Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
mercan sen de güzelsin kız maşallah sana

ipek hoşgeldin nerelerdesin sen yaaaaaa özlettin kendini

karasu hoşgeldin bacım :))

kızlar sabahki kasıklarımdaki ağrı şuan sanki çişim var gibi sıkıştırıyor yapıyorum sanki hala vargibi sancı var sanırım ayaklarımımı üşüttüm

nasıl yani hani cuma günü test yapacaktıkk şimdi 12 sine kadar mı bekliyeceğiz :1no2:

Canım benim yaaa şimdi şöyle düşünüyorum, hastalığım düne kadar biraz kötüye gittiği için bir an önce öğreniyim istiyodum, doktorum da en erken cuma öğrenebileceğimi söylemişti yerimseniben ama dün bana zararı olmicak bi antibiyotik verdi, ona başladım, biraz daha iyiyim şimdi yerimseniben inşallah daha da iyiye gidecek :Saruboceq:
Şimdi de diyorum ki hastalığım da iyiye gittiğine göre acele etmiyim, biraz da testte negatifi görmekten çok korkuyorum, inan var ya kırmızıları görsem çok üzülmem ama büyük umutlarla test yaptırıp negatif sonuç alırsam yıkılırım, biliyorum ben kendimi bilmiyorumkismile o yüzden de adet günümü beklemeyi düşünüyorum, adet gelmezse yaptırırım test yerimseniben inşallah gelmez :Saruboceq:

çok yakın merak etme.valla bak sallamıyorum.

Ay inşallah ipek böcüğüm yaaa :Saruboceq: senin rüyandan gerçekten çok etkilendim ben yaa bilmiyorumkismile bi de sonra ben de rüyamda küçük bi kız çocuğunun bizim kapıyı çaldığını gördüm, eşim kapıyı açıyodu ona, giriyodu içeri :uhm: inşallah hayırlara çıkar rüyalarımız hayatım :Saruboceq:

kırmızıları falan görmeyeceksinalsanaalsanasmile
izin vermiyorum ben pozitif bir sonuç bekliyorum

yaa çok haklısın ama..ya varsa karasuu..iki gün önceden başlıycaz sevinmeye..hem iki gün önceden merakın gitmiş olacak..bide bu açıdan düşün.ç.hemen olumsuzunu düşünüyosunn.. :dilcikar: :dilcikar:

inşallah canım.bak sen de görmüşsün.çok güzel olacak herşey.yeni müdür geldi mi?

ipek naber??? sen yokken birbirimizi gördük hep..sende koysana fotonu..senide görelimmm... kaydirigubbakcemile2

Ama negatif çıkarsa da 2 gün önceden üzülecez bilmiyorumkismile

inşallah canım.bak sen de görmüşsün.çok güzel olacak herşey.yeni müdür geldi mi?

Gelmedi canım yaa, şimdilik müdür baş yardımcımız müdür vekilliği yapıyo, mayıstaymış müdür atamaları, ozaman gelecekmiş yeni müdür.
Sen naptın, geldi mi yeni eleman, işler nasıl, ne durumdasın?

Ama negatif çıkarsa da 2 gün önceden üzülecez bilmiyorumkismile

ayyyy yedin beniiiiiiiiiii........ akannehir akannehir
bi an önce öğrenip yoluna devam edeceksin ama..düşünsene 1ay beklemekmi zor,,bir haftamı...ama tabi ısrar yok.. canın nasıl isterse hayatımm.. yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…