum işallah atlatırım :1hug:

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

Ekarhan.........................5 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
oba_cigdem...................5MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
cns22...........................5 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
aysulay26.......................7 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
AskMeleği....................7 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
anggelll.......................7 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
ciceğim7979................9 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
BeReN35......................10 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
yankiegit......................10 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

dilemma_.......................12 MART
clemantine......................16 MART
naneseker..........................19 MART
bayankarasu....................20 MART
rufeyde serra.................20 MART
İdilcan........................21 MART
deryainci.......................22 MART
Elson............................24 MART
ozebus_41.......................24 MART
hatice_48....................26 MART
SariLale........................26 MART
islamitruhek ..............29 MART
gokcegokce..................13 NİSAN

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
captaninkarisi--pitos--??

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26

sılanaz genellikle düzenli olur adetim şuan gögüslerim biraz acıyo fazla değil bide kasıklarım gergin biraz ama adet sancısı gibi değil ve dün gece yatağa uzandığımda (gribi yeni atlatıyorum) öksürdüm birden sağ kasığım acayip sancılandı 2 3 sn kadar ayağımı uzatınca bi genginlik oluyo kasıklarımda umarım psikolojik değildir.teşekkür ederim cevabın içinŞeniz

sılanaz genellikle düzenli olur adetim şuan gögüslerim biraz acıyo fazla değil bide kasıklarım gergin biraz ama adet sancısı gibi değil ve dün gece yatağa uzandığımda (gribi yeni atlatıyorum) öksürdüm birden sağ kasığım acayip sancılandı 2 3 sn kadar ayağımı uzatınca bi genginlik oluyo kasıklarımda umarım psikolojik değildir.teşekkür ederim cevabın içinŞeniz

inşşlh hamilesindir msj at bana canım bende şuanda bebek istedigim için seni çok ii anlıyorum

canım adetten sonraki gün olması mantıken zor ihtimal..şanslı günler yumurtlama zamanlarıdır ama tabi hiç belli olmaz Allah ol dedikten sonra olur..

su............com ögeln girdim ama okuyamamıstım gecmişi. şimdi gördüm canım. gecmiş olsun. sen içini rahat tut canım. demekki senin ilerlememiş bak. iyiki hemen gitmissin doktora.
öpüyorum seni canımın içi
bu arada son zamanlarda senle hiç sohpet edemiyom.özledim canım.

kızlar merhaba...dün adet oldum:çok üzgünüm: dün burayada yazdım ve hemen çıkmıştım yazım yayınlanmamış yada ben cevapladaıktn sona hmn kapattım çıkmamış kızlar çok üzüldüm:çok üzgünüm: dün anlatamam adet olunca şok oldum artık bu duruma alışmalıyım bu ay 3.aydı bu ayda tutmadı 3 ayda yoruldum millet yıllarca nasıl dayanıyor bu duruma.kızlar beni listede 9 nisana yazın umarım diğer bekleyen kızlar adet olmaz güzel haberlerinizle beni sevindirin kızlar......bundan sonra hergün 100 kere ALLAHUMME YA EVVELÜ okuyacağım....

Back
X