CADIARZUpatates yimeği yapıyım yanınada pilav bide şehriye çorbası bide salata yaparımm allah bereket versin daha ne olsun hepiciğide kolay yimeklersempatiksalakcinniçabucak yapıp gelirimmm:icecream:
selam canemmm
gördünmü ayak parmağını teyzesi nasılda uzunçok acayip geldi onun karakteristik bi yapısı o sonuçta onunda bi kişiliği olduğunu hatırlatıo bana alkisalkisalkis
hıııı 4 boyutlu dene şey bu ıse ben bu son gıttığımde yaptrdım bebişime onuuu... elbette çok heyecan verıcııı işaret parmağını ağzına goturup durdu benım oğlum kalbı de maşallah nasıl atıooodr bey bıle maşallah çok şirin hareketler yapıor demiştiii
/QUOTE]
:) oyyyy maşallahhh bebişineeee benimde bebişim esnedi aşkum çok hoşuma gitti
gordum gordum anneciği maşallah da dedımm bol bol dua oku içindenn allahım nazarlardan korusun bebişlerimizi :Saruboceq:
hııı kızlarr bu arada ben rüyamda namaz kıldığımı görüyorum ama sadece sünnetini görüyomuşumm sonra bişey için kalkıyorumm tekrar kılcakmışım ama o arada sütçümm geldi zill çaldı ve kalktımmm:gitme: bunun anlamı ne olabilir sizceee
bakımlı sıtenın bakımlı kızları nasılsınızkaydirigubbakcemile3 ben hastalanmadım daha bılıyomusunuz ehhhh boshayallersmile bir umut işte
ya bu edt neden yok yaaa
yanlış yazmışım düzeltemiyorumdaasadece sünnetini kılı kalkıyomuşum rüyamda ama sonra devam etcekmişimm ama devam edemeden uyandımmmbenneyaptımki
gordum gordum anneciği maşallah da dedımm bol bol dua oku içindenn allahım nazarlardan korusun bebişlerimizi :Saruboceq: :nazar:[/QUOTE .!.:aminnn :Saruboceq:
bakımlı sıtenın bakımlı kızları nasılsınızkaydirigubbakcemile3 ben hastalanmadım daha bılıyomusunuz ehhhh boshayallersmile bir umut işte
biz iyiyizz seni sormak lazımm bir test yapsan bişi yapsannn??
bekle bakalım belkıde hamişsindır :teytey:
:sm_cool: yarın sabah olur mu acep kızlar bana bu gece geçer mi ayy cok heyecanlıyım ben
aminnn :Saruboceq:
dün adet günümdü sabah test yaptım canım negatıf cıktı suan hala yokakannehir
aminnn :Saruboceq:
Bellecimm canımmm test yapsana
ben bile meraklanıyorumm ayy inşallah bebiş vardır
yaptım mervecım dun sabah negatif cıktı:gitme:
kaçgibi toplanırızz bellimiii saati ona göree ayarlayalım kendimiziCADIARZU
selam canemmm
gördünmü ayak parmağını teyzesi nasılda uzunçok acayip geldi onun karakteristik bi yapısı o sonuçta onunda bi kişiliği olduğunu hatırlatıo bana alkisalkisalkis
hııı kızlarr bu arada ben rüyamda namaz kıldığımı görüyorum ama sadece sünnetini görüyomuşumm sonra bişey için kalkıyorumm tekrar kılcakmışım ama o arada sütçümm geldi zill çaldı ve kalktımmm:gitme: bunun anlamı ne olabilir sizceee
ben negatıf çıkacak dıye cok korkuyorum ıkıde bır acaba adet oldum mu dıye bakmaktan sınır geldı uzerıme
:sm_cool: yarın sabah olur mu acep kızlar bana bu gece geçer mi ayy cok heyecanlıyım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?