• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ANGEL işte bu istisnalardan bahsediyorum. en güzelini yapıyosun canım hayırlısı
bu arada o kadar tempoya nasıl dayandın ya :))))))

Kızlar günaydın
İşlerim yoğun malüm yılsonu.
Cumartesi kan testi yaptırdım hamileyimkaydirigubbakcemile2 perşembe günü içinde doktordan randevü aldım bakalım ne diyecek.Sanırım 1 aylık şu an

ayyy çooooook sevindim nazocumm... :lepi: :lepi: yuppii sonunda bir hamiş haberi aldık...Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah..darısı bizim başımıza kızlar...

slm arkadaşlar dün kan tahlili yaptırmıştım gbelik için şimdi aldım sonucu v HAMıLEYıııııMMMM.. çok mutluyum allahım hepinize nasip etsin inş,ben meleğime kavuştum darısı size inşş..

:lepi: :lepi: süper süperr süperr çok duygulandım ya acaba bizde böyle diyebilecekmiyiz....
Allahım nolur bize de nasip et :Saruboceq: tebrik ediyorum seniiiii...

inşallah bizede nasip olur..ama sakince deil böle yırtınmak böle böğürmekk hamileyimmmmmmmm diye :))))))

kızlaaaaaa ben geldiiiiiiimmmmmmmmmm
nazo ve osgeada tebrik ediyorum canım sizleri çoooooooookkkkkkkk sevindim inanın kızlar bize umut oluyorsunuz çok seviniyorum hamileleri duyunca daha bir hırsla çalışıp adet günümü bekliyorum Allahım bizede nasip et o günleri amiiiiiinnnnnnn:Saruboceq:

çok şükür sayfalar bitti ve geldimmm=) nasılsınız kızlar,ay çok sevindim 2tane hamişimiz varmış darısı diger arkadaşlarımıza inş.. :Saruboceq:

hoşbulsuk canım nasılsın senin gününde yaklaşıyo sancılarım başladı diye yazmışsın hiç belli olmaz belki bebişin yapıyordun o sancıları:dance:

canım ya işallaah ağzından bal damlıyo vallahi:)) yani bilmiyorumki aynı adet sancılarım başladı her ay olduğu gibi,göğüslerim çok acıyo :(( ama dediğin gibi belli olmaz bakalım kısmet artık:)) sen nasılsın canım geç geldin bugün

Back
X