Ahhh Smartcımm, işte doktora falan gittik sperm testi için ama çok şükür herşey yolunda.Çalışmalar son gaz devam ediyoorr valla.Sesim soluğum da misafirlerim falan vardı giremedim pek takip etmeye çalıştım ama bu sefer de siz uçmuşsunuz maş.
Hadi inş. güzel haberler alacağız bu yeni ayda:Saruboceq:
Canımcım herşeyin yıolunda olmasına sevindim;uçtuk ki ne uçtuk sorma :sm_confused: Yeni alınan kararlaara göre İ;
--Artık yumurtlama dönemi mumurtlama dönemi sallanmayacak ve bir siklus boyu gün aşırı çalışılacak(tabi can dayanırsa :roflol:)
--Fırsatın varsa sabah çalışaılaca(ki bu bize zor)yoksa akşam telafisi mutlaka yapılacak
--Kaçmaya çalışan eşlere erotik baskı yapılacak ve günün başarıyla tamamlanması sağlanacak :)
--Erken merken belirti diye bişey yok;olsa da sallanmayacak
--Regl günü gelene ya da geçene kadar asla test yapılmayacak,yapılan da uyarılacak.
--Yapılan test negatif çıksa bile regl gelmedikçe potansiyel hamile adayı muamelsi yapılacak
--Tüm şartlar sağlandıysa eşlere bilgi verilecek ve ardından topikte coşkuyla paylaşılacak(öyle sönük 'Hamileyim' mesajları epki görüyo çünkü
Bir ayın özeti bu;buraya gelddiiiik :) ama artık bizi ihmal etme bak,toparlamak zor oluyooo :)