Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

AnGELL...........................21 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
oba_cigdem.................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
tutas_te................................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

sedoss5476............................24 ARALIK
sorgunlu66...............26 ARALIK
Nazo............27 ARALIK
mız mız........................27 ARALIK
aysulay26...............................27 ARALIK
tatlikiz.....................28 ARALIK
maybebaby.................................28 ARALIK
lapaci...........................29 ARALIK
begummmm................. 29 ARALIK
deryainci...............................31 ARALIK
Zehsel.........................1 OCAK
ALeNAM.................1 OCAK
captaninkarisi................................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
hatunsultan................3 OCAK
idilcan..............................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
Naaz........................................... 5 OCAK
pembedana..............................5 OCAK
birmur................................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
bayankarasu.........15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
hatice_48............................20 OCAK
clemantine...............20 OCAK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
yearslater_38.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
su1983.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
asrewya.....................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )

Son düzenleme:
supermıs kesın alayım ben de obur aya umarın gerek kalamz ama soledıgın ıyı oldu kac gunde gectı elıne bır de hergun mu yapıyorsun o testı

2 ya da 3 günde geçti elime.Dediğin gibi inşallah ihtiyacın olmaz ama elinde bulunsun,olurda hamiş kalırsan bu ay sevabına bebek düşünen bir arkadaşına verirsin ben öyle düşünüp almıştım.

Hani 12-14-16 ve 18. günler girin ilişkiye diyorşar ya bebek için ben 11. gündne başlayıp pozitifi görene kadar yapacağım her gün birer tane;e bu da en fazla 7 gün demek.Pozitifi erken görürsen erken bırakıyorsun.

Güzel yanı acaba yumurtlama günümü kaçırdım mı falan demiorsun;ha bir de pozitifi görünce 16 saat içinde yazıyordu sanırım kağıtta tam hatırlayamadım şimdi 'ilişkiye girilmesi şansı artırır' diyo;okursun zaten alınca ona göre uygularsın.

kızlar heğinize iyi geceler ben çıkmak zorundayım uykum geldi yarın akşam görüşürüz. bu arada gündüz çok yazmayın sonra akşam hepsini okuycam diye anam ağlıyo maşaallah uçuyosunuz sırnaşık şey

belirti yokta ondan :))

canım valla biz hepimiz takmışız bir belirtiye :)) en büyük belirti zaten reglin gecikmesi onun dışında bir şey arama lütfen onların hepsi psikolojik bu zamana kadar hissettikte ne oldu demekki hepsi hikaye masalmış :))

selam arkadaslar ben 4.5 ay once dıs gebelıkten amelıyat oldum sonra adetım duzenlı olarak geldı ama bu ay adetıme 4-5 gun kala gebelık testı yaptım ıkıncı cızgı cok sılık cıktı sonra kanda baktyırdım 32.23 cıktı sızce ben hamıle olabılırmıyım cevaplarsanız cok sevınırım...

Sabahları çalışıyoruz yumurtlama döneminde biz canım. Daha iyi oluyo benim içinde...yataktan çıkmıyorum bi süre

Aslında en güzeli ama benim o saatte hayatta iiçimden gelmez yaaa,bebiş için bile olsa :S Helal sana;umutluyum o halde bu ay senden :))

valla önceden hep hissediyodum artık hismis kalmadı.

canım ben çıkıyorum.sabah 6,5 da kalkıyorumda. iyi geceler..........

selam arkadaslar ben 4.5 ay once dıs gebelıkten amelıyat oldum sonra adetım duzenlı olarak geldı ama bu ay adetıme 4-5 gun kala gebelık testı yaptım ıkıncı cızgı cok sılık cıktı sonra kanda baktyırdım 32.23 cıktı sızce 2 gun sonra yıne yaptırdım yanı bugun 91.83 cıktı sızce bu ıyımı cevaplarsanız cok sevınırım...

bence hamilesinn. degerlerden haberim yok ama. silik olsa bile oluyo..

kızlar ben çıkıyorum kızlarrrrr..iyi geceler hepinize.. sevgileerimleeeeeee.

Canım sen de mutlaka biliyorsundur ama ben yine de bildiğmi söyleyyeim bu sorunun tam ve doğru cevabını alman için kan testini tekrarlaman lazım;iki gün sonrasında yapıldığında iki kart art mışsa BHcg değerin herşey yolunda demektir.

Allah gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…