Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bende çkıyorum, çok uykum geldi. hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar....
Kızlar ben sabah test yaptım çift çizgi çıktı.Diğeri biraz silik te olsa..Akşam kan testine koştum tabii.Pozitif sonuç çok şükür.Ama referans aralığı farklı hastanenin.Değer yüksek çıktı.Sizce bu normal mi
Kızlar ben sabah test yaptım çift çizgi çıktı.Diğeri biraz silik te olsa..Akşam kan testine koştum tabii.Pozitif sonuç çok şükür.Ama referans aralığı farklı hastanenin.Değer yüksek çıktı.Sizce bu normal mi
canım benimmmmm çok çok tebrik ederim, çok sevindim yaaaa :teytey: zemuszemus
peki senin değerin ve referans aralığı ne tatlım?
:hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
tebrikler canımmmmmmmmmmmmmmm
Kızlar değerim 976 çıktı adet 2 gün kala Tam hatırlamıyorum ama o refans aralığına göre 4 haftalık hamileymişim
Ama yarın doktoruma gösterirsem içim rahat edecek
gitme canım clemantinecim.
bak tpoigimizde br hamiş daha var.
darısı basımıza işallahh..
Tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallah... çoğul gebelik olabilirmi acaba
bu haberden sonra gidemedim zaten kaldım ama çok da uykum geldi(
Kızlar değerim 976 çıktı adet 2 gün kala Tam hatırlamıyorum ama o refans aralığına göre 4 haftalık hamileymişim
canımmmmmmmmmmmmmmm.
bende sana piloktini soruyodum gördünmü.
arkandan bizide cek olurmu............:1hug: