Senin yumurtlama günlerin değil mi canım ya;gidip çalışsana azcık sırnaşık şey Tembellik yok;herkes çalışsın :)
vavvvvvvvvvvvvvv. listede parlamıışsn seker
vavvvvvvvvvvvvvv. listede parlamıışsn seker
evet canım gerçekten ben de hergün bakmadan edemiyorum bütün gün burdayım :)) ee peki niye ümidin yok bakim?
Hakikaten parladı;gözümü alıyooo :)))
Clemantinenin işi tamam da Su sen beğendin mi peki?
güzel oldum di mi hihoyyyt bir dahki ayada en altta parlıycam sizlerle inşallah :içelim:
supermıs kesın alayım ben de obur aya umarın gerek kalamz ama soledıgın ıyı oldu kac gunde gectı elıne bır de hergun mu yapıyorsun o testı
belirti yokta ondan :))
Sabahları çalışıyoruz yumurtlama döneminde biz canım. Daha iyi oluyo benim içinde...yataktan çıkmıyorum bi süre
canım valla biz hepimiz takmışız bir belirtiye :)) en büyük belirti zaten reglin gecikmesi onun dışında bir şey arama lütfen onların hepsi psikolojik bu zamana kadar hissettikte ne oldu demekki hepsi hikaye masalmış :))
valla önceden hep hissediyodum artık hismis kalmadı.
canım ben çıkıyorum.sabah 6,5 da kalkıyorumda. iyi geceler..........
selam arkadaslar ben 4.5 ay once dıs gebelıkten amelıyat oldum sonra adetım duzenlı olarak geldı ama bu ay adetıme 4-5 gun kala gebelık testı yaptım ıkıncı cızgı cok sılık cıktı sonra kanda baktyırdım 32.23 cıktı sızce ben hamıle olabılırmıyım cevaplarsanız cok sevınırım...
selam arkadaslar ben 4.5 ay once dıs gebelıkten amelıyat oldum sonra adetım duzenlı olarak geldı ama bu ay adetıme 4-5 gun kala gebelık testı yaptım ıkıncı cızgı cok sılık cıktı sonra kanda baktyırdım 32.23 cıktı sızce ben hamıle olabılırmıyım cevaplarsanız cok sevınırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?