• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

rufeyde serra...............................21 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :)
osgeada.....................21 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :) )
tutas_te................................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
sedoss5476............................24 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
mız mız........................27 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
nnagihan.........27 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
tatlikiz.....................28 ARALIK Güzel haberlerinizi bekliyoruz :) )
maybebaby.................................28 ARALIK Güzel haberlerini beliyoruz :) )
lapaci...........................29 ARALIK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

beleney.......................30 ARALIK
Zehsel.........................1 OCAK
ALeNAM.................1 OCAK
captaninkarisi................................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
hatunsultan................3 OCAK
idilcan..............................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
Naaz........................................... 5 OCAK
pembedana..............................5 OCAK
Ekarhan.................... 8 OCAK
birmur................................9 OCAK
tinkerbell09..................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
bayankarasu.........15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci...............................24 OCAKK

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) :nazar:
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) :nazar:
yearslater_38.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) :nazar:
su1983.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) ):nazar:
asrewya.....................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) ) :nazar:
Nazo............Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )

Son düzenleme:
hihi.... kocanın çocukları var yaa... hamişlik için bıraktığı çocuklar... 2milyon tanemidir 20milyon tanemidir onlar işte... :lepi:

Yaa,ben de bdiyorum ki hangi çocuklar bunlar :)) Tamma anladım şimdi :)

valla ben yeni evimdeyim... bütün evin mobilyalarınıda yeniledik... halıdan perdeye varana kadar... o nedenle bu sene bende toplanıcaz... eşyaların hepbirlikte keyfini çıkarırız... annemler-kayınvaldemler-kardeşim eşiyle birlikte ve teyzoşum... baya kalabalık olucaz yani... :teytey:

Güzel güle otur canım;Allah içinde güzel günler görmeyi nasip etsin.

Heeeeeeeeeey ben geldim, kızlar yine sorun var benim internette yaa, sanırım mebin hattından kaynaklanıyo:((
bu arada yılbaşı planlarından bahsediyosunuz galiba:)) söylemesi ayıptır benim kociş üzerinde çok kötü planlarım var o gece kaydirigubbakcemile3
malum yumurtlama haftasındayız :sm_cool:

Dikkat et,hor kullanma da ölmesin adam :) Seneye de lazım ;)

Günaydın Fıstıklar yine bol bol kaynatıyorsunuz hızınıza yetişemiyorummm

Kızlar günaydın
İşlerim yoğun malüm yılsonu.
Cumartesi kan testi yaptırdım hamileyimkaydirigubbakcemile2 perşembe günü içinde doktordan randevü aldım bakalım ne diyecek.Sanırım 1 aylık şu an

canım tebriklerrrrrrrrr hayırlı olsun..oleeyyyyyyyy bi hamişimiz daha oldu hihoyyyt

Neyse arkadaşlar kimse duymuyor beni galiba.Darısı hepinizin başına olsun.ışlerim var çıkmak zorundayım.Hoşçakalın

Neyse arkadaşlar kimse duymuyor beni galiba.Darısı hepinizin başına olsun.İşlerim var çıkmak zorundayım.Hoşçakalın

aa nereye gdiyorsun canım ya :olmaz:anlat bakalım belirtilerin nelerdiii ne zaman test yaptırdın değerin kaç çıktı :)))

Nazooo tebirikler canımmmm Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin :emir_bebek::ecrin_bebek:

slm arkadaşlar dün kan tahlili yaptırmıştım gbelik için şimdi aldım sonucu v HAMıLEYıııııMMMM.. çok mutluyum allahım hepinize nasip etsin inş,ben meleğime kavuştum darısı size inşş..

dimiiiii:kedi:
sen nasılsın canım

iyiyim vallla... kırmızılarım gelsin dahada mutlu olcam... :lepi:

Kızlar günaydın
Cumartesi kan testi yaptırdım hamileyimkaydirigubbakcemile2 perşembe günü içinde doktordan randevü aldım bakalım ne diyecek.Sanırım 1 aylık şu an

aa aaaaaaaaaaaaaaaaaa... delikafadulden
ay nasıl durdun yerinde... hayret valla ben heralde böyle bişey olsa burda davullu zurnalı duyuru yapardım... :lepi:
tebrikler canım... hihoyyyt

Güzel güle otur canım;Allah içinde güzel günler görmeyi nasip etsin.

canım benim saolasın... cümlemize...

Günaydın Fıstıklar yine bol bol kaynatıyorsunuz hızınıza yetişemiyorummm

haha hoşgeldin fıstıkçım...

Ya kızlar yaa bişey sorucam ben size bu arada, benim son aylarda adetim bazen geç bazen erken geldiği için yumurtlama günümü kestiremem diye, 10. günden itibaren adete kadar gün aşırı çalışma kararı almıştık kocişle, bugün 12. günüm ama hala şu yumurta akı gibi akıntım yok benim, kupkuruyum hala, çalışmalara başladık yine de ama illa da o akıntının olması mı lazım, her ay olurdu aslında ama bu ay daha gelmedi, çok mu erken başladık ne fisfisfis
bişey değil erkenden çalışmalara başlayıp kocişi yoracam sonra asıl yumurtlama günlerinde köşe kapmaca oynicaz diye korkuyorum :asigim:
köşe kapmaca möşe kapmaca;zafere giden yolda herşey mübahtır :lepi:

smartttt nerdesinnnn
ben yaptım ödevimi haberin olsun dedimkaydirigubbakcemile3
Sana yıldızlı pekiyi verdim sırnaşık şey Hadi şenaydan örnek alın.Tabi biz akşam burda kaynatıyoruz siz çalışıyorsunuz. :1no2: Yine saha dışına atılacağız bu gidişle gececiler olarak ama pembe gündüz hallediyo çalışmaları :))

slm arkadaşlar dün kan tahlili yaptırmıştım gbelik için şimdi aldım sonucu v HAMİLEYİİİİİMMMM.. çok mutluyum allahım hepinize nasip etsin inş,ben meleğime kavuştum darısı size inşş..

canım çok sevindim tebrikleeeeeerrrrr :)) ne güzel oldu ya üst üste 2 hamile haberi :)) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :Saruboceq: bize belirtilerini yazarmısın yerimseniben

Nazo biz hamile haberlerine böle bağıra çağıra verenlere alıştığımız için. senin yazdığın düz yazıya dikkat etmemişiz canım :)))) çok tebrik ederim sağlıkla ve hayırla gelsin bebeğin

Kızlar günaydın

canım bende 5+4 günlük hamileyim. bende cumartesi gideceğim doktora 4 haftalıkken keseyi görememiştik canım.

slm arkadaşlar dün kan tahlili yaptırmıştım gbelik için şimdi aldım sonucu v HAMİLEYİİİİİMMMM.. çok mutluyum allahım hepinize nasip etsin inş,ben meleğime kavuştum darısı size inşş..

tebrik ederim canım. çoookkkkkk sevindim.

Back
X